היי כולם אני חדשה

היי כולם אני חדשה

פעם ראשונה שלי בפורום והודעה ראשונה שלי (!) אני לא יודעת אם זה המילה הנכונה - אבל מציק לי לשמוע ולקרוא על בנות שגומרות ועל ההרגשה הטובה שזה נותן. אני גיליתי את הגוף שלי לפני ה-מ-ו-ן שנים... מקלחת, אצבעות, הכל עוד מאז שהייתי ממש קטנה... הייתי עם הרבה בחורים אני כבר לא בתולה ועדיין אני לא חושבת שאי פעם גמרתי... אני מגיעה לשלב בו אני נהנית ממש וזה כאילו עומד לבוא ואז זה פשוט הולך... כאילו זה מגיע לנקודת שיא מסויימת ומפסיק. אף פעם לא עד הסוף... חשבתי אולי זה המקום לשאול לאיזה עצה או משהו...

יש לי כמה עיצות בשבילך...

יש לי די הרבה חברות כמוך שלא הצליחו מעולם לגמור עם גבר ותמיד האשמתי אותן (בצחוק כמובן) שהן לא נמצאות עם הגבר הנכון... אני בת 22 עוד מעט ועם הניסיון המיני שצברתי לי עם ה4 שנים מאז שהתחלתי עם סקס אני מבינה שזה גם הרבה תלוי בך ולא רק בו... את צריכה להיות הכי מרוכזת שאפשר,לחשוב על מה שהכי מדליק אותך באותו הרגע. אני למשל עד היום מצליחה לגמור בסקס רק בתנוחה אחת-שאני שוכבת על הבטן והגבר מעליי ו"במקרה" זאת התנוחה שבה הייתי מאוננת עוד לפני ששכבתי עם גבר. אז אולי תנסי לדמות את האקט עם גבר לפעולה שהיית עושה עם עצמך ואיך היית מצליחה לגמור בה. חוץ מזה שגם אם את נמצאת עם הגבר הכי מושך בעולם את צריכה לפעמים לפנטז

את לא לבד...

אין לי הרבה עצות (ליתר דיוק, יש לי המון - אבל לי הן לא עזרו ממש) אני מזדהה עם התחושה שלך. ספרים עזרו לי קצת, טיפול סקסולוגי עזר לי קצת, ויברטורים עזרו קצת. שום דבר לא ממש, אבל זה קידם אותי וגם זה נחמד. בעצם העצה היחידה - תהני ממה שיש לך, ולא ממה שאין :)

גררררררררררר....

גם לי יש משהו כזה.... כאילו אני יכולה לגמור לבד אבל לא עם פרטנר. זה לקח לי כמעט שנתיים פשוט להשתחרר... כלומר אני עדייין לא חיוויתי אורגזמה איתו (למרות שהוא חושב שכן) וגם ארזתי אומץ ואני מראה לו איפה ואיך לגעת. אני עדיין עובדת על האורגזמה...

למעלה