אבל פטריק הטיפש איבד את הדרכון שלו בלונדון ולא יכל לטוס לפריס להופיע לכבוד יאנה. אז הזונות ביטלו את ההופעה בצרפת ויאנה עמדה בודדה מול השלט בכניסה לאולם שההופעה בוטלה! את יודעת מה זה לטוס לשבוע סיוט בצרפת בשביל הופעה שבסוף בכלל הבריזו לך! חחח טוב זה עצבן אותי שהם מגעילים חחח לא משנה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא חושבת שאני אפסיק לצחוק מזה שפטריק איבד את הדרכון שלו XDDDDDDDDDDDD אה כשחושבים על זה נכון הוא איבד אותו בבר או משו כזה
ואני יודעת שיש לו חברה .... ולהיגמל מפאניק... כי 1. בגלל שראין פגע בי יותר מדי וכל פעם שאני נזכרת בו ממש ממש רע לי... 2. הם הורסים לבנאדם שאני הכי אוהבת את הקריירה... כאילו לא הורסים בצורה משמעותית אבל זה משפיע... 3. כי הם ממש ממש השתנו... ולא לטובה... {מבחינת המוזיקה.. וגם באישיות- במיוחד ראין.... וגם במראה החיצוני- לא שאני שופטת אותם לפי זה אבל זה סתם עוד משו שהם השתנו בו- ודווקא חלקם בתחום הזה לטובה...}
מה זה אישיות?../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif
כאילו פגשת אותם? הכרת אותם? X____X ואגב הם לא ממש יכולים להשתנות מבחינת המוזיקה כאילו שמעת דיסק אחד 13 שירים [ש2 מהם זה סתם מנגינה] זה לא כאילו יצאו להם כבר מספר דיסקים ואת משווה בין הראשון לאחרון שיצאו.. חכי להבא ותשווי אז והם אמרו [ברנדון] שזה הולך להיות משהו שונה לגמרי מהדיסק הראשון :]
אבל שאני רואה סרטונים שלו או משו כזה אז זה ממש שונה ממה שהוא היה פעם.... ואולי תחשבי שמה שאני הולכת להגיד זה שטויות אבל אני לא חושבת שזה שטויות... את זוכרת שפעם הייתה תקופה שפיט כל הזמן היה מסתובב עם ריאן??? אז אני חושבתת שהוא התרחק ממנו קצת כי הוא נהיה סנוב... {ברור שיש עוד פוול סיבות אבל אני חושבת שזאת אחת הסיבות...} ומבחינת המוזיקה הם כן... כי שמעתי עוד שירים שלהם שהם שרים בהופעות {לדוגמה קרמה פוליס} וגם לא יודעת... הם פשוט נהיו מוזרים..... ולמרות שאני חושבת שריאן הוא ממש ממש חמוד וכאילו הוא גם ממש מתייחס נחמד למעריצים וכל זה.... אבל... הוא ממש השתנה... יש כאלה שלא שמים לב.. אבל במקרה אני כן.. כי אולי פיט ופטריק יותר חשובים לי אבל עדיין אני לא חושבת עליהם כמו שאני חושבת על ראין... וזה ממש ממש ממש מוזר... ובקרוב אני גם יוכל להגיד לך משו ממש ממש חשוב שקשור לפוב {שבינתיים אסור לי להגיד... :\) שאני מקווה שזה יעזור לי לשכוח אותו...
אוקיי אז המ כתבתי שאם את בפסיקה לשמוע להקה כי בסיפור הדמיוני שלך ריאן בוגד בך או שהוא התחיל להתלבש שונה ולא להתגלח ולשים את השער שלו למעלה ואני יודעת מה עוד זה ממש דפוק בקשר לפיט.כאלו הם היו בסיבוב הופעות איך הם היו אמורים להפגש..ומה הם צריכים להפגש ולעשות 'tea party' כל יום ולצלם אותם בפוזות מפגרות? או שריאן קלט שהוא הסתובב אם מישהו מעצבן וחש ~לא להתנפל אלי~ וניתק איתו קשר?
וו......הם עשו קאברים לקארמה פוליס מממש מזמן וזה כאלו אם את מתכוונת שהם השתנו ועכשיו הם לא 'אימו'[והם אף פעם לא ממש היו] שאין להם פוני ושהם שרים שירים של להקות לא אימו ישנות או משהו כזה. כי ככה זה נראה..אז זה דפוק