היי כולם, אחה"צ טובים

milkshakit

New member
היי כולם, אחה"צ טובים

אני מעוניינת לעשות תיקיה רק לשנות השישים, אבל הבעיה שיש לי קצת שירים ואני לא ממש מכירה להיטים. תוכלו לעזור? ד"א זה מה שיש לי בינתיים : Bay City Rollers - Keep On Dancing Moody Blues - Nights In White Satin The McCoys- Hang On Sloopy Troggs - Wild Thing Everly Brothers - All I Have To Do Is Dream Beatles - And I Love Her תודה :)

lenin972

New member
אני רושם לך רק להיטים

למרות שיש עוד הרבה שירים שאני מאוד אוהב. בכל מקרה, אני גולש קצת גם לשנות ה-70 נתחיל עם בוב דילן: A Hard Rain is Gonna Fall Blowin' in the Wind Hurricane Like A Rolling Stone Knockin' On Heavens Door ביטלס: A Day In The Life All My Loving All You Need Is Love Can't Buy Me Love Get Back Hey Jude Let It Be Lucy In The Sky With Diamonds Eleanor Rigby She Loves You While My Guitar Gently Weeps Yesterday The Byrds: Eight Miles High Mr. Tambourine Man למרות שהוא במקור של בוב דילן. Turn Turn Turn למרות שהוא במקור מהתנ"ך וקוראים לו "שיר העתים" הדלתות: Don't You Love Her Madly LA Woman Light My Fire Riders On The Storm ג'אניס ג'ופלין: Cry Baby Kozmic Blues Piece Of My Heart Summertime Try ג'ימי הנדריקס: All Along The Watchtower עוד שיר במקור של בוב דילן Foxey Lady Hey Joe Purple Haze Voodoo Child Wild Thing לד זפלין: All Of My Love Black Dog Going to California Kashmir שאפשר לזהות כשיר הנושא של גודזילה עם הביצוע העלוב של פאפ דדי Since I've Been Loving You Stairway To Heaven Thank You The Rain Song לא להיט גדול מאוד, אבל באמת שיר ששווה לשמוע The Song Remains The Same Whole Lotta Love זהו, זאת רשימה מאוד חלקית, פשוט אין לי זמן לעשות את הכל כי הייתה כ"כ הרבה מוזיקה טובה אז. שימי לב גם שדי דילגתי על תחילת שנות השישים של הרוק היותר קצבי, פשוט אלי מדבר יותר הסגנון של כמה שנים אחרי זה.

milkshakit

New member
תודה אבל התכוונתי לשירים כמו שכתבתי

שירים קלילים כאלה... אבל תודה בכל זאת

פרחבר

New member
קליל זה מושג יחסי :)

את מוזמנת להיכנס לקישורי הפורום, יש שם רשימה אין סופית (כמעט) של שירים וקישורים. בילוי נעים :) ובחירה מוצלחת...

למעלה