היי-יש לי שאלה:

Shades Of God

New member
היי-יש לי שאלה:

היום קניתי את second generation איפה הוא אמור לבוא-לפני דרקוני להבת קיץ?..אחרי..? ועוד משהו..מסתבר לפני כמה שנים קניתי את אחד מהספרים באנגלית (ובגלל שאז לא היה לי כוח לקרוא אותו הבאתי אותו למישהו ומאז לא חזר אליי..) בכל אופן-אני זוכרת במעורפל שהוא כלל סיפורים ****ספויילר***** על בתו של רייסטלין (וזה לא היה הספר על הדור השני שקניתי היום). למישהו יש מושג מה שמו..או איזה עוד סיפורים כלל?

Shades Of God

New member
אוי..תתייחסו,אל תהיו מגעילים:(

:) מה- אף אחד לא יודע? *הקפצה תחת הסוואה*

Silvi k

New member
תשובה לשאלתך ../images/Emo58.gif

בתו של רייסטלין מופיעה בספר דרקונים של להבת קיץ - אז אולי זה הספר שאת מחפשת?

Magma99

New member
אמממ ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

בתו של רייסט... הסיפור של אושה (איך היא נולדה) נמצא בספר שנקרא Love & War ואפשר להשיג אותו בקזאא ד"א זה סיפור ממש יפה (ודיי רומנטי?!) מאגמה

Silvi k

New member
רומנטי?../images/Emo58.gif

לא ממש רומנטי (אמנם לא קראתי את הסיפור שעליו אתה מדבר) אבל בדרקוני להבת קיץ מתברר שהיא לא ביתו האם שם יש דמות נוספת - לא אושה?

Magma99

New member
"מאד" "מאד" רומנטי ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

בדרקוני להבת הקיץ מסופר שאושה נולדה בגלל ה"ואלין" קסם האירדה (ולא בגלל אהבה גדולה). אבל הסיפור עצמו ממש מקסים אין דמות אחרת חוץ מאושה ד"א אני בת מאגמה

Magma99

New member
ד"א ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

גם אחרי שתקראי את הסיפור לא תדעי אם הוא קרה באמת או לא קסם האירדה כל כך חזק שהוא הצליח למחוק את הזכרון של כל האנשים המעורבים ומצד שני גם אסטינוס (בנו של גיליאן) מהספרייה בפאלנתאס לא אמר אם הסיפור נכון או לא (והוא אמור לדעת הכל) מאגמה

arman

New member
לדייק

אושה לא נולדה בגלל קסם האירדה !! אושה אומצה ע"י האירדה לאחר שהוריה מתו/התאבדו בגלל שהותם באי של האירדה או לחילופין בשל חובם לאלת הים. ואושה איננה בתו של רייסטלין !!!

La Gamba

New member
טעות או לא, תבחרו.

אני לא בטוח מה נכון ומה לא, יכול להיות שאתה חושב ככה בגלל שקראת רק גרסה אחת, את זו של רייסטלין. בסיפור "בתו של רייסטלין" רעיון הבת מוצג כרעיון סביר בהחלט. יכול להיות שזו סתם אגדה. או שריסטלין, כדי לגונן עליה, סיפר את הגרסה שלו לדברים, דברים שהיה מודע אליהם רק לאחרונה כאשר נסע ברחבי הזמן. אני לא יודע.

alond

New member
הבהרות וספוילרים

the second generation מקומו אחרי אגדות ולפני דרקנוני להבת קייץ. יצאה סדרה של 3 ספרים שנקראה tales (ואחרי זה יצאו עוד 3 ספרים אבל זה לא רלבנטי) וכל אחד מהספרים הוא אוסף של סיפורים קצרים. ווייס והיקמן הוסיפו לכל אחד משלושת הספרים סיפור קצר ארוך (נובלטה?). אחד היה wanna bet? שם מסופר על הבנים של כאראמון ועל ה-graygem . עוד אחד (לא זוכר סדר) היה על המבחן של פאלין שבו הוא פוגש את ראיסטלין. אולי קראו לו legacy. עוד אחד נקרא raistlin´s daughter שם מסופר על פגישה של ראיסטלין עם אירדה ועל בת שנולדה להם. לבת יש אישונים בצורה של שעון חול וצבע עיניים זהוב אאל"ט. לאושה יש עיניים בצבע זהוב אבל צורת האישונים רגילה (ואני מתבייש להודות שלא שמתי לב לפרט זה עד שידעתי שאושה לא בת של ראיסטלין. להגנתי יאמר שקראתי את הסיפורים הקצרים לפני יותר מ-10 שנים). עד כאן על ה-tales. the second generation מכיל את כל הסיפורים הקצרים-ארוכים הנ"ל פלוס הסיפור על פלד ואיך הוא משיג את חרבו של סער ועוד סיפור שאני לא מכיר על תניס (טניס?) ובנו. כלומר זה בדיוק ההקדמה לדמויות שמופיעות בדרקוני להבת קייץ. זה מה שידוע לי.

strahd

New member
רשימת הסיפורים ../images/Emo58.gif

בדור הבא, רשימת הסיפורים היא: בנה של קיטיארה - תאניס וקאראמון נוסעים אל טירת האבירים האפלים ומגלים על קיומם ופוגשים את פלד בהיר להב. המורשת - פאלין עובר את מבחן הכישוף במגדל הכישוף בפאלאנתאס. רוצה להתערב - הסתבכותם של בניו של קאראמון עם אבן החן האפורה. ביתו של רייסטלין - ספק אגדה ספק אמת על ביתו של רייסטלין. ההקרבה - סיפורו של גילתאס, בנו של תאניס ולאורנה והשתלטותם של הסנטורים ובייחוד ראשאס המושחת עליו והפיכתו למלך צעצוע.

Shades Of God

New member
תודה לכם...

עכשיו התחברו לי כמה דברים ... מוזר קראתי את להבות קיץ ,אמנם די ממזמן,ולא זכרתי את העניין הזה עם אושה.. עכשיו אני באמצע the legacy יותר נכון בסוף...נעשה יותר ויותר מוזר כל הקטע עם רייסטלין...:)

למעלה