היי כווולם אני חדשה!! שלום כולם אני חדשה!!
M mominman New member 29/5/04 #3 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ! אני מומין - מן ! אם את צריכה עידוכנים בקשר לדברים שקוראים פה כמו - הקומיקאי ההזוי הביפלוג ועוד אני לרשותך
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ! אני מומין - מן ! אם את צריכה עידוכנים בקשר לדברים שקוראים פה כמו - הקומיקאי ההזוי הביפלוג ועוד אני לרשותך
ה הד0וש היחידה New member 29/5/04 #5 אני צריכה עזרה../images/Emo101.gif!!בקשר לביפלוג באיזה ימים/שעות הוא..... ולמרות שאושרית הסבירה לי ( ) עדיין לא הבנתי מי עושה את זה.....כאילו מי משדר ומה משדרים שם !
אני צריכה עזרה../images/Emo101.gif!!בקשר לביפלוג באיזה ימים/שעות הוא..... ולמרות שאושרית הסבירה לי ( ) עדיין לא הבנתי מי עושה את זה.....כאילו מי משדר ומה משדרים שם !
ה הד0וש היחידה New member 29/5/04 #4 ברוכה הבאה../images/Emo66.gif!!!!!!!!!! אנחנו אחלה פורום (לפחות אני......חיחיחי סתם ..!! יש פה אנשים מתוקים ונחמדים מאוד מאווווווווווווד ו......... ו.................... למה אני כותבת בסוגריים?!?!! אני אצא מהם) אז שהייה נעימה בפורום!!!
ברוכה הבאה../images/Emo66.gif!!!!!!!!!! אנחנו אחלה פורום (לפחות אני......חיחיחי סתם ..!! יש פה אנשים מתוקים ונחמדים מאוד מאווווווווווווד ו......... ו.................... למה אני כותבת בסוגריים?!?!! אני אצא מהם) אז שהייה נעימה בפורום!!!
B B Crazy New member 29/5/04 #6 תודה! חיחחיחיח.... אני נולדתי ב12.9.91 אז את גדולה ממני ב364 במקום ב365 ימים... לא נורא...
ה הד0וש היחידה New member 29/5/04 #7 חחחח.....ואחותי נולדה ב-14 ו3 שנים אחרי......עם בא לך לחשב בכמה היא גדולה ממני.....חיחי בכיף !! סתם......
חחחח.....ואחותי נולדה ב-14 ו3 שנים אחרי......עם בא לך לחשב בכמה היא גדולה ממני.....חיחי בכיף !! סתם......
ה הד0וש היחידה New member 29/5/04 #10 אביטלו'ש....התואילי להסביר לי משהו? מי לעזאזל זה צ'אמפי ?!?!?!?!?!?!? ומה הקטע של השוק?
R Ronush14 New member 29/5/04 #11 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif התמכרות נעימה ומהירה איך קוראים לך? אני רוני,נעים מאוד
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif התמכרות נעימה ומהירה איך קוראים לך? אני רוני,נעים מאוד
M m a z i ohayon New member 29/5/04 #12 ברוכית הבאית...../images/Emo70.gif התמכרות נעימה קוראים לי מזי ואני מבאר שבע...אני אוהבת את אבי נוסבאום תהני...
ברוכית הבאית...../images/Emo70.gif התמכרות נעימה קוראים לי מזי ואני מבאר שבע...אני אוהבת את אבי נוסבאום תהני...
N NimaZ New member 30/5/04 #16 שלומלום! ברוכה הבאה לפורום ביפ! ווי-הי! אני נעמה ואני מאוד מאוד אוהבת את יוסי וטירן אני גם היוצרת של הצמד ה"נודע"- רותם ורויטל!
שלומלום! ברוכה הבאה לפורום ביפ! ווי-הי! אני נעמה ואני מאוד מאוד אוהבת את יוסי וטירן אני גם היוצרת של הצמד ה"נודע"- רותם ורויטל!