היי יש לי שאלה..

hilonet14

New member
היי יש לי שאלה..

רציתי לדעת אם יש לרובי יריב... לדוגמה יש את בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה... או את ניקול ריצי ופאריס הילטון.. אז רציתי לדעת אם גם לו יש מישהו שהוא במין תחרות איתו.. אם כן אז מי זה? תודה מראש! :)

a Warming Sign

New member
כרגע זה ג'סטין טימברלייק,

שניהם באו מרקע דומה ועשו שינוי דומה,כרגע הסינגלים שלהם מתחרים במצעדים,נראה מה יהיה כשיצא האלבום של רובי.

hilonet14

New member
גם וגם...

כיי הייתי רוצה לדעת מכל הבחינות עם מי הוא מסוכסך... חוץ מג'סטין... {אני לא ממש מתה על ג'סטין} אם יש עוד מישהו גם עיסקית וגם אישית אי מי זה? צום קל לכולם! =]]]]]]

אני חושבת

שג'סטין זה יותר בכיוון של עיסקית.. (תקנו אותי אם אני טועה..) ו.. אישית?..אני לא יודעת על כלום חוץ מכמובן נייג'ל.. המנהל לשעבר של טייק דאת

עפטוב

New member
נייג'ל זה בכל צורה

גם המורה שלו בכיתה ט' שהוא כתב עליו את hello sir (אני מניחה שהוא עדיין שומר טינה כי הוא חזר לזה בלידס) נייג'ל (האפס, הש#$ק, הז$ל) מצליח כל פעם להראות עד כמה אפסיותו מרקיעה שחקים וליאם גאלאגר - כי הוא גנב לו את ניקול אפלטון (הבנתי שהם מסוכסכים לא יודעת אם עדיין) ולטענת העיתונים הוא גם מסוכסך עם גארי....יש לי תמונה שלהם מתחבקים מה-8/5 לא יודעת מה קרה אח"כ...ולחשוב שיכולנו לחזות במאורע (הילה מתי מתחילים לבכות....)

מי זה

הליאם הזה? יש לכן תמונה שלו? ואני לא חושבת שהוא עדיין מסוכסך עם גארי.. ברור שהם לא יהיו חברים אבל לא ניראה לישהם עדיין מסוכסכים. לפחות לא כמו פעם. ומה באמת יצא בסוף עם רובי וטייק דאת? הוא יופיע איתם או יעשה משהו איתם? כי לפי מה שהבנתי בדיסק הוא לא משתתף ולא ישתתף..

a Warming Sign

New member
אז איפה התמונה?../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

לגבי גארי נראה לי שזה שטויות,והאמ גם נראה לי שהם לא כלכך מעניינים אחד את השני כבר.. לגבי hello sir,אני רוצה להאמין שבמהלך השיטוטים שלו בyoutube הוא נתקל בוידאו שהעלתי
,שבו הוא מקריא את זה..ואז נזכר במהלך ההופעה, כי תכלס בהופעה כשהוא עומד מול הקהל ובכלל- המשמעות של השיר היא יותר 'תראו לאן הגעתי,אף אחד לא יכול לקחת את זה ממני,ו*** על כל מי שלא האמין שאני מסוגל' ופחות נקמה למורה ספציפי.

עפטוב

New member
תשובות

god daughter משמעו באנגלית בת סנדקות - בנצרות מקובל למנות בהטבלה סנדק וסנדקית שלוקחים עליהם את המשימה לטפל בילד במקרה וחס וחלילה קורה אסון ושני ההורים מתים, אלה היא הבת של סאלי - אחותו של רובי (רואים אותה ב STRONG) מבטיחה לשים את התמונה שהם מתחבקים כי זה נורא מצחיק - הוא שם לגארי ידיים על התחת. ליאם הוא ליאם גאלאגר מאואזיס - אין לי תמונה שלו אבל פעם (סוף תקופת טייק דאט עד ההיגמלות של רובי מסמים) הם היו החברים הכי טובים. נייי'גל נשאר אפס
וכן ירדן אני בטוחה שהוא אמר את hello sir בגללך איך לא ידעתי את זה עד עכשיו! חחחח ערב טעים ומקסים לכולם

מתחילים???../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

את מוזמנת להצטרף אליי.... זה עדיין נושא כאובבבבבבבבבבבבבבבבב

עפטוב

New member
זה איזה קטע בי...

