היי כולם (או: חזרתי!)

Casus Belli

New member
היי כולם (או: חזרתי!)

1. היי! חזרתי מאילת והיה אחלה! חם אבל אחלה! 2. טלללללללללללל.... תשאירי פה הודעה... אני רוצה לתפוס איתך צ´יטוט. מתאים? 3. סמלים מגניבים. כל הכבוד להנהלת תפוז (אבל מה עם התפוזים הכתומים??? היו נחמדים)
4. קבלו עצה: מלון רויאל גרדן אחלה מקום. בריכות תותחיות. 5. קבלו עוד עצה: ליפול 7 פעמים מה"בננה" (הידועה לשמצה) היא חוויה ממש לא מהנה (במיוחד שאח"כ אתה שותה 3 ליטר קולה כדי להעלים את הטעם המלוח של הים). 6. מצטער לאכזב אותך אמיר גל... לא טבעתי (תבעתי?
מזל שנריה העיר לך). 7. מזלט עכשיו אחרי הביקור בבקו"ם... מקנא בך! תספר חוויות! 8. חביב ביותר הכרטיס האישי. את שלי אני מעדכן ברגע שהתמונות מאילת יועברו מהמצלמה למחשב. 9. כומתה אדומה???? מה הולך פה??? למה??? רק שתדעו (כל צוות 6 והסמב"צ גיא) שתרמתם המון... הרבה מעבר להמון. תודה. תישארו!!!! 10. ינון... אחלה פרטים בכרטיס האישי. מה יש לך בתמונה ביד??? נרגילה? 11. משנה תורן - אחי, אני איתך. את ההודעה שלי אני אצרף עוד שניה (וחצי). 12. סעמק! לא הצלחתי להשיג מחשב באילת. עכשיו לקח לי שעה לחרוש על ההודעות מהשבוע הנוכחי. 13. תגידו, מה הולך בארץ??? אני 5 ימים מנותק לגמרי, חוזר הבייתה, ושומע שהיה פיגוע בבנימינה, שצה"ל חיסל 4 חמאסניקים, שנפלו מרגמות על גילה, שצה"ל ריכז טנקים בשטחים, שצה"ל פינה טנקים מהשטחים ושיהודים הרגו 3 פלשתינים בגדה... כל זה קורה דווקא כשאני בחופשה??? 14. הגעתם עד פה? חולה עליכם. קבלו ח"ח ועצה ידידותית: אל תיתנו לחברים שלכם לשתות תריסר בירות קורונה אקסטרה בלילה אחד... אח"כ תצטרכו לרדוף אחריהם במלון כשהם שיכורים ורצים רק עם תחתונים. חוויה לא נעימה בבוקר של אחרי (כשצריך לבשר להם למה הנהלת המלון בין היתר החרימו את הנרגילה). 15. טל... מקדיש לך עוד סעיף - חולה עליך. 16. אני נכנס עכשיו לצ´אט. אם מישהו\י פה - תבוא\י! 17. עצה (אחרונה בהחלט): תעשו טובה לעצמכם ובשום פנים ואופן אל תקחו אוטובוס לאילת! מוסיפים רק 80 שקל ויש כרטיס טיסה הלוך חזור. הנסיעה היא ס-י-ו-ט! 18. רפאל - אני מחכה בקוצר רוח לשובך מהגדנ"ע. שמעתי שמישהו נפגע קשה כשנפל על מנוע של זודיאק. אתה מכיר אותו??? טוב לחזור לפורום. כל טוב, Casus (ואיירון, אם באמת שמי הפרטי עניין אותך בקרוב תוכל לדעת אותו)

טל עדתו

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif קסוס ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אז ככה: ביום ראשון בערב חזרתי מהמחנ"ק האחרון שלי בצופים
...תדפדף אחורה ותראה הודעות... לא ראיתי את ההודעה שלך שנסעת לאילת...והיהרתי קשות איפה קסוס שלי?
אחרי כמה ימים מישהו פה אמר לי (לא זוכרת מי ...אבל מי שאמר לי - תודה) שנסעת לאילת ושתחזור ביום חמישי ואז אני אמרתי אוף אוף אוף
בכלל לא נפרדתי ממנו...
בכל אופן - ביום שלישי מזלט התגיס (טיס דהה) הוא ועוד 3 חבר´ה מהשכבה שלי...ואני ממש מקווה שהם משחקים אותה שם...
אבישי (avipe) אמור לחזור היום מחו"ל
בטח שזוף... חחחחח.... ו...אנחנו באמת צריכים לתפוס שיחה צפופה!!!
אהמ...בקשר לבננה - בעעעעעעעעעעעע אני עומדת להקיא כשאני נזכרת כמה מי ים בלעתי כשהיתי על הבננה - בעעעעעעע
אני נפלתי רק פעמים...אבל אני היתי הקורבן שישב מקדימה ו"שתה" את כל המים שהותזו...חוויה לא משהו מקווה שחזרת שזוף (חסר לך שלא...)
ו...קבל ככה חיבוקים על שובך
וככה נשיקות
אמרתי ללך כבר שאני
אותך? כן, אז עוד פעם - אני חולה עליך!!! אני מקווה ש
מספיק... ושישנתם
מספיק... ושלא עשיתם שטויות (חסר לך שאני אשמע שגם אתה שתית!!!)
ו...כל הנושא עם אירון מידן הוא כבר
אז עזוב...זה ממש סתם...
החדשות? אויששש יש הרבה - פתח עיתון! או תראה
בקיצור - שמור על
היום בערב
- נדבר בצ´אט - תגיד לי באיזה שעה להכנס לצ´אט ואני שם... טוב...קצת התלהבתי מהאייקונים החדשים של
אבל חפיף...
התגעגעתי המון!
חולה עליך, טל.

