היי כולםםם

tamar brandy

New member
היי כולםםם../images/Emo25.gif

אני תמר, בת 14- לומדת בברנקו (ב') לצערי... אני בנוע"ל, שירן (האחמית) אמרה לי להכנס לכאן.. אז באתי:) (דרך אגב קרעתם אותי היום! אני לא מסוגלת לגעת יותר באיפור
)

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif תמרררררר

ברוכה הבאה!! (רואה-אני הגבתי ראשונה!!)

בֶל

New member
ברוכה הבאה תמר../images/Emo24.gif

אני אלכס (ואני בת) לומדת בכיתה של שירן ובת 15 וחצי.

ברוכה הבאה תמר.....

אני שמעון ואם את רוצה לדעת עלי ועל עוד אנשים דברים פשוט תלחצי על הכינוי שלהם.... בכל מקרה, בילוי נעים.....

אַמִיר

New member
היי תמר, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני אמיר וגם אני לומד בברנקו.... אז תהני לך בפורום ובשר זה רצח, אבל רצח טעים

MS6

New member
אין כמו פרה תמימה וחמודה שאתמול...

סה"כ עשתה "מו מו" והיום היא שרופה ונמצאת בין שתי לחמניות עם חסה ובצל!!!! הא ועם צ'יפס וקולה זה בכלל סוף...

tamar brandy

New member
אני לא חושבת שראית פעם...

איך מתנהגים לפרה... טוב נו, יש אנשים אטומים שלא מוכנים לעמוד מול האמת שבעולם ולראות דברים מזעזעים, הם פשוט מחליטים להמשיך לאכול חלקים מופרדים של חיות... אבל יש כאלה (שאותם אני אוהבת במיוחד) שחושבים לפני שהם אוכלים גופות של בע"ח, אחחח כמה כיף להיות אחת מאלה! (אהה ואני לא חושבת שכדאי להמשיך בדיון ה"ממש" מעניין הזה, אם באמת מעניין אותך יש פורום כאן בתפוז ואתה לא צריך להתאמץ כל כך, פשוט כמה לחיצות על העכבר והמקלדת וכבר יתנו לך תשובה)

faith2

New member
אותי שבר לראות

את כל התמונות של האגדונה נגד ניסויים....וכמובן לשמוע איך מפטמים אווזים....רק בשביל שהכבד יהיה *קצת יותר* טעים. גועל נפש!

MS6

New member
סתם כדרך אגב...

אני לא אוכל כבד אווז ולא עגל בגלל שאני חושב שזה התעללות... כל רעיון השחיטה היהודית זה לגרום לבע"ח כמה שפחות סבל והפיטום של האווזים ואופן גידול העגלים שנשחטים מלא סבל אז לדעתי הרבנות צריכה להוציא את המאכלים האלה מחוץ לכשרות.. אבל אני לא רואה בשחיטה רגילה התעללות.

faith2

New member
חחחחחחחחח...צחוקים

שניה מרימה את עצמי מהרצפה. השחיטה היהודית היא לגרום לפרה כמה שפחות סבל? אני ממש על הריצפה עוד שניה. ידעת שהשחיטה היהודית היא אחתה חמורות ביותר? זה למה היהדות לפעמים מגעילה אותי.

tamar brandy

New member
איזה כיף שיש מישו...

או יותר נכון מישי* שהיא באמת יודעת על מה היא מדברת:) חחחחחח את אחת הטבעוניות היחידות שאני מכירה (מבית שמש) אבל לא אישית:(

faith2

New member
עדיין לא טבעונית...../images/Emo9.gif

אני צמחונית לבנתיים. ואמיר!....מוווווווואה

MS6

New member
נערכו כבר כמה ניסויים

השחיטה היהודית גורמת לבע"ח כמה שפחות סבל.. זה שיטה של אלפי שנים שעוד בגמרא דיברו על כך שהיא הומנית.. אל תזלזלי כי אני לא צחקתי בכלל.. זה שאת מעדיפה להקשיב לכל מיני אנטישמיים שאומרים שהשחיטה היהודית היא ברברית זה בעייה שלך...

MS6

New member
טוב נו...

תאמיני לי שכבר ראיתי הרבה יותר דברים ממך בחיים ואני יודע טוב מאוד איך שוחטים וכבר יצא לי לראות ולהחזיק את הבע"ח בזמן שחיטה.. זה לדעתי אחד הדברים היותר נורמלים

למעלה