Casus Belli
New member
היי כולם (או: חזרתי!)
1. היי! חזרתי מאילת והיה אחלה! חם אבל אחלה! 2. טלללללללללללל.... תשאירי פה הודעה... אני רוצה לתפוס איתך צ´יטוט. מתאים? 3. סמלים מגניבים. כל הכבוד להנהלת תפוז (אבל מה עם התפוזים הכתומים??? היו נחמדים)
4. קבלו עצה: מלון רויאל גרדן אחלה מקום. בריכות תותחיות. 5. קבלו עוד עצה: ליפול 7 פעמים מה"בננה" (הידועה לשמצה) היא חוויה ממש לא מהנה (במיוחד שאח"כ אתה שותה 3 ליטר קולה כדי להעלים את הטעם המלוח של הים). 6. מצטער לאכזב אותך אמיר גל... לא טבעתי (תבעתי?
מזל שנריה העיר לך). 7. מזלט עכשיו אחרי הביקור בבקו"ם... מקנא בך! תספר חוויות! 8. חביב ביותר הכרטיס האישי. את שלי אני מעדכן ברגע שהתמונות מאילת יועברו מהמצלמה למחשב. 9. כומתה אדומה???? מה הולך פה??? למה??? רק שתדעו (כל צוות 6 והסמב"צ גיא) שתרמתם המון... הרבה מעבר להמון. תודה. תישארו!!!! 10. ינון... אחלה פרטים בכרטיס האישי. מה יש לך בתמונה ביד??? נרגילה? 11. משנה תורן - אחי, אני איתך. את ההודעה שלי אני אצרף עוד שניה (וחצי). 12. סעמק! לא הצלחתי להשיג מחשב באילת. עכשיו לקח לי שעה לחרוש על ההודעות מהשבוע הנוכחי. 13. תגידו, מה הולך בארץ??? אני 5 ימים מנותק לגמרי, חוזר הבייתה, ושומע שהיה פיגוע בבנימינה, שצה"ל חיסל 4 חמאסניקים, שנפלו מרגמות על גילה, שצה"ל ריכז טנקים בשטחים, שצה"ל פינה טנקים מהשטחים ושיהודים הרגו 3 פלשתינים בגדה... כל זה קורה דווקא כשאני בחופשה??? 14. הגעתם עד פה? חולה עליכם. קבלו ח"ח ועצה ידידותית: אל תיתנו לחברים שלכם לשתות תריסר בירות קורונה אקסטרה בלילה אחד... אח"כ תצטרכו לרדוף אחריהם במלון כשהם שיכורים ורצים רק עם תחתונים. חוויה לא נעימה בבוקר של אחרי (כשצריך לבשר להם למה הנהלת המלון בין היתר החרימו את הנרגילה). 15. טל... מקדיש לך עוד סעיף - חולה עליך. 16. אני נכנס עכשיו לצ´אט. אם מישהו\י פה - תבוא\י! 17. עצה (אחרונה בהחלט): תעשו טובה לעצמכם ובשום פנים ואופן אל תקחו אוטובוס לאילת! מוסיפים רק 80 שקל ויש כרטיס טיסה הלוך חזור. הנסיעה היא ס-י-ו-ט! 18. רפאל - אני מחכה בקוצר רוח לשובך מהגדנ"ע. שמעתי שמישהו נפגע קשה כשנפל על מנוע של זודיאק. אתה מכיר אותו??? טוב לחזור לפורום. כל טוב, Casus (ואיירון, אם באמת שמי הפרטי עניין אותך בקרוב תוכל לדעת אותו)
1. היי! חזרתי מאילת והיה אחלה! חם אבל אחלה! 2. טלללללללללללל.... תשאירי פה הודעה... אני רוצה לתפוס איתך צ´יטוט. מתאים? 3. סמלים מגניבים. כל הכבוד להנהלת תפוז (אבל מה עם התפוזים הכתומים??? היו נחמדים)