היי כולםם!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יאנה טסה להופעה שלהם..!

אבל פטריק הטיפש איבד את הדרכון שלו בלונדון ולא יכל לטוס לפריס להופיע לכבוד יאנה. אז הזונות ביטלו את ההופעה בצרפת ויאנה עמדה בודדה מול השלט בכניסה לאולם שההופעה בוטלה! את יודעת מה זה לטוס לשבוע סיוט בצרפת בשביל הופעה שבסוף בכלל הבריזו לך! חחח טוב זה עצבן אותי שהם מגעילים חחח לא משנה.

הגרו

New member
פטריק כ"כ חכם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא חושבת שאני אפסיק לצחוק מזה שפטריק איבד את הדרכון שלו XDDDDDDDDDDDD אה כשחושבים על זה נכון הוא איבד אותו בבר או משו כזה
גנבו לו ת'תיק או משו אר

HarlequinGirl

New member
סתמי נו

זה לא מצחיק שכל החופשה שלך נהרסת בגלל הופעה שחיכית לה כל הזמן ושאת במחזור ואמא שלך עוצרת לצלם כל דבר ואת צורחת אליה שנלך כבר >><<

הגרו

New member
לא זה..../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

זה משעשע אותי שהוא כ"כ טיפש שהוא איבד ת'דרכון XD

HarlequinGirl

New member
כןן

אנחנו בטחים ב10000000 % שאנחנו רוצים לשמוע את הסיפור הטראגי והנוראי והשובר לבבות והממש ממש ממש לא טובבבבבבב יאללה ספרי נו

HarlequinGirl

New member
חחחחחחחחחחחחחח

ברוכה הבאה אימו גירל
לריאן יש חברה
ולמה להגמל מפאניק? ><

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
חחח תודהה

ואני יודעת שיש לו חברה .... ולהיגמל מפאניק... כי 1. בגלל שראין פגע בי יותר מדי וכל פעם שאני נזכרת בו ממש ממש רע לי... 2. הם הורסים לבנאדם שאני הכי אוהבת את הקריירה... כאילו לא הורסים בצורה משמעותית אבל זה משפיע... 3. כי הם ממש ממש השתנו... ולא לטובה... {מבחינת המוזיקה.. וגם באישיות- במיוחד ראין.... וגם במראה החיצוני- לא שאני שופטת אותם לפי זה אבל זה סתם עוד משו שהם השתנו בו- ודווקא חלקם בתחום הזה לטובה...}

הגרו

New member
מה זה אישיות?../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

כאילו פגשת אותם? הכרת אותם? X____X ואגב הם לא ממש יכולים להשתנות מבחינת המוזיקה כאילו שמעת דיסק אחד 13 שירים [ש2 מהם זה סתם מנגינה] זה לא כאילו יצאו להם כבר מספר דיסקים ואת משווה בין הראשון לאחרון שיצאו.. חכי להבא ותשווי אז והם אמרו [ברנדון] שזה הולך להיות משהו שונה לגמרי מהדיסק הראשון :]

XoXoEmOGiRlXoXo

New member
אני לא מכירה אותם 20 שנה או משו כזה

אבל שאני רואה סרטונים שלו או משו כזה אז זה ממש שונה ממה שהוא היה פעם.... ואולי תחשבי שמה שאני הולכת להגיד זה שטויות אבל אני לא חושבת שזה שטויות... את זוכרת שפעם הייתה תקופה שפיט כל הזמן היה מסתובב עם ריאן??? אז אני חושבתת שהוא התרחק ממנו קצת כי הוא נהיה סנוב... {ברור שיש עוד פוול סיבות אבל אני חושבת שזאת אחת הסיבות...} ומבחינת המוזיקה הם כן... כי שמעתי עוד שירים שלהם שהם שרים בהופעות {לדוגמה קרמה פוליס} וגם לא יודעת... הם פשוט נהיו מוזרים..... ולמרות שאני חושבת שריאן הוא ממש ממש חמוד וכאילו הוא גם ממש מתייחס נחמד למעריצים וכל זה.... אבל... הוא ממש השתנה... יש כאלה שלא שמים לב.. אבל במקרה אני כן.. כי אולי פיט ופטריק יותר חשובים לי אבל עדיין אני לא חושבת עליהם כמו שאני חושבת על ראין... וזה ממש ממש ממש מוזר... ובקרוב אני גם יוכל להגיד לך משו ממש ממש חשוב שקשור לפוב {שבינתיים אסור לי להגיד... :\) שאני מקווה שזה יעזור לי לשכוח אותו...

michalushK

New member
הודעה מהגר חסרת המחשבD:../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif

את טיפשה. XDDDD
את מתנהגת כאילו את מאוהבת בהם או משו. אישיות? צריכה לשכוח? WTF. מציאות ילדה.

HarlequinGirl

New member
אה התנתק לי המחשב

אוקיי אז המ כתבתי שאם את בפסיקה לשמוע להקה כי בסיפור הדמיוני שלך ריאן בוגד בך או שהוא התחיל להתלבש שונה ולא להתגלח ולשים את השער שלו למעלה ואני יודעת מה עוד זה ממש דפוק בקשר לפיט.כאלו הם היו בסיבוב הופעות איך הם היו אמורים להפגש..ומה הם צריכים להפגש ולעשות 'tea party' כל יום ולצלם אותם בפוזות מפגרות? או שריאן קלט שהוא הסתובב אם מישהו מעצבן וחש ~לא להתנפל אלי~ וניתק איתו קשר?
וו......הם עשו קאברים לקארמה פוליס מממש מזמן וזה כאלו אם את מתכוונת שהם השתנו ועכשיו הם לא 'אימו'[והם אף פעם לא ממש היו] שאין להם פוני ושהם שרים שירים של להקות לא אימו ישנות או משהו כזה. כי ככה זה נראה..אז זה דפוק

למעלה