היי,יש לי שאלה

Dark SpaWn

New member
היי,יש לי שאלה

יש לי בעיות מוטוריות דיי קלות זה ימנע ממני ללמוד אומנות לחימה ולהיות מאומן בה ? כלומר להיות טוב בזה

MidNight Flame

New member
המממ...

אם זה קל זה עשוי לעכב קצת את הלימוד אבל הלימוד עשוי לשפר את זה באופן שעשוי להיות אפילו משמעותי.

אין עם זה בעיה

אם הבעיות המוטוריות קלות, זה לא ימנע ממך ללמוד אמנות לחימה. כפי שכתבו לך כאן, זה יכול אפילו לעזור לך, ואם תבחן את עצמך לא מול אחרים אלא מול עצמך, אז תראה שתחווה שיפור גדול בעקבות האימונים יחסית לתקופה של לפני כן, גם אם לא תהיה הכי חזק בשכונה או במועדון.

amir_aikido

New member
יאט את ההתדמות ללא ספק

קשיים מוטוריים מאיטים מאוד את ההתקדמות באמנות הלחימה, ואת זה אני יכול להגיד מנסיון אישי. השלבים הראשוניים של הלימוד יכולים להיות מאוד מתסכלים, כשרואים שאנשים שהחלו ללמוד אחריך מתקדמים ומשיגים אותך. אבל, ההתמדה חשובה יותר מהכשרון, ומי שמתמיד לאורך זמן רב, מוצא שאמנות הלחימה מביאה שיפור עצום ביכולת המוטורית ובפרט בתחומי הקואורדינציה. אולי לא תהיה אלוך העולם, וההתקדמות שלך תהיה איטית מהרגיל. אבל גם הרווח שלך מהלימוד יהיה גדול יותר משל התלמיד המוכשר. אמיר

bmt29

New member
בתור אחד שסבל מבעיות מוטוריות:

פשוט לך על זה!!! כל הפעילויות האלה יהיו קשות בהתחלה ובסוף תצא תותח!

avshalomat

New member
בתור מי שהיו לו בעיות ברכיים

+ חוסר קאורדינציה, זה עזר ברמות מטורפות.

Dark SpaWn

New member
תודה חברה

אז בקיצור אני יכול ללמוד אומנויות לחימה אבל תהיה לי התקדמות איטית יחסית לאנשים אחרים תודה על העזרה

למעלה