תולי תלתולי
New member
היי כולם אני חדשה^^
היי מה נשמע? D: קוראים לי יובל ואני חדשה פה ואני ממש רוצה לדבב באולפני נ.ל.ס כי רוב התוכניות שאני רואה מדובבים שם. אני בת 15 ומגיל 14 וחצי החלטתי שאני רוצה לדבב, אז כן, עברה חצי שנה מאז ולא עשיתי כלום כי אני ממש ממש ממש מתביישת להתקשר. אמא שלי כמובן כל הזמן אומרת לי שחבל וזה אבל כמו שאתם רואים אני מנסה להתגבר על הביישנות ועובדה אני הגעתי לפורום הזה
. בכל מקרה, יש פה מדובבים? אם כן אני ממש אשמח לדעת פרטים כמו: *איך התחלתם לדבב? *התקשרתם לאולפנים בשביל לברר פרטים או פשוט הגעתם וישר היה אודישן? *איך באודישנים, מה צריך לעשות שם? *צריך לעשות משהו לפני שמתחילים לדבב? חחח יש לי עוד הרבה שאלות אבל אנ'לא יפגיז אתכם. בכל מקרה, אנ'מקווה להשתלב. (ואל תשימו לב לניק "תולי תלתולי" חחח, זה משתמש של אחותי בת השמונה XD ).
היי מה נשמע? D: קוראים לי יובל ואני חדשה פה ואני ממש רוצה לדבב באולפני נ.ל.ס כי רוב התוכניות שאני רואה מדובבים שם. אני בת 15 ומגיל 14 וחצי החלטתי שאני רוצה לדבב, אז כן, עברה חצי שנה מאז ולא עשיתי כלום כי אני ממש ממש ממש מתביישת להתקשר. אמא שלי כמובן כל הזמן אומרת לי שחבל וזה אבל כמו שאתם רואים אני מנסה להתגבר על הביישנות ועובדה אני הגעתי לפורום הזה