היי כולם אני חדשה!

היי כולם אני חדשה!

אני מאוד רוצה חבר, אבל לצערי אני גרה באמריקה (ואנחנו דתיים )אבל אנחנו נחזור לישראל בסוף השנה, לפחות זה טוב, ואני ממש מתגעגעת לכל המשפחה שלי, איך אפשר לא להתגעגע? אין לכם מושג כמה אני רוצה חבר! אני מאוד רוצה להרגיש את ידו של אהובי אוחזת בידי כאשר אנו הולכים ברחוב, אני רוצה להביט בעיניו, להרגיש את מגע ידיו, כאשר הוא ילטף את פניי, ולשמוע את קולו כשאנו מדברים.... אני כל כך רוצה חבר!!!!

ברוכה הבאה...

מגניב שאת גרה באמריקה... איפה בדיוק? ותאמת אני מבינה אותך... גם אני מאוד רוצה חבר.. אז יש לך שתי אפשרויות... או שפשוט תתחילי לצאת עם הרבה בנים מהבצפר שלך או שאל תעשי כלום... זה יגיע רק כשלא מחפשים את זה.. מאחלת לך בהצלחה ואני סיון :) נעים להכיר

Maybe Its Me

New member
קודם כל, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

דבר שני נעמה, אינך לבדך.. אני בת 14 ואת לא יודעת כמה חסר לי מישהו אוהב .. היה לי עבר די כואב אפילו שגילי מעורר ספק בכך.. בכל אופן, חבר זה דבר נפלא,כל מי שפנוי-פנויה רוצים אותם.. אז מה נשאר? לחפש,לחכות, ולהשאיר תקווה בלב
אז מה שלומך? איך באמריקה? את צמה? ובכללי, בהצלחה לך אחותי! נקווה שתהיי פעילה בפורום :) להת' בינתיים אגב,אני לאה ואני בת 14

WinnerMan13

New member
ברוכה הבאה ו...

כלום לפעמים צריכים חבר/ה כאילו שאפשר להישען להם על הכתף ולבכות שצריך אלו שאפשר לצחוק ולחייך איתם.. אבל אם זה לא בא מאהבה זה לא שווה כלום...האהבה תגיע גם אלייך את עוד תראי...את לא צריכה להילחץ..

אני גרה בעיר טלהסי (זה בפלורידה)

אני לא יכולה לצאת עם בנים מבית הספר כי אני לא יודעת איך להתחיל בכלל אני ממש נלחצת כשאני מדברת עם בנים, אני מתחילה להתנהג ממש מוזר ולאני אומרת תמיד דברים משוגעים

אז..

תתנהגי אליהם כמו שאת מתנהגת לחברות שלך... תתחילי בתור ידידים והאהבה כבר תבוא לבד..או שלא ואז גם ידידים בנים זה מאוד כיף...אז בכל מקרה הרווחת

sh53

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום../images/Emo39.gif

לפעמים אהבה באה אחרי הרבה זמן, לכן את לא צריכה לדאוג שאין אהבה כעת בחייך, זה גם לא אומר שלא תהיה. צריך להיות אופטימיים בענין הזה, כי עד שמכירים את האדם שמולנו ועד שיודעים שזו אכן אהבה, זה גם לוקח זמן. את מוזמנת כמובן להשאר איתנו בבית החם שיצרנו לנו כאן בפורום, להשתתף בשרשורים השונים, להביע את עמדתך בנושאים השונים שעולים לדיון ואפילו להציע רעיונות/נושאים לדיון משלך. ברוכה הבאה כבר אמרתי?

ליסע

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי מאמי.... יהיה עוד... ו..אמ... נו איך בחו"ל?

קשה לנו מאוד, במיוחד לאמא שלי

כי יש לי אח גדול בצבא בישראל ואחות גדולה שם ואחותי כמעט נהרגה בפיגוע בקפה הלל אז קשה לאמא שלי מאוד ואבא שלי כל הזמן בעבודה ואני בקושי רואה אותו לפעמים וכשאני כן אז הוא ממש מעוצבן לפעמים, ולפעמים הוא לא יודע להקשיב ולהעריך

sh53

New member
אז אל תדאגי אנו כאן בשבילך מתוקה

אנו נקשיב לך תמיד ונהיה כאן בשבילך
, כך שאם בא לספר משהו, לדבר או סתם לקטר - גם בשביל זה אנו פה

תודה רבה, נראה לי שאני מסמיקה

לפעמים יש ימים כאלו שאני צריכה "להשען" על מישהו

למעלה