היי יש לי שאלה

הפלאש

New member
היי יש לי שאלה

על שום מה הכינויים של השחקנים דוגמא וויד הפלאש גארנט הביג טיקט אוניל הדיזל פרינס הנסיך פירס האמת דאנקן הביג פנומל . זהו בינתיים תודה

תשובות

ספציפית לגבי השחקנים ששאלת: וייד קיבל את הכינוי שלו משאקיל, בגלל המהירות שלו. יש איזה גיבור על שנקרא פלאש. גארנט - אני לא בטוח, אבל אני חושב שזה עקב היותו פרנצ'ייז פלייר ענק, שבעצם סוחב את הקבוצה למועדון של הגדולות (נותן להם כרטיס...). אוניל - דיזל כי הבחור משאית. פרינס - התרגום של השם שלו - נסיך. פירס - לא יודע. דאנקן - כי החוזק שלו זה בידע שלו את יסודות המשחק, ולכן הביג פנדומנטל.

ikrmr

New member
זה נהגה "פָנְדָמֶנְטָל" (fundamental)

בס"ד תחילת המילה נהגית "פאן". ראה כאן קישור למילון עם השמעה: http://www.targemni.com/maya/learn/fundamental/word (יש השמעה גם במילון סנופי שנמצא במסגרת אתר זה ושמות המילים מופיעים למעלה).

Or Amit

New member
../images/Emo6.gif

מעניין אבל שעל האיות כריס פאול של מורו ורבו הוא לא הגיב. נו שוין

ikrmr

New member
אם לא הגבתי זה לא היה נכון. כמובן שהוגים פול

בס"ד זה כמו שון, AU או AW נהגים כחולם. בכל מקרה כשכותבים בתיעתוק עברי מילים באנגלית, מן הראוי לכתוב אות המילה כפי המתאים להגייה שלה (ולכן פול ולא פאול), ולכן הערתי הייתה נכונה ולגיטימית. אם מי שהגבתי לו על כך התרגז, אני לא יכול להיות אחראי על כך. אך תגובה כזו מתבקשת כשיש טעות בכתיבת התעתיק.

סלים וארזה

New member
מנהל
גם אתה טועה לא מעט http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1981&msgid=125389526 נתונים - בלעדיהן? סטטטיסטיקה? רוצה לומר שגם אצלך נופלות טעויות. ולעניין: אם הכוונה התגובה ברורה, אז נסה להבליג גם אם היא אינה עומדת בכללי הדקדוק וההגייה הנכונים. כמו שנאמר: המלבין פני חברו וגו'. אם לדעתך רמת הדקדוק בפורום אינה עומדת בקריטריונים שלך, אז יש באפשרותך לבדוק פורומים אחרים שכן מתאימים. נסיונות "החינוך" הללו הם עקרים ובעיקר מעצבנים. אני אישית משתדל לכתוב ללא שגיאות, ובזאת מסתפק. גם אם מישהו כותב "אני ילך לביצפר", זה מפריע לי, אך אני מעדיף לדלג ולהמשיך הלאה.

ikrmr

New member
מעולם לא אמרתי שאיני טועה

בס"ד אך כאן צריך להביא את הכינוי הנכון כפי שצריך, אחרת זה לא הכינוי של השחקן.

rapgamer4ever

New member
תשובות לכינויים האלה:

וויד פלאש- כי הוא מהיר כמו פלאש. שאקיל העניק לו את הכינוי הזה. גארנט ביג טיקט- קשה לי לפרש במדויק, אבל ביג טיקט זה בערך משהו ששווה הרבה וטוב בהרבה ממה שלידו. זה לא תרגום ממש טוב אבל זו הכוונה כשניתן לו הכינוי הזה במינסוטה. אוניל דיזל- דיזל נחשב למנוע חזק יותר. אני חושב שגם את הכינוי הזה שאק המציא, לעצמו. פרינס נסיך- פרינס באנגלית זה נסיך. פירס טרות'- הפלא ופלא, גם את הכינוי הזה העניק שאק. אחרי משחק מול הלייקרס של שאק, אותו הפסידו בוסטון, שאקיל קרא לפירס "האמת", כלומר הדבר האמיתי. דאנקן ביג פנדומנטל- נקרא כך כי יסודות הכדורסל שלו מצוינים.

Orenseg

New member
אח, שאקיל שאקיל..

אחרי ניצחון של הלייקרס על הסלטיקס ב2001 הוא אמר לעיתונאים:
"Take this down," said O'Neal. "My name is Shaquille O'Neal and Paul Pierce is the motherfucking truth. Quote me on that and don't take nothing out. I knew he could play, but I didn't know he could play like this. Paul Pierce is the truth."​

ikrmr

New member
כינויי שאקיל (הייתי באמת רוצה לדעת ההסברים)

בס"ד "שאק", "דיזל", "שאק-פו", "ביג דדי", "סופרמן" (ידוע יותר ככוינו של דוייט האווארד), "הקקטוס הגדול", "ברישניקוף הגדול", ואחרי שסיים את התואר במנהל עסקים קראו לו גם 'ד"ר שאק'.

למעלה