היי כאן אדם מה נשמע

adam josef

New member
היי כאן אדם מה נשמע

פעם ראשונה שאני כותב כאן אני קצת מתרגש שלום לכולם הפורום הזה קצת לא ברור לי אבל לאט לאט אני אקלוט אותו אני מת עליכם תרגישו חופשי לכתוב לי הודעות ואני אענה נשיקות תודה על כל ההצבעות שלכם בקדם שלכם באהבה אדם יוסף גיים ביז

מיכלוש14

New member
אמאאאא אדםםם !!!

יווו אתההה כזההה מושלםם איזההה כיפפפ שנכנסתתת !!!!!!!

דחחחוף

New member
אדם..חולה עליכם.

יש לכם אחלה שירים ובמיוחד אהבתי את ``אשמור לך את ליבי`` שיר תותח..אז אחי שבעז``ה רק תצליחו..

דחחחוף

New member
אדם..חולה עליכם.

יש לכם אחלה שירים ובמיוחד אהבתי את ``אשמור לך את ליבי`` שיר תותח..אז אחי שבעז``ה רק תצליחו..

roncha12

New member
אדםם כנס דחוףףףףףףףף

אדם אני חולה עלייךךךך אתה כזה מושלםםםםםםםםםםםםםם מלך שייליייייייייייי((או שלא שליי))חחחחח רק רציתי שתדע שאני מתה עליייך ואיך כמוךךךךךך אני מ-א-ו-ה-ב-ת חחחחחחחחחח תמשיך להגיבבבב אנחנו חולים עלייך פהההה.... חסר לך שאתה לא נכנס שוב((אל תקח את זה כאיום)) יוואווו אתה לא יודע כמה אני מתרגשתתת אני באה לכל ההופעות שלכםםם... ב'קשה תנסו להגיע לבאר שבע מתישהווו אני גרה בעיר קרובה לשםם וכולה לי מלא כסף לסוע עד תל-אביב, חיפה, קריית מוצקין וכל אלהה... טובב..Love you וכנס עוד הרבההה מתה עליייךךךךךךךךך נ.ב קוראים לי רון...

miri2102

New member
יואואוו..אדם מה קורה???

מה קורה מה שלומך?? יואאווו..איזה כייףף...

miri2102

New member
יוואאאוו..

איזה מגניב...חחח..(אני מה זה מתרגשת) חחח.. אדם מה קורה מה המצב?? מה חדש??

בר יוסף

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאא אדם

אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני לא מאמינההההההההה יפה שליייייייייייייייייייייייייייייי

PashaSh

New member
אדםםםםם

אממאללה כפרה אני עלייך נשמהה מה קורה?!?1..

אדםםםםםםםםםםםםםםםםם

יאאאאאאאאא איזה כיף שנכנסתתת יא אתה לא יודע כמה אני מעריצה אותךךךך איזה כיף שנכנסת תודההה

וואי אדמי כנססס

וואי אדומי יפה שלי איזה כיףף שנכנסת אני אוהבת אותך כול כך ההיתם גדולים בקדם וגם אם לא זכיתם תמיד בשבילי תיהיו מקום ראשון אוהבת אותך כול כך גיוששש

אדםםםםםםםם ../images/Emo99.gif

אדם יפה שלי, קודם כל רציתי שתדע שאני חולה עליך! ובהצלחה בהכלל!בסרט בדיסק![אני ישר ירוץ לקנות חחחח] אניי אוהבתת אותך! וד"ש חם לאביחיי =]=] אהה והייתם מעוליםם בקדם!אהבתי איך הרימו לך ת'רגל =] נשייקותת אוהבתת,שרין

בר יוסף

New member
אממאא אני רועדתתת

אדםםםםםםםםםםםםםםם אני אוהבת אותך יפה שליייייייייייי בהצלחהההה בהמשך ונראה אותךךךךך יום שני בהופעה בנמלה!

KiSs KiSs KiSs

New member
פחח...שריןן..איך הרימו לו תרגל?!

איזה קרועההה...נפלתי על הריצפה שקראתי את זה

למעלה