היי כולםםםם

היי כולםםםם../images/Emo13.gif

עכשיו חזרתי מקפריסיןןן...אם שמתם לב לא הייתי שבועע...חחח ואני שמחה בשביל כל מי שפגש את מאיוש חיי ביום שישי...אבל זה הכניס אותי לדיכי כי אני לא ראיתי אותהה...:( קצת התאכזבתיי...אבל אני מתנחמת יהיו עוד הופעותת..חח אני מקווה שקרובות אליי חח\ אוהבת הודיה בוסקילה

הייה סבבה לאללה..חחח

אוףף אבל ממש התבאסתי מזה שמאיוש היתה בחיפה וזה ממש קרוב לי לביתת ולא הייתייייי....
נהנתי בקפריסיןן.. אבל עד שנדע על עוד הופעות שלהה...יקח קצת הרבה זמןן...כי אייל כל הזמן עסוקק... טוב בכל מקרה אני ינסה ליצור איתו קשר...ותדווחו גם אתם אם אתם שומעים על הופעה שלהה.. באהבה הודיה בוסקילה

שמחים שחזרת הודיה...גם אני התבאסתי

אני גם מחיפה ומה זה רציתי ללכת, אבל אני עובדת בקייטנה אז לא יכולתי....הייתי מבואסת כל היום.. אבל אני מתנחמת בזה שיהיו הופעות שאני אוכל לראות אותה...

רגע אבל יש לי שאלה

כשחזרתי ראיתי שמישהו כתב שהשמיעו את השיר של מאיושש...ושקוראים לו משהו אותך אני רוצה לא הבנתיי...מתי בדיוק שידרו את זה? באיזה תחנהה? אפשר להוריד אותו כבר מהקאזה?

RaZiK4

New member
../images/Emo24.gifברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

התגעגענו

ברוכה השבה מאמי!!!=)

שמחה שנהנתתתת!! ולא נורא יהיו הופעות אין צורך להתבאססססססס!!!!!!

k a b o o k

New member
ברוכה השבה מאמי../images/Emo24.gif

מקווה שנהנת
ואל תדאגי.. יש עוד הרבה הזדמנויות

דיק דיקל דיקלהההההה מאי לאב

חחחחחחח יא זבלה כמה זמן לא דיברנו...חחחחחחחח סתם יום חמישי בערב אבל בכל מקרה לא יצא לנו לדבר המון המון זמןן אז מה קורה?????

הוא לא עובדדדדדדד אעאעאעאעא

אני אסדר אותו בימים הקרוביםםםם התגעגעתי אלייך יפה שלייייייייי אוהבת אותך המוןןןןןןן נשמה שלי

אל תשאלי אני עובדת בקייטנה סיוטטטטט

אין לי זמן לכלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני חוזרת גמורה מתהה מעייפות ועוד יש לי כל שבוע פגישת מדריכים ממש מתיש...

למעלה