היי כולםםםם

MoRiNuSh

New member
היי כולםםםם

מישהו יודע מתי מגיע הסרט של אמינם???? ולתת לי תקציר קצר... תודה!

ilbe182ebli

New member
במבצע הזה שהיה בראש 1

עם הכרטיסים לטרום בכורה???? אני התקשרתי מלא פעמים ונתתי את כל הטלפונים של החברות שלי אבל נראה לי זה היה מאוחר מידי... באסה..

Psycho BuZZ

New member
ראיתי את הסרט כבר 5-6 פעמים...

ואני יכול לראות אותו עוד הרבה-הרבה פעמים במחשב... לקולנוע אני רוצה כי זה נחמד עם חברים וכל הראפרים... טוב מה אני מדבר... מה אתם מבינים בראפ בכלל... אתם לא תבינו ת´סרט בכלל...

rapsta

New member
אני מת לראות את הסרט!!!

חיפשתי אותו בקאזה אבל לא מצאתי... Psycho BuZZ, יש לך אותו באיכות טובה??? איך מצאת???

rapsta

New member
אני רוצה לראות אותו

לא רק בגלל שאמינם משחק בו אלא גם שהסרט נראה טוב!!!

ilbe182ebli

New member
הסרט עצמו נראה עשוי טוב

אמינם כנראה עשה עבודה טובה (לא ראיתי את הסרט אז אני לא יכולה עדיין לשפוט..) ברור שאני אלך עם חברים, אבל אני מעדיפה לראות את זה בקולנוע ראשון כי בכל זאת בקולנוע הכי כייף. יותר עדיף מאשר בבית. ואז כשייצא הדיוידי אני אקנה או אצרוב ממישו. <אין תקציב>

Psycho BuZZ

New member
יש לי איכות של <כמעט> די וי די...

וחלאס לדבר איתי!!! אני לא רוצה לרשום יותר הודעות בפורום המפגר הזה!

ilbe182ebli

New member
אז ביי

אתה רואה אפילו אפשר להיות מנומסים ולהיפרד. ואם כבר אתה נשאר וקורא הודעות אז: כן הרבה סרטים אצלי הם ככה , אח שלי משיג מכל מיני חברים שלו ומוריד וכו´... מאיפה הישגת את זה?

THEchosen1

New member
אין , חובה ללכת לסרט הזה ....

אני רוצה ללכת בבכורה .. עם חברות או ידיד שלי... הוא אמור להגיע עוד שבוע שבועיים ??

ilbe182ebli

New member
אמרו לי שכשהסרט יירד מהמסכים

אז יביאו לי את הפוסטר שהם תולים שם! (הענקי ההוא..) <בקולנוע> אני הולכת ממש לנג´ס להם גם כשהסרט ייצא פה!

nGRRRL

New member
גם אני רוצה לבקש את הפוסטר הזה!

ואף אחד לא ענה שהסרט יצא ב16! כלומר ביום חמישי הבא!!

ilbe182ebli

New member
אויי סבבה!! אבל אני לא בטוחה אם

אני אלך לבכורה (אני כמובן אשתדל שכן.. למרות שנצטרך להזמין כרטיסים מראש...) או ביום שישי.. למחרת..

rapsta

New member
אני חייב ללכת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

THEchosen1

New member
ישששש..............

אין אני מחכה לו כבר מלאאאאא זמן .... עכשיו כשאתם אומרים אז גם אני יבקש את הפוסטר... אבל אם הם יסכימו הם יביאו אותו רק אחרי שהם יורידו אותו לא..? וזה יקח המוןןן זמן... אחרי שההקרנה שלו תיגמר..

למעלה