היי כולם אני חדשה^^

היי כולם אני חדשה^^

היי מה נשמע? D: קוראים לי יובל ואני חדשה פה ואני ממש רוצה לדבב באולפני נ.ל.ס כי רוב התוכניות שאני רואה מדובבים שם. אני בת 15 ומגיל 14 וחצי החלטתי שאני רוצה לדבב, אז כן, עברה חצי שנה מאז ולא עשיתי כלום כי אני ממש ממש ממש מתביישת להתקשר. אמא שלי כמובן כל הזמן אומרת לי שחבל וזה אבל כמו שאתם רואים אני מנסה להתגבר על הביישנות ועובדה אני הגעתי לפורום הזה :). בכל מקרה, יש פה מדובבים? אם כן אני ממש אשמח לדעת פרטים כמו: *איך התחלתם לדבב? *התקשרתם לאולפנים בשביל לברר פרטים או פשוט הגעתם וישר היה אודישן? *איך באודישנים, מה צריך לעשות שם? *צריך לעשות משהו לפני שמתחילים לדבב? חחח יש לי עוד הרבה שאלות אבל אנ'לא יפגיז אתכם. בכל מקרה, אנ'מקווה להשתלב. (ואל תשימו לב לניק "תולי תלתולי" חחח, זה משתמש של אחותי בת השמונה XD ).

amit919191

New member
שלום ../images/Emo163.gif

היי ברוכה הבאה!!!!!!!! כן יש פה מדבבים ואני אחד מהם חחח... כדי להתחיל לדבב את קודם כל צריכה לעבור קורס דיבוב כדי להתקבל לקורס צריך לעבור אודישן... לגבי הפרטים של הקורס את יכולה להתקשר לנ.ל.ס אם את רוצה לעבור את הקורס שם..... אני עברתי קורס בג'פטו עם יפה גבאי =]

תודה :) ועוד משהו..

זה משנה איפה לוקחים? כלומר אם אני ייעשה נגיד בג'פטו אז יקבלו אותי בנ.ל.ס או שהם מעדיפים שאני יעשה אצלם קורס? ועוד שאלה, מה עושים באודישן לקורס? וכמה זה עולה? (לא במקום הזה ספציפי, אני מדברת על כמה זה עולה בכללי). אהה ועוד משהו, כמה זמן זה קורס?

amit919191

New member
כן אבל טיפה ../images/Emo163.gif

הייתי בפוקימון ובממלכת טארביתייה

BambiBar

New member
ברוכה הבאה!!^^

אני בר..עוד מעט בת 16 ואני גם מדבבת... את הקורס את יכולה לעשות בכל אולפן שעושה קורס (נלס או ג'פטו..או כל אולפן אחר) וזה לא משנה איפה תעשי קורס עדיין תוכלי לעבוד בכל מיני אולפנים (כמובן אם תתקשרי ותציגי את עצמך..ואם תיהי טובה כמובן אחרי הקורס וזה..) באודישן לקורס בוחנים את הפוטנציאל שלך ואת קול שלך...הם מודעים לזה שאין לך נסיון בדיבוב ..^^ אז שיהיה בהצלחה! ואת יכולה לשאול כמה שאלות שאת רוצה וגם להסתכל בטאגליינס יש שם כל מיני דברים מעניינים :)

אוקיקי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo222.gif

אני אורי, בת 14 ומתכוונת לעבור קורס דיבוב השנה (הלוואי!)
די ענו לך על השאלות, אבל אם יש לך עוד מה לשאול-נשמח לענות.

BambiBar

New member
בנלס זה 10 שבועות

או 9 כשכל שיעור הוא פעם אחת בשבוע ל3 שעות.. ובג'פטו אני לא יודעת...

MorraniChan

New member
היי יובל! ברוכה הבאה [:

אני מורן בת 16 ומדבבת בתחילת דרכה (
) כולם כבר ענו לך על השאלות XD אבל אני מתה על שאלונים אז... ^^" *איך התחלתם לדבב? כמו שאת כבר יודעת צריך לעבור קודם קורס. אחרי הקורס מתקשרים לאולפנים [ומנג'סים להם.. בוהאהאהא XDD] *בתקשרתם לאולפנים בשביל לברר פרטים או שפשוט ישר הגעתם וישר היה אודישן? צריך להתקשר לאולפנים ורק אז לקבוע איתם אודישן *איך באודישנים, מה צריך לעשות שם? באודישן את נכנסת לאולפן, שמה אזניות, ואז כבר מנחים אותך מה לעשות. הם יתנו לך לדבב קטע מסרט מצוייר. את לא צריכה להתרגש מזה, הם יודעים שאין לך שמץ של מושג איך לדבב :) *צריך לעשות משהו לפני שמתחילים לדבב? להרגע. זה יכול לתת הרגשה ממש מלחיצה [בלי שום סיבה!] וזה טבעי. כל אחד והבעיות שלו... אני ממש מתרגשת לפני הקלטות אין בעייה, את יכולה להפגיז בשאלות כמה שבא לך P: שתהיה לך המון המון המון בהצלחה והשתלבות מהירה!

MorraniChan

New member
ד"א

תיקון טעויות: *התקשרתם בשאלה האחרונה: אני יודעת שהכוונה שלך לשאלה הייתה אחרת XD זה פשוט רמז לזה שלא צריך כלום
אם את רוצה את יכולה ללמוד פיתוח קול [גם במקביל] זה רק יעשה טוב

מאיוש33

New member
היי יובל ^^o ../images/Emo80.gif

אני מאיה, בת 14, עומדת לעבור קורס בחופש הגדול :) אממ..על רוב השאלות כבר ענו לך אז השתלבות מהירה
אהה והכינוי הזה ממש חמוד [ לפחות יותר משלי
] אז כדאי לך להישאר איתו :]

ellapr41

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני אלה, בת 14 וחצי מחכה לקורס (שדרך אגב, מתחיל ממש ממש בקרוב כפי שהבטיחו בנלס!!!)

דוווושה

New member
היי ברוכה הבאה..:)

קוראים לי דשה (דריה) שם מוזר אבל מה לעשות זה מה שההורים נתנו לי..\= ממ אני בת 12 וחצי =חשוב מאווווד עברתי קורס דיבוב בג'פטו ומאז דיבבתי ב"ממלכת טרביתיה" ועכשיו אני מחכה שאולי היתקשרו ..:) בהצלחה לך בדיבוב והישתלבות נעיימה..8)

chen010189

New member
היי ברוכה הבאהD:

עוד לא יצא לי לדבב אבל(ואגב זה מדבבים בלי הו', וזה עקרוני אבל אין לי כח לחפור שוב על ההסבר אז סתם לידע כללי:]) אני מקווה שעכשיו אחרי שסיימתי את הטירונות והקורס ואני עושה יומיות ברוך השם אני אתחיל לעשות שוב טלפונים

למעלה