Angels Fall 1st
New member
היי, יש לי שאלה..
קודם אספר קצת את הרקע.. תמיד היו לי תחושות שהתבררו כנכונות, לגבי אנשים, סיטואציות או סתם הרגשות שמשהו לא טוב יקרה שהרבה פעמים היו מאוד ספציפיות (תאונות, נפילות וכאלה דברים..) תמיד ראיתי הילות מסביב לאנשים בצבעים שונים והאמת שחשבתי שזה נורמאלי עד גיל יחסית מבוגר (הייתי בטוחה שכולם רואים את זה
היו לי גם עוד כמה "תופעות" מוזרות. אבל השאלה שלי דווקא קשורה לצמחונות/טבעונות. היום אני טבעונית, אבל גם כשעברתי לצמחונות וגם במעבר לטבעונות גיליתי שהשינוי בתזונה הזה גרם לתופעות האלה ממש להתחזק! כאילו הורדתי מעצמי מחסומים אנרגטים כלשהם. אני רואה הילות הרבה יותר חזק, קוראת אנשים הרבה יותר טוב והתחושות לגבי מה שעומד לקרות הרבה יותר מדוייקות. אז מה שרציתי לשאול זה האם יש למישהו הסבר? אני יודעת שזה די ידוע שאכילת בשר ומוצרים מהחי משמעותה הכנסת חומרים עם אנרגיה שלילית (בגלל כל הכאב והסבל של בעל החיים ממנו יוצרו) השאלה היא האם זה נבדק איכשהו, והאם זה קרה גם לאחד מכם? תודה
קודם אספר קצת את הרקע.. תמיד היו לי תחושות שהתבררו כנכונות, לגבי אנשים, סיטואציות או סתם הרגשות שמשהו לא טוב יקרה שהרבה פעמים היו מאוד ספציפיות (תאונות, נפילות וכאלה דברים..) תמיד ראיתי הילות מסביב לאנשים בצבעים שונים והאמת שחשבתי שזה נורמאלי עד גיל יחסית מבוגר (הייתי בטוחה שכולם רואים את זה