Casus שלום! טוב שחזרת! ../images/Emo24.gif

מה שלומך?! היה קצת יבש בלעדייך... שרדנו. תנוח קצת ואז תחזור בכוחות מחודשים... כל טוב!

טל עדתו

New member
קסוס - כנס לפה מהר! ../images/Emo40.gif

תודה שנכנסת...
בהודעה הקודמת רשמתי לך ש
בערב... אבל פתאום נזכרתי שאני לא אהיה פה בכלל...
אני יוצאת בערב וחוזרת רק מחר. אז - אם אתה פה אז תגיד לי באיזה שעה בשעות הקרובות (עד בערך 6 בערב) תהיה בצ´אט ואני אבוא.
טל.

Casus Belli

New member
שלום טל

עכשיו ישנתי איזה 15 שעות...
בטח שהשתזפתי!!! הרבה... באיזור של הכתפיים אני נראה כמו אינדיאני. האייקונים של
ממש חמודים! אני גם לא אהיה בערב בבית (
אוףףף). טוב אז... אני עכשיו נכנס לצ´אט. אני אהיה שם עד 5 (בערך) עם הפסקות (כי אני חייב לאכול
) מקווה מאוד שתיכנסי. הרבה
! חולה עליך! Casus

Swoosh

New member
כסוס

מה קוראה איתך אחי? איך היה באילת? בגדנ"ע היה חוויה לא נורמלית, מכמה בחינות: האנשים, הצלילות ושאר הזמן. עשינו מלא צלילות, השיא היה 20 מטר, אבל לא עשיתי את זה כי היה לי בעיה באוזן( אני אשלים בגדנ"ע הבאה). האנשים פצצות!!! אחד יור טוב מהשני, חוץ מאוהל 13 שהיו ערסים וישנו לידנו וכל הזמן צחקו כמו מפגרים. בקשר לשאר הזמן, חוץ מהצלילות, התבטלנו באוהל הרבה זמן...וכמו אנשים רבים אני אסיים: "תגיע תדע". נ.ב- מי שעדיין לא סיים י"א, הגדנ"ע זה חובה!!!!!! (אפילו אם אתה לא רוצה שייטת). רפאל

Swoosh

New member
כסוס

מה קוראה איתך אחי? איך היה באילת? דבר ראשון, לא הכרתי אותו אישית, אבל התקשורת ניפחה את זה הרבה יותר מידי, לא היינו בדרך לצלילת לילה, והוא לא נפצע כ"כ קשה. בגדנ"ע היה חוויה לא נורמלית, מכמה בחינות: האנשים, הצלילות ושאר הזמן. עשינו מלא צלילות, השיא היה 20 מטר, אבל לא עשיתי את זה כי היה לי בעיה באוזן( אני אשלים בגדנ"ע הבאה). האנשים פצצות!!! אחד יור טוב מהשני, חוץ מאוהל 13 שהיו ערסים וישנו לידנו וכל הזמן צחקו כמו מפגרים. בקשר לשאר הזמן, חוץ מהצלילות, התבטלנו באוהל הרבה זמן...וכמו אנשים רבים אני אסיים: "תגיע תדע". נ.ב- מי שעדיין לא סיים י"א, הגדנ"ע זה חובה!!!!!! (אפילו אם אתה לא רוצה שייטת). רפאל

Casus Belli

New member
רפאל ../images/Emo18.gif

מה המצב? אני בסדר... היה אחלה באילת. תקפוץ לצ´אט (
) בהזדמנות, אני אספר לך קטעים של החיים... תמיד התקשורת מנפחת! כמובן שאני אקח את מילתך מפני שאתה היית שם בניגוד לאיזה כתב שכותב בעיתון כל מה שמספרים לו. אני שמח לדעת שנהנת בגדנ"ע. "תגיע תדע" - הלוואי... זה באמת נשמע דבר חובה. מצטער שאני מקצר, אני חייב לזוז עכשיו. טוב לדעת שחזרת בריא ושלם. שבת שלום, Casus

למעלה