היי כולםםםםםם! =]

Lolly p0p3

New member
היי כולםםםםםם! =]

מלאאא זמן לא הייתי פה!!!!! מה שלומכםםם?!.....
תקשיבו... הכנתי סירטון על בריאן (שלדעתי ולדעת כל מי שאה אותו יצא ממש יפה!! [גם הראתי אותו לאבא שלי...]) אני ממש רוצה שתראו אותו!! איך אני יכולה להראות לכם??....

maayan15

New member
היי!!!....התגעגענו!!

לאחרונה נעלמו לנו הרבה.. (ואני לא אפרט כי אני בטוח יישכח מישהו ומישהו ייעלב מזה..) ואני הרגשתי את זה יותר מכולם (כי אני כל היום בבית מול האינטרנט)... את יכולה לשלוח באייסי!!....ו...לאבא שלך???

netaK

New member
בדיוק מה שאני חשבתי!

אבא שלך??? ולשלוח באייסי... אה וגם חשבתי: יו גייל סקסי, ואיזה כיף שיש לי מורה כזה =]

לאן באמת נעלמת?

ואבא של אירית מפקח גם על הקטע של האינטרנט ולא רק על הפלא´? ומה יש בסרטון(או יותר נכון אין) שנתת לאבא שלך לראות?!

Lolly p0p3

New member
טוב... אז-

1- נעלמתי כי בדרך פלא.. האינטרנט שלי הפסיק לעבוד... וממש רציתי לדעת מה קורה פה! =]]] 2- בקשר לאבא שלי... אני יודעת שזה נשמע ממש מוזר... (מי שזוכרת...מיזמן מיזמן מיזמן...סיפרתי על זה שהוא שאל אותי כל מיני דברים על הכי גאים שיש... טופ לא משנה...) אבל אני ואבא שלי מדברים על הכללל! כי עם אמא שלי אני לא יכולה לדבר על כלום... היחסים שלנו ממש לא טובים...\= אז אני ואבא שלי קרובים מהרגיל... וגם הוא ראה כמה פעמים הכי גאים שיש... ולפעמים הוא עולה לקומה שלי שאני רואה... וזה ממש אבל ממש לא נעים...=\ כאילו.. זה מוזר..וחוץ מיזה... לא ידעתי איך להפוך את מה שהכנתי לקובץ... 3- אני לא חושבת שאפשר לשלוח את זה באייסי... כי זה 800 אלף קילובייט בערך... אין דרך אחרת?.... אני ממש רוצה שתראו את זהה! זה גם הסירטון הראשון שהכנתי... אז אני רוצה לשמוע דעות עליו =]

Lolly p0p3

New member
אה... וידעתי שאני

יצתרך להראות אותו לאבא שלי... אז צינזרתי ככל שיכולתי... ככה... שזה... מאוד חינוכי... סתם...לא... טופפ תגידו לי אתם...

maayan15

New member
כל עוד למי שאת שולחת יש

אינטרנט מהיר (=איי.די.אס.אל)- כמו לי!!....אז אפשר לשלוח...זה ייקח זמן אבל זה אפשרי...ואני רוצה לראות!!

למעלה