היי, יש לי שאלה.

yuDa398

New member
היי, יש לי שאלה.

קודם כל אני חייב להגיד לכם שאנימאוד שמח שיש פורום כזה תוסס ושוקק חיים לאומנית היוצאת מן הכלל והגאונית, למרות חוסר הסאז השורר סביבה כעת. אני כתבתי פה בפורום שלפני כמה שנים ואני שמעתי ועדיין שומע אותה ואלניס היא מספר 1 בשבילי כיוצרת ואומנית. אבל לפני משהו כמו חצי שנה החלטתי להפסיק לשמוע את המוזיקה שלה כי הרגשתי שהקסם שהרגשתי כאשר גיליתי אותה אובד בתקווה לחזור ולשמוע אותה עוד כמה זמן. והשאלה שלי היא כזאת- אני מתווכח עם מישהו על כמה עותקים אלניס מכרה מה"ג'אגד ליטל פיל". אני שמעתי שזה יותר מ-38 מיליון עותקים, וחבר שלי אומר שזה לא יכול להיות בגלל שלשנאיה טאוין יש את האלבום הנשי המוכר ביותר והוא מכר 35 מיליון אז הוא אומר שזה לא הגיוני שג'אגד מכר יותר מ-35 מיליון. אז מי צודק אני או הוא? לילה טוב

o0Invisible0o

New member
לא ברור כמה עותקים אכן ג'אגד מכר...

אבל לאלאניס יש את האלבום הנשי הנמכר ביותר ולא לשאניה טאוין!
אז אם שאניה 35 כנראה שאלאניס באמת 38.. יש שאומרים ש 38, יש שאומרים מעל 30 בוואלה נסחפו ואמרו 92 מיליון עותקים.XD אבל עד היום ג'אגד מחזיק בתואר של האלבום הנשי הנמכר ביותר..

Jagged chaos

New member
נראה לי שאניה עברה את אלאניס

אלאניס - 30 + שאניה - 33 אלאניס מחזיקה בתואר "האלבום הבכורה הנשי הנמכר" וה- "אלבום הבכורה הנמכר בהיסטוריה".. בארה"ב לפחות זה בטוח ששאניה עברה את אלאניס, אלאניס מכרה בארה"ב 17, ושאניה 19. אבל זה לא קשור תמיד, בארה"ב האוסף של ה"איגלס" עבר את "מותחן" של מייקל ג'קסון, למרות שג'קסון עובר אותם בסיבוב בסופו של דבר.

רק בארה"ב אפשר לדעת כי רק שם

מנהלים רישומים מנתונים רשמיים. זה אשכרה מעסיק מליוני אנשים שם...

Jagged chaos

New member
אבל עובדה כנראה ש...

האלבום הנמכר ביותר בארה"ב, הוא לא הנמכר ביותר בעולם.. שחושבים על זה... אם מישהו עושה נוסחא לעשות מוזיקה שסינים והודים יאהבו, הוא יכול למכור 2 מיליארד עותקים.... חחח
חפירררררההההה

isw

New member
הם באמת מנסים

למה כל הזמרים כ"כ אוהבים להופיע שם??

Rוית

New member
גם אני מנסה להבין את זה ללא הפסקה.

עוד לא הצלחתי

למעלה