היי יש לי שאלה

d a n a 12

New member
היי יש לי שאלה

אמרו לי שהגיעה רקדנית פלמנקו לארץ מישהו יודע אם היא מופיעה ואיפה ומתי וכמה זה עולה?? אשמח לתשובה מיידית! תודה

Zidan de Toledo

New member
הנושא קצת כאוב..

אכן היתה אמורה להגיע הרקדנית כרמן קורטז, ולהופיע בפסטיבל "ימי הפלמנקו" בסוזן דלל בסופ'ש שעבר. היא היתה אמורה להעביר גם כיתת אומן. לצערנו הרב, היא (ובן זוגה הגיטריסט חיררדו נונייז) ביטלו הגעתם "בשל המצב הבטחוני".. הפסטיבל אכן התקיים בסופו של דבר, אבל במתכונת מצומצמת ועל טהרת הכחול לבן - פלמנקו ישראלי. לאחר בירור עם "קרן עדי", אמור להגיע אמן מפורסם באותו קנה מידה לארץ, במקום קורטז, עד חודש מאי! אנחנו מלאי ציפייה.. חג שמח

אם היא ספרדיה

אותה כרמן, אז זה קצת מוזר. כי בימים אלו ספרד חווה לא מעט פעולות טרור כך ששם זה כמעט כמו כאן.

Zidan de Toledo

New member
נכון מאד..

בגלל זה היה מוזר לכולנו. מה גם שלאחר מכן כרמן נתנה ראיון לא כל-כך נעים בעיתון, ממנו היא נתנה להבין ש"היא לא רוצה לקחת חלק" בצד הישראלי.. אכן תמוה, נוכח מה שהם עוברים בעצמם בימים אלה. אני מקווה שתגיע חלופה בהקדם, לא פחות טובה..

החתימה שלך

היא הכי לא נכונה שבעולם. כי חופש.. זה הדבר הכי גדול להפסיד.

Zidan de Toledo

New member
אבל זה לא מה שהיא אומרת..

ראשית הזכויות שמורות לג'ניס ג'ופלין, ושנית היא אומרת שחופש זו רק עוד מילה לתאר מצב בו שכבר לא נותר לך מה להפסיד.. לא?

את זה הבנתי

ועם זה אני לא מסכימה, כי חופש הוא מצב שבו יש לך את הדבר הכי יקר להפסיד - את החופש. זה משפט שיכול להתאים למצב של לאנרכיה או כאוס, אבל לא חופש.

La Vela

New member
בכלל לא תמוה

טעות מרה בידינו הישראלים התגובה הראשונה שלנו כאשר זה קורה לאחרים היא "עכשיו הם יבינו מה עובר עלינו" טעות טעות טעות!!! הם לא מבינים מכיוון שהם רואים בכך תגובה ישירה להשתתפות ספרד בקואליציה עם האמריקאים כלומר אם לא היו משתתפים זה לא היה קורה להם. הכל בגלל ראש הממשלה הפורש ( שאיבד את השילטון על כך ) כלומר, האסון הוא אשמת המימשל הקודם והאמריקאים ולא אשמת הטרוריסטים. מבחינתם ישראל היא באותו צד . ישראל מצטיירת כאן מאוד רע וביחוד השילטון שלנו. אין הבנה , אין אהדה. מלבד אידאולוגיה, קיים פחד אמיתי של הארופאים לבוא לישראל.

falseta

New member
יש איזה רמז ../images/Emo35.gif נגן/רקדן/ית ../images/Emo35.gif

אל תשמור בבטן, זה עושה גזים
צריך ללמוד לקח מהביקור הקודם ולתאם את הביקור עם מועדי החיסול ...

La Vela

New member
לא יודעת אם יש קשר.....אבל

שמעתי דיבורים כאן בסביליה על מספר רקדנים שייתכן ויגיעו לישראל יחד עם פאקו פניינה הגיטריסט.....הם בעצמם עוד לא יודעים כלום. מדברים על סוף מאי. אולי שבוע הבא יהיה יותר מידע

La Vela

New member
פסטיבל ישראל

קראתי במעריב שאכן מגיע לארץ במסגרת פסטיבל ישראל פאקו פנייה. לפי מה שאני יודעת מכאן יגיעו עימו 2-3 רקדנים

למעלה