היי יש לי שאלה

GIOVANINI

New member
תואר שני אני ארצה במנהל עסקים לאחר GMAT

אז ככה שאני אצטרך ממוצא מעל 85 וכדומה והצליח בGMAT אבל קודם כל אני אבחר איפה ללמוד תתואר ה1 ולא לחשוב כבר על השני

vinney

Well-known member
אין לי מושג מה קורה עם MBA../images/Emo13.gif

אני, כמובן, התכוונתי לתואר שני במדמ"ח, אז אני לא יודע מה ההשפעה של מוסד לימודים לתואר ראשון על סיכויי הקבלה לMBA. אגב, לא בכל מקום צריך GMAT, אאל"ט, באב"ג ואו"פ לא צריך, יכול להיות שבעוד מקומות גם. אבל פה נכנס גם הקטע של המוסד, כי לתואר שני, במיוחד MBA, יש הבדל גדול בין תואר ברקנאטי (את"א) או EMBA בעברית, לבין תואר במכללת רמת גן שאין לי מושג מה מלמדים שם, או האו"פ (שם זה תואר חדש, וכברירת מחדל אני מניח שמתייחסים אליו בחשדנות).

SomePerson

New member
תיקון קל Vinney

באוניברסיטת בן גוריון - רק אם אתה בוגר התואר הראשון עם ממוצע 90 ומעלה (עם עדיפות לבוגרי אב"ג) - אז אתה פטור מGMAT פעם זה היה נכון , אבל היום הדרישות החמירו , ולא רק זה גם המסלול שלהם הוא אולי מהמעיקים ביותר (כל קורס כמעט כולל תרגילים , מצגות , עבודה ומבחן) . ממש לא פשוט....

vinney

Well-known member
נו, צדקתי חלקית

לגבי עומק המסלול ממש אין לי מושג ולא מבין בזה, מבחינתי כל עוד מנהלים לא מדברים איתי - הכי טוב שבעולם

shirbi

New member
גם באוניברסיטאות הרבה עובדים בזמן התואר

לפחות ממה שאני מכיר מהטכניון ומאוניברסיטת חיפה, רבים מהסטודנטים למדעי המחשב מתחילים לפתח קריירה כבר באמצע הלימודים.

roigr

New member
ללמוד לבד

מסכים עם ויני. אני לומד באת"א (לא מדמ"ח, אבל מקצועות לא פחות תובעניים) ואין מה לעשות - בסופו של דבר - בהרבה מאוד קורסים לומדים את הרוב לבד. כמו שאמר לנו מתרגל פעם אחד - "אתם יכולים לא לבוא בערך ל-80% מהקורסים. גם ככה כל מה שעושים שם זה לועסים לכם את הדברים שתצטרכו בכל מקרה ללמוד לעומק ולהתאמן עליהם לבד".

למעלה