אני מצטערת אבל 3 פעמים לפספס את רובי ויליאמס זה כבר באמת הישג... (למי שלא מכירה את הסיפורים...) פעם ראשונה הייתי נציגת ישראל באו"ם הנוער השנה הייתה 2000 ושני בחורים הציעו לי ולחברה לבוא איתם בערב לאיזה הופעה, אנחנו היינו בטוחות שזה משהו בסגנון "פאדי והכבשים" והסתבר שזה היה רובי... פעם שניה בלוס אנג'לס - גרתי שם - והוא הגיע לקניון שעבד בו אחד שממש שנאתי (כן ניחשתן נכון זה לא הביא לו עוד נקודות) פעם שלישית - חברות שלי אמרו לי מראש שטייק דאט עושים אפטר פארטי בפאב מול המלון שלי, הצעתי להילה אבל הילה (כהרגלה!
) וגם אחותה היו לחוצות ולא רצו ואני שיכנעתי את עצמי שאני לא רוצה להטריד את טייק דאט כי "עברתי את הגיל" (כן ממש...) ופספסתי את אחד הערבים הכי מדהימים שיכלו להיות בחיים שלי - כי החברות שלי גם הצליחו להיכנס...

לא לא, זה לא הלך ככה...

תחושת האבדון שעדיין מקננת בי לא נותנת לי לשכוח
אז ככה, כחודש לפני ההופעה, התייעצנו עם חברה שגרה בלונדון לגבי איזה מלון כדאי לנו להתאכסן בו... אז היה מלון אחד שהיה ממש אבל ממש רחוק מתחתנת הרכבת, והיא הפחידה אותנו, אמרה לנו שבשעות מאוחרות ממש מסוכן בלונדון ועדיף לנו לקחת מונית היישר מהאצטדיון או מתחנת הרכבת למלון ככה לא ניתקל בסכנה והיא הוסיפה ואמרה- "מותק, זה לא ישראל, יהיה לך מזל אם תצליחי לברוח לפני שהוא יתקע לך כדור בראש!!!" ומאז התחלנו ממש לפחד, וגם חוויות התקיפה שעברו על חברה שלנו בלילה, ברחוב לונדוני ממש לא עודדה אותנו...
אחרי ההופעה, השעה הייתה 23:55 משמע שנותרו לנו 5 דקות בכדי לתפוס את הרכבת האחרונה למלון. היינו בתחנת הרכבת כשקיבלנו את הטלפון מעפרה שאמרה שציפור לחשה לה שחברי TT התכנסו באיזה פאב קרוב למלון שלה, אני זוכרת בבירור איך שירי ואני הסתכלנו אחת על השנייה, ואז כשאמרת שאת פורשת למיטה- קומה מתחתינו הרכבת שלנו הגיעה לרציף ואני ושירי היינו צריכות לרוץ, לכן החלטנו שעדיף לחזור למלון... אחרי זה ניסינו לנחם את עצמנו ואמרנו שאנחנו בטח מבוגרות בשביל ללכת אחריהם לכל מקום... אולי יומיים אחרי זה, עפרה כבר חזרה לארץ היא התקשרה אלינו, ווידאה טוב טוב שאנחנו לא נקפוץ מהחלון כשנשמע שרובי היה איתם בפאב באותו יום גורלי שבו החלטנו לתפוס את הרכבת האחרונה
אם רק הייתי יודעת שגם רובי שם... בלי יותר מדי אנשים סביבו... וששם מתרחש האיחוד האמיתי.... screw going back to the hotel alive---> i`m going to meet robbie

הם פשוט יושבים בפאב

ושותים, בלי שומרי סף שמחכים בחוץ.... אבל לפי מה שהבנתי, הבנות שהיו שם לא העזו להתקרב אליו ורובי שמר על פרופיל נמוך... (אני סתם מנסה לעודד את עצמי
)

למעלה