היי כולםםם

faith2

New member
תאמין לי....אתה אחד הטיפוסים היותר

מזעזעים אם ככה שאני מכירה. להסתכל בעיניים לפרה, לאווז וכדומה לפני המוות שלו..ולדעת שאתה הולך להיות אחראי על השחיטה הזאתי? ולהרגיש נורמאלי? זה אחד הדברים הפחות אנושיים שאני נתקלתי בו.

MS6

New member
אני ועוד כמה מאות אלפים שעשו את

זה לפני.. בואנה איזה עם מזעזע יש לנו...

MS6

New member
שנייה אני יסביר ת'עצמי...

האמת אלו היו כבשים...להגיד לך ששנייה אחרי השחיטה הרגשתי טוב ושמח?? לא דווקא לא. ישבתי והרגשתי רע. והיה לי גם קשה לאכול את הכבש הזה בסופו של דבר. אבל אחרי כמה ימים הבנתי ששחיטה זה מעשה מאוד נורמלי.. חיוני להישרדות האדם.

faith2

New member
אתה יודע מה...

אם זה היה לצורך הישרדות, וכן זה מה שהיה בעבר...הייתי מ'קבלת את זה, והיום כמובן שהייתי אוכלת בשר. אבל כל עניין ההישרדות הישתנה לעניין הנאה- היום יש לך את הבחירה לבחור מה אתה רוצה לאכול!...לשמחתנו המדע עשה משהו טוב- מצא תחליף לבשר, שהאמת אני לא בטוחה שהוא פחות טעים מהבשר. יש לנו נקניקיות שאם תשאל אותי ממש בטעם בשר, השניצל היום גם כך תמצא בטעם עוף....יש כל כך הרבה תחליפים, שאפילו לא תמצא הבדל בינם לבין הדבר האמיתי.

yossi018

New member
זה לא רצח!!!!

זה בסה"כ מותרות, שאני מאוד מתיר לעצמי.... ודי הרבה.....

faith2

New member
אני לא רואה בזה מותרות.

מצטערת. אני חושבת שאפשר לוותר לפעמים על מותרות בשביל יצורים חיים אחרים. אני רק מתפללת יום יום שאני אמשיך בדרך הזאתי.

yossi018

New member
איש איש בדרכו....

אני מאוד מעריך אנשים כמוך, כל הכבוד לכם!!!! לצערי איני מסוגל להתנזר מבשר, מאותה סיבה שאני מאמין גדול באלוהים אבל לא שומר שבת ומצוות, או משהו בכלל... בקיצור ח"ח רותם ותמר!

faith2

New member
כן,

פעם חשבתי שהטעם שלהן כל כך טעים....עד שאכלתי שניצל בטעם עוף של טבעול

faith2

New member
הייי הייי תמר../images/Emo24.gif

רק תיקון...אתם ברנקו וייס ואנחנו ברנקו וייס א'................אבל במודע אנחנו שייבר!

ברוכה הבאה תמר ../images/Emo24.gif זה אביחי

מה המצב תמר ?! ברוכה הבאה לפורום החביב שלנו ... מקווה שתהני פה כמו כולנו ... ובברכה התנועתית עלי והגשמי ...

הופה!

את במקרה הטבעונית שהייתה בטיול לחרמון שבני דודים שלי סיפרו עליה? שאת חושבת שאת הטבעונית היחידה בבית שמש?

שמי הולך לפני

או "לשלוח בני דודים ואחים לטיול. צריך שיפיצו את השמועה" או משהו כזה קיצר. מתישהו נעשה החלפת מתכונים. כן...

tamar brandy

New member
היה עדיף אם את היית באה../images/Emo3.gif

ולא אחיך המעצבן שמשמיע לנו שירים מוזרים בנוע"ל

הלו הלו

קודם כל לאיזה אח התכוונת (היו 2) שנית- אחד מהם קורא בפורום הזה (ראי הוזהרת) שלישית- זה בטח לא חצי מוזר ממה שאני שומעת, ואני שונאת תנועות נוער. אז לא.

למעלה