היי.. יש לי שאלה..

1. איזה חקירה הם יוכלו לעשות

אם הרכב לא נמצא 2. זה עדיין לא אומר כלום, יכול להיות שהוא סגר את האוטו כשחילק את העיתון. אם האדם שלו גנבו את האוטו לא מודה שישאיר אותו מונע, אני לא רואה איך הם יוכלו להוכיח אחרת.

costaet

New member
אין שום בעיה להוכיח...

באמת שזה די פשוט... סביר להניח שאבא שלה בכל מקרה כבר סיפר להם מה קרה :). כבר היו המון מקרים כאלה... זה לא חדש. ובאמת שאין שום בעיה להוכיח. במיוחד במקרה הזה כשזה קרה בזמן שהוא חילק עיתונים, היו כבר המון מקרים כאלה שגונבים רכב ממחלק עיתונים ואותו מחלק לא קיבל כלום מהביטוח.

costaet

New member
את לא

אבל חברות הביטוח כבר הצליחו ולא פעם אחת. ובאמת שזה מקרה די פשוט בשביל להוכיח את זה.

Daemonlior

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif מזכיר לי מקרה עצוב..

של אבא של חבר שלי, שגם הוא היה מחלק עיתונים בשעות הבוקר.. אותו המקרה, בא גנב, נכנס לאוטו וניסה לברוח.. האבא של החבר שלי קפץ על האוטו, אני לא יודע בדיוק איך, אולי מהדלת הימנית... בכל אופן, הוא נתפס במשהו ולא הספיק להכנס לאוטו, והגנב באותו הרגע שם פול גז בזמן שאבא של חבר שלי נתפס באוטו ולא הצליח להשתחרר.. הגנב גרר אותו על הכביש עד שהוא מת..
עצוב לי להזכר בזה..

אוי, אלוהים....

איזה נורא זה נשמע
. איך הגנב יכול להיות כזה אכזרי? שיקח הכל... אבל למה לא להעיף קודם את הבנאדם שנתלה על הרכב ולהמשיך כמתוכנן בגניבה? למה לקחת חיים של מישהו בצורה כה אכזרית
? ממש מזעזע. בכלל, עדיף להיכנע לגנב וזהו. שיקח מה שבא לו, העיקר שלא יפגע בחיי אדם. [ולאחרונה היו כמה וכמה מקרים של גנבי מכוניות שרצחו את בעלי המכוניות]

אם זה ערבי ...

אז תוך חצי שעה מרגע הגניבה האוטו מפורק לחלקים ונמכר בשטחים בתור חלקי חילוף . אגב. ברכבים החדשים חברת הביטוח דורשת שיהיה מותקן ברכב איתוראן. משתתף בצערך. ....

למעלה