היי..יש לי שאלה..

del האחת

New member
היי..יש לי שאלה..

תמיד עניין אותי כל הנושא הזה של העולם הבא ואני ממש רוצה לעשות סיאנס..אבל אני לא יודעת מה התנאים לעשיית סיאנס יענו זה חייב להיות בחוץ? או שאפשר בחדר סגור למשל..מה צריך להיות מסביב ללוח הסיאנס כדי שזה יצליח..ועוד כאלה...אם אתם יודעים , כתבו לי ...תודה!

inbar20inbar

New member
אני גם רוצה...

עם תמצאי על זה פרטים אני אשמח לעזור לך, נארגן קבוצה ונעשה את זה...

תנאים+לוח

התנאים כמו שכתבתי למעלה לא צריכים להיות בחוץ בחושך נרות....אני עושה בחוץ ביום...אולי כדי שבהתחלה שיהיה בפנים כי יש יותר אנרגיות. הלוח: קחי תחיכת דיקט (לא חייב עץ טבעות כמו שכתוב), אפשר אפילו על נייר מחשב A4 העיקר זה מה שרשום: כל אותיות א-ב (לא משנה סדר),כן ולא, נקודת פתיחה וסיום (אותה נקודה), מספרים 0-9 ומגן דוד (זה אנחנו גילינו זה לא כתוב איפשהו) שישמש שתשובה: לא ידוע/לא רוצה לענות או במשפט שישמש כרווח. הטקס: קחו לכם דקה להתרכז(לחשוב על משו טוב שיבוא, בהתחלה לא לחשוב על מישו מסויים, זה יוציא מריכוז) ה"מדיום"( הרוחות כבר יגידו לכם מי זה, עם יש) או סתם הפריק שהתחיל עם זה, יחזיק תכוס ויגיד:"בבקשה שמשו יגיע לסיאנס וזדהה" כמה פעמים, וישים את הכוס בנקודת סיום ופתיחה, המדיום ישאל "האם יש איתנו משו בחדר? הראה סימן" כמה פעמים. עם יש תשאלו שאלות אין תנסו עוד כמה פעמים עד יצליח. בהצלחה

I am a freak

New member
כנסי למאמרי הפורום, גברת מחיקה.

שם תמצאי תשובות
לילה טוב, הפריק.

למעלה