היי כולם אני חדשה...

היי כולם אני חדשה...

אז קוראים לי ,לי ואני אוהבת את בקסטריט.. אממ במיוחד אני אוהבת את בריאן
.. אני לא אוהבת את האווי כאילו לא רוצה לריב איתכןן אבל אני לא אוהבת אותו ולא את הקול שלו.. אבל אני מתהה על השאר.. יש חדשות על הדיסק החדש שלהם?? אני מתחרפנתת כברר בלייי שירים חדשיםםם

Miss Kitty

New member
היי../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום..
אני שני.. יש סיבה מיוחדת שאת לא אוהבת את האווי? אה, ובשביל חדשות על הדיסק החדש את יכולה לרפרף בדף הזה, וגם בדפים הקודמים כי דיברנו על זה כמה וכמה פעמים

backstreet girl

New member
היי ברוכה הבאה......../images/Emo140.gif

אני רוני ,אני חולה על האווי... אני לא מבינה איך אפשר שלא להתאהב בו אבל לכל אחד יש דעות משלו ואני מכבדת את דעתך...
אני מקווה שתהני כאן ושתשתלבי מהר.....

תודה מתוקות..

ואני לא אוהבת את האווי : 1.אני פשוט לא "מתחברת" לקול שלו.. 2.לא אוהבת את הלוק שלו.. חוץ מזה אני חולה על השאררר מושלמים אחד אחדדד... יש פה עוד מעריצים של בריאן??

backstreet girl

New member
איזו תמונה חמודה........

בכלל בריאן חמוד לאללה ויש לו קול מקסים ומרגש..... אוי, את חמודה..את מזכירה לי עד כמה אני מטורפת עליהם.......

NarihS

New member
היי ברוכה הבאה!!!!

אני שירן, והבקסטריט האהוב עלי זה ניק! גם אני את האווי מחבבת פחות אבל עדיין אוהבת אותו, ואם את תשמעי את השיר שלו ל free from within את תאהבי את איך שהוא שר שם, כי גם אני לא כל כך התחברתי עם הקול של האווי אבל שם הוא שר פשוט מדהים ומאוד אהבתי את השיר הזה שלו...

אממ שמעתי את השיר..

ומה אני יכולה לעשות לא אוהבת חחח.. אהה ושכחתי להגיד שהדיסק של ניק מהמםםםם בטירוףף..אהבתי שהוא שינה קצת את סגנון המוזיקה...מה שמוכיח כמה הוא כשרוני בתור זמר.. אווו גאדד הבן של בריאן יפה כמעט כמו אבא שלו חחחח... אני אוהבת את התמונה הזאת..איזה פרצוף תמים חחחח

NarihS

New member
חח איזה תמונה מתוקה

טוב בסדר עם את לא אוהבת אז את לא אוהבת, לא נורא.. וכן הדיסק של ניק מדהים! רק חבל שחברת ג'ייב המפגרת הזאת לא פירסמה אותו קצת יותר טוב, וגם חבל שהוא לא הוציא יותר וידיאוקליפים..

backstreet n1

New member
הדיסק..

הדיסק של ניק מ-ה-מ-ם בטירוף הוא הלך על סיגנון רוק כזה וזה פשוט מתאים לקול היפה שלו... השיר שהיכ אהבתי זה how needs the world שיר מדהים... דרך אגב-היי נעים מאוד אני אתי ואני גם לא הרבה זמן פה... אז-ברוכה הבאה..

hadasrulez

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני הדס
במיוחד בשבילך תמונה חדשה של בריאן!

N i c k i T

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני סיון והאהוב עליי זה ניק אבל פעם הייתי אוהבת יותר את בריאן אני עדיין מתה עליו הוא פשוט נשמה ויש לו קול מהמם! גם אני בהתחלה לא חיבבתי ממש את האווי אבל עם הזמן התחלתי לאהוב אותו הוא נהיה חמוד עם השנים אבל תמיד אהבתי את הקול שלו יש לו את הטון הגבוה בלהקה והוא מוסיף לה הרבה אבל כמו שכבר אמרו כל אחד ומה שהוא חושב =)

Y H

New member
היי לי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קוראים לי יפעת וגם אני דיי חדשה פה ואני חייבת להסכים איתך שהואי בכלל לא משהו ואף פעם לא התחברתי אליו
מה שכן זה שיש לו יכולות ווקאליות מדהימות והוא נשמע ממש ממי. חוצמזה לא היה ולא יהיה אפעם בעולם מישהו יותר מדהים מניקי היפה החתיך
הכשרוני
האופנתי
והמותק שלי

backstreet girl

New member
הדיסק של ניק.......................

.מדהים... כל שיר שם ז-ה-ב........ הוא פשוט שיחק אותה...... אלבום עם שירים פשוט סוחפים.... אבל האלבומים של הבויז לדעתי הרבה יותר מדהימים ומרגשים מהאלבום הזה ושוב אני אומרת שאני מעדיפה את ניק כבקסטריט בוי.....

BShenB

New member
../images/Emo23.gifברור שהדיסק של ניק מושלם!!!../images/Emo23.gif

אמאאאאאא די אני חולה עליוווווווווו!!!!ובאמת הדיוידי מהמם חח איזה חמווד הוא! דיייי אין עליוווו
אבל אני ממש לא מבינה איך אפשר לא לאהוב את האווי כאילו מה אני לא אטיף או משהו אבל מסתכלים על הבנאדם עצמו ולא רק על המראה שלו (למרות שלא חסר לו...) והקול שלו מדהים בטירוף
אז אני פשוט מתה עליוווו ועל כל בקסטריט המושלמים....!!! וגם המועדף שלי הוא ניק קרטר המהמםםםםםםםםםםם!!!אבל בשבילי זה בקסטריט חמישה ברור וכל אחד מהם הוא מיחוד אבל כולם ביחד זה השילוב המושלם והמנצח!!!

backstreet girl

New member
../images/Emo99.gifהמועדף עליי הוא קווש

ואני ממש לא רוצה להשמע שטחית אבל עם שער ארוך הוא הכי שווה..............................

BShenB

New member
אני יודעת שזה קצת באיחור...אבל...

ברוכה הבאה !!! אני שנהב ואני מתה על בקסטריט המושלמיםם!! תהניייייייייייייייי

למעלה