היי יש לי שאלה

היי יש לי שאלה

-תוכלו להסביר לי יותר על upgrades (שיש על חפצים) ומגילות,כי אני לא הכי מבין את כל הקטע
וזה יהיה נחמד שאני אבין יותר בנושא... -ועוד שאלה הספתי סכום נחמד מהמשימה של אמא ואבא ואני לא יודע מה אני אמור לעשות עם הכרטיסים ואני מת להיפטר מהם כי הם לוקחים לי פול מקום... תודה רבה...

יש עכשיו פאטץ' וכשהוא ייגמר

כל הכרטיסים יהפכו לנקודות מייפל ותוכל לקנות איתם דברים בקאש שופ

miss_t

New member
שיפור חפצים- הסבר

ניתן לשדרג חפצים בעזרת מגילות ספיר כתבה פה הסבר קצר אם תרצה עוד הסבר תגיד

SimsY

New member
הכרטיסים לא הומרו לנקודות מייפל !!!!

איזה פאק !!! זה תוקע את המשך המשחק כי אי אפשר לאסוף כלום

m0shi

New member
אה זו לא רק אני?! :|

פאקק אני לא יכולה לעשות משימות -_-" איך יש לאנשים מקום >.< נראה לי אני אזרוק אותם וזהו T.T

ווינגז

New member
אל תזרקי אותם, לא שווה לך.

אם יש לך מיול, העבירי את כל הכרטיסים אליו, זה יפנה לך מקום. אם יש לך דברים אחרים בשחקן הראשי, העבירי אותם למיול עד שהכרטיסים יומרו.

נחמד להבין יותר אבל עדיין יש לי שאלה...

אם אני משתמש במגילה אחת אז avible upgrades של הנשק\בגד יורד באחד או יותר וזה גם אם המגילה נכשלת ולא שינתה את הנשק\בגד ה- avible upgrades יורד??(בהנחה שהיא לא השמידה את הנשק...)? (אל תתייאשו ממני(חחח)) וכמו שהזכירו(בקישור) יש מגילה שמעלה את הstr על הנשק\בגד הstr יישאר עליי הוא שהוא תוספת לנשק\בגד??? ואם הוא נשאר על הבגד אז האם יש מגילות שמחזקות את הדמות עצמה(ולא את החפצים שלה)? תודה רבה על תשובות אני בטח ממש קרצייה

miss_t

New member
אתה לא קרציה, אלו שאלות חשובות

שרק יעזרו לך אז ככה- שימוש במגילה אכן מוריד את המקומות הפנויים לשיפור נוסף כלומר- אם יש על חפץ 5 מקומות שיפור- ואתה משתמש במגילה אחת - אז מקומות השיפור יורדות ל4 גם אם המגילה הצליחה או נכשלה. מגילות של 30% ושל 70% יכולות לגרום להשמדת הנשק (dark scrolls). המגילות לנשקים לא ניתנות לשימוש על ביגוד. יש מגילה לנשק, לבגד, מכנס, עגילים, אובראול, גלימה, כפפות וכד'. בתוך קטגוריית הנשקים יש מגילות שמתאימות לנשקים ספציפיים - יש מגילה לspear, שרביט, calw... ועוד מלא סוגי נשק. זהו בעקרון מקווה שהכל יותר מובן

אוקיי קודם כל

תודה על זה שאת והאחרים פה על שאלות כל-כך בהבנה ובכיף,כי אני מרגיש יותר טוב ככה
... ודבר שני האם יש מגילות שמשפיעות ישירות על הדמות לדוגמא הסטאטים המאנה או חיים ?? אההה והאם עם אני משדרג חפץ זה גם נחשב ב- avible upgrades? וזהו ממש תודה על התשובות הם ממש עזרו לי
...

miss_t

New member
כן יש מגילות כאלו

יש מגילות DEF שמוסיפות m.def,יש מגילות HP שמוסיפות חיים, יש מגילות שמוסיפות MP יש מגילות DEXT STR INT LUK שבדר"כ הכי מבוקשות יש מגילות לבע"ח שמוסיף לו מהירות. נקודה חשובה בנושא- בדר"כ מגילות של 10% מוסיפות הכי הרבה נגיד 5 DEX, מגילה של 60% תוסיף 2 DEX ומגילה של 100% תוסיף 1 DEX. שימוש במגילה זה לקחת סיכון- האם תעבוד או לא? מניסיון אישי שלי- לא כדאי, עדיף לחסוך את הכסף שקונים בו מגילות ולקנות בו חפץ טוב ומשודרג. ולמרות הכל- אני יכולה לומר שהכרתי אנשים עם המון מזל ושהצליחו לשדרג את הכלי-לחימה שלהם וכשרצו למכור אותו היה עליו הרבה ביקוש והיה עליו רווח ממש טוב! לגבי שדרוג חפץ אם המגילה מצליחה לעבוד וגם אם היא נכשלת יורד לך מקום אחד בשדרוג חפץ. אם היא מצליחה תוכל לראות בשם של החפץ +1 מודגש בכתום למשל אם יש לך גלימה ועליה 5 מקומות שדרוג ו-3 מגילות עבדו לך עליה תראה את השם שלה כך: Cape (+3) ובהסתכלות על נתוני הגלימה תוכל לראות מה התוספים שלה. אם תטייל בFM תוכל לראות המון חנויות שמוכרות במיליוני מסוס אובראולים שמשודרגים בDEX. תוכל גם לראות כמה מגילות עבדו (המספר שיהיה כתום בסוגריים) ותוכל לראות מהי ההשפעה- כמה DEX נוסף. כך גם לגבי שאר החפצים שנמכרים - חשוב לשים לב למספר הupgrades, כמובן שאם תרצה גלימה חדשה לרמה 40 (לדוג') אז תשים לב שלא הפעילו עליה מגילות... הערך הכספי יורד כאשר יש פחות מקומות לשיפור... בהצלחה!!

SimsY

New member
אי אפשר להעביר את הכרטיסים של מייפל למיול!!

הם Untreadeable !!

XxTherionxX

New member
מתי ניקסון מתכננים להפוך את הכרטיסים לNX???

אין לי מקום ואני לא יכולה לעשות שום קווסט ככה

SimsY

New member
נכון - זה תוקע את כל המשחק, ובניגוד

למה שנאמר כאן קודם - אי אפשר לפנות את הכרטיסים של נקסון למיול כי הם Untreadable

SimsY

New member
זהו אבל הכל כרטיסים - יש לי

25 כרטיסים ! ובטח לכל מי שעשה את המשימה הזאת באופן יומי יש

למעלה