היי כולכם - שאלה !

היי כולכם - שאלה !

כשהייתי בבי"י לקבלת פרוטוקול לטיפול ivf ,תשיעי במספר העליתי בפני הרופא את נושא הפונדקאות.. אצלנו יש בעייה של עובקים לא משתרשים אך יפים..אמר לי בפירוש שפונדקאות זה לא בשבילי - אם העוברים לא משתרשים אצלי הם גם לא ישתרשו אצל מישהי אחרת... נשמע לי קצת תמוה האמת , האם לדעתכם לא ייאשרו לנו להיעזר באם פונדקאית ???? אם זה ככה הגורל הוא להמשיך בטיפולים או לאמץ ??????

פרח קטן יחיד שלום../images/Emo140.gif

השאלה, מאיזה סיבה העוברים לא משתרשים??? האם עשית בדיקות רחם? האם כל הבדיקות (הסטרוסקופיה, צילום רחם, הורמונאליות) תקינות? האם ניסית להחליף רופא? מעבדה? קשה לענות לך על השאלה בלי לדעת את כל ההסטוריה, אני מאמינה שהרופא בדק את כל אלה ורוצה להאמין שיודע מה הוא אומר, אבל בכל זאת, תמיד שווה לקבל חוות דעת נוספת !! שיהיה לך בהצלחה

מירבי*

New member
שלום פרח../images/Emo20.gif

התשובה של הרופא שלך אכן תמוהה. כשהעוברים יפים ואין קליטה, הפתרון הוא בדר"כ פונדקאות. אני יכולה לספר לך עלי באופן אישי, עשיתי 25 טיפולי ivf ,בכולם היו עוברים מצויינים ולא היתה קליטה, גם אצלי לא היה ניתן להצביע על בעיה ברחם וסווגתי כ"לא מוסברת". בתהליך פונדקאות שעברתי, נקלטה הפונדקאית שלי בפעם הראשונה, זאת ההוכחה שהשיטה עובדת. בדיעבד, הייתי חוסכת מעצמי כל כך הרבה טיפולים וניגשת מוקדם יותר לפונדקאות. אם יש לרופא שלך חשד לגבי איכות הביציות או הזרע, זה כבר סיפור אחר. אני מציעה לך להתייעץ עם רופא נוסף. בהצלחה ושבת שלום

מירבי קיימת בעייה בזרע..

זו הסיבה להתחלת הטיפולים...אולם תמיד עוברים יפים - דיבר איתי על תרומת זרע..מה את אומרת ?

מירבי*

New member
היי פרח../images/Emo20.gif

אם העוברים יפים, זאת אומרת שמתגברים על בעיית הזרע בעזרת מיקרומניפולציה. אין ספק שאת צריכה לקבל חוות דעת נוספת. איפה אתם מטופלים?

למעלה