היי, יש לי שאלה.

רינתס

New member
היי, יש לי שאלה.

יש מצב כזה שאדם יכול לקום אחרי חלום כשהוא פצוע בגופו, כלומר שנעשה איזה כישוף או שאם ורק אם יש דבר כזה ששד יכול לפגוע באדם כשהוא נמצא בתוך חלום?

gwizard

New member
תשובה

כישוף - לא סביר. שד - מאוד מאוד לא סביר. מה כן סביר ? שהאדם פגע בעצמו, בין אם בגלל שהחלום היה מאוד מוחשי והגוף "האמין" לכך שזה קרה במציאות ובין שהאדם נפל מן המיטה/נחתך מהמיטה/היה סקס סוער מדי.

RainBird

New member
כמו שאלון אמר- לא סביר, אבל אפשרי. זה פשוט נדיר להחריד אבל ראיתי מקרים כאלו.

T i a

New member
עד כמה שאני לא כאן

ואני בדר"כ לא משתתפת בפורום הזה אבל אלון נו באמת!!!! הסיפורים לא הספירו לך? גרמת לי הרגע לעשות כרגע פרצוף. הכל אפשרי בחלום, כמובן שמאגיה זאת האפשרות האחרונה שצריך לחשוב עליה במקרים כאלה אבל מקרים כאלה קיימיים. ו אם מגדירים שימוש במאגיה כשימוש באנרגיה האוניבסלית אז גם שינויים פיזים ממש פיזים יכולים להתרחש (תשובה לאחת שאלות שנשאלה כאן לגבי עמוד שידרה וצלקות).

T i a

New member
...

אוקיי עכשיו נרגעתי ואוכל לפרט קצת יותר.הרעיון הוא שאנחנו שולטים, בן אם זה בהליכה שלנו, חלום שלנו או עשייה. גם אם זה בתת מודע, אנחנו השולטים ולא חייזרים או כוחות אחרים. בשליטתינו נמצא המפתח גם לחלומות, מה אנחנו מרשים שיקרה שם ומה לא, את מי אנחנו מזמינים לשם ומי לא, ואף אחד אבל אף אחד לא יכול לשנות את זה. זה נקרא "מוח" . כמו כן יש שליטה על הגוף...מערכות השונות של הגוף, חוזק, מחלות. למשל ילדים הרבה פעמים מפתחים מחלות כדי לא ללכת למקום בלתי רצוי, כך גם מבוגרים. כנ"ל כל מנגנוני הגנה וכו'... אנחנו יודעים לשכנע את העצמינו מצויין ואף לשנות את המציאות שלנו לטובתינו. כך גם בחלומות. אנחנו באמת יכולים לגרום לעצמינו דברים טובים או לא גם אם זה לעשות פצע ביד ללא סכין. הכל אפשרי.

gwizard

New member
הבהרה

אמרתי "לא סביר" ולא "בלתי אפשרי"

למעלה