היי יש שם מישהו?

אביטל23

New member
היי יש שם מישהו?

אני אפילו לא ממש יודעת מה אני עושה פה, אבל סתם שוטטתי פה וראיתי את הפורום הנ``ל ומכיון שהנושא קרוב לליבי החלטתי להכנס, ומצאתי את עצמי כותבת. אני אפילו לא יודעת מה מוביל אותי לכתוב, עניין אותי לשמוע סיפורים של בנות אחרות, כאלו שהודו בבעיה שלהן ומטופלות , מה שאני לא עושה.

שלום אביטל היקרה וברוכה הבאה

הרבה אנשים כאן קשה להם לכתוב.. זה מן תהליך שמצליח לאט לאט.. רוב האנשים אצלנו בפורום הם אנשים שכתיבה, להפתח ולספר על הרגשות זה תהליך לא רגיל בשבילם וזה לוקח זמן.. מקווה שתקחי חלק בפורום ואולי אפילו תקבלי קצת תמיכה בעצמך. ברוכה הבאה. ניב עקרב

אביטל, ברוכה הבאה גם ממני...

אתמול, ראיתי שהגיעה מישהי חדשה, אבל עוד לא כתבתי לך והאחלתי לך בהצלחה בפורום, למרות שאני אורת לך בוודאות, שלא תיצתרחי אותה, כי האנשים שם הם אנשים פשוט מקסימים ומדהימים. כך שכל אחד שרוצה יכול בלי בעיה להשתלב. כי אנחנו מקבלים ואוהבים כל אחד איך שהוא, לא מבקשים להשתנות מאף אחד כי פשוט לא צריך, וכל אחד הכי טוב כשהוא הוא עצמו, ולא מה שהחברה, או שאולי הוא חושב שהחברה הייתה רוצה שיהיה. מחקה לשמוע ממך יקירתי, ובשביל תחילת הדרך אני מוסרת לך אלפי חיבוקים והמון אהבה שלך לעד

ילדונת~

New member
אביטל מתוקה.. ברוכה הבאה

היי מתוקה מצטרפת כאן לכולן ואומרת לך שוב ברוכה הבאה כל הכבוד על הצעד הראשון שעשית וזה לכתוב כאן... אני יודעת כמה זה קשה.. אבל יש כאן משפחה מדהימה ואת תוך שעה או דקה תרגישי חלק ממנה מתוקה אני מזמינה אותך לספר על עצמך לאט לאט ובקצב שלך כאן אף אחד לא ישפוט ולא יכעס כאן רק מקבלים חיבוקיםםםםםםםםםםםםםםם ונשיקות אז אני שולחת לך כאלה המון אחרי זה נסגור חשבון... שלך בידידות ענקית הילדונת של הבית

שלום לך אביטל

וברוכה הבאה לביתנו הקט. מקווה שאם הזמן תרגישי כאן גם את כמו בבית... לא קל לכתוב למי שאינו רגיל בכך... לא קל להודות שישנה בעיה... מצדיעה לך על הצעד שעשית ועל האומץ לכתוב על עצמך. מי יתן ויבואו עוד אחרייך. את מוזמנת תמיד לבקר ולשתף אותנו במה שעובר עליך. אני יודעת שזה לא קל...לפחות בהתחלה. אבל זהו צעד חשוב מאין כמותו. צעד לקראת המטרה הגדולה...להבריא ולהרגיש טוב יותר עם עצמך ובכלל. מקווה שעם הזמן גם תמצאי את הכוח לטפל בעצמך יותר. אבל בואי נתחיל מכאן... מבטיחה לך שתקבלי כאן תמיכה ועידוד והרבה אהבה. נסי להפתח אלינו פה...בסביבה תומכת ומגוננת. ושוב - ברוכה הבאה אלינו. מאחלת לך את כל ההצלחה שאפשר וקליטה קלה ונעימה כאן אצלנו. שלך תמיד מאיה

למעלה