צודקת בריטים שליטה!!
L Looking4CoolName New member 14/10/06 #26 דעותינו חלוקות. חוץ מהשחקן הראשי [כריסטאן] של מולאן רוז' - שבזה הרגע ברח לי השם שלו - שהוא חתיך ויש לו דיבור ממש סקסי. וכן, הוא בריטי.
דעותינו חלוקות. חוץ מהשחקן הראשי [כריסטאן] של מולאן רוז' - שבזה הרגע ברח לי השם שלו - שהוא חתיך ויש לו דיבור ממש סקסי. וכן, הוא בריטי.
L Looking4CoolName New member 14/10/06 #29 הוא שלי, ולא אתן אותו! ../images/Emo3.gif עשיתי על השיר שלו במולאן רוז' [Your song] קליפ על עידו. יצא משעשע ומדהים.
הוא שלי, ולא אתן אותו! ../images/Emo3.gif עשיתי על השיר שלו במולאן רוז' [Your song] קליפ על עידו. יצא משעשע ומדהים.
L Looking4CoolName New member 14/10/06 #33 ../images/Emo122.gif../images/Emo88.gif לחברתי! תמיד רציתי להגיד את זה למנהלות.
Shiri from the block Active member 15/10/06 #1 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L little princess 16 New member 16/10/06 #37 מההה מזה כל החרטא הזה זה כאילו ספר אחד כתבה רולינג וספר אחר כתב מישהו אחר מה פתאוםםם העלילה היא אותה עלילה ולהארי יש חברים בשני הגרסאות מזה השטויות האה, זה אותה סופרת כתבה ואם היו משנים תעלילה זה פגיעה בזכויות יוצרים
מההה מזה כל החרטא הזה זה כאילו ספר אחד כתבה רולינג וספר אחר כתב מישהו אחר מה פתאוםםם העלילה היא אותה עלילה ולהארי יש חברים בשני הגרסאות מזה השטויות האה, זה אותה סופרת כתבה ואם היו משנים תעלילה זה פגיעה בזכויות יוצרים
Z ZoHaRoT New member 12/10/06 #6 ברוכה הבאה! אני זוהר בת 13. בקשר לשאלה, כבר ענו לך ולי אין מושג... תיהני!
Y yuvi217 New member 14/10/06 #24 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif מממ.. ענו לך כבר אז בקיצור- השתלבות נעימה!
T TheMagicGirl New member 15/10/06 #36 הבדל של סלנג למרות שגם גילו שיש קטעים נוספים בגירסה האמריקאית שאין בבריטית!