היי.....יש לי שאלה....

היי.....יש לי שאלה....../images/Emo13.gif

איך מתאפרים פאנקיסטי? (אני יודעת שזה מאוד כללי) תמיד אני מנסה לשים המון שחור ואפור......אבל אז אני נראית בסוף כמו חתולה.... זה לא ליום-יום זה לאירוע ספציפי....שאני צריכה לדפוק הופעה פאנקיסטית....ואשמח אם תפרטי לי שלב-שלב... טנקס...

איפור פאנקיסטי...

שימי איילינר מתחת לעין ומעל העין וכדיי למנוע את המראה החתולי פשוט אל תעשי שפיץ יותר מידיי בולט בצד אלא שיהיה ממש קטן שלא ישימו לב, שימי מעל צללית כהה בכל צבע לא בהכרח שחור ותמשכי אותה קצת לצד כלפי מעלה טיפה. ואת אותה הצללית שימי גם מתחת לעין ותמשכי אותה בצד כלפי מעטה אבל טיפה ושימי סומק כהה ועל הסומק שימי צצלית קרם מבריקה או צללית אבקה נוצצת או כל דבר אחר שיתן מראה מבריק נוצץ על עצמות לחיים. ואחר כך שימי אודם כהה. בהצלחה

ייקס....תודה רעות.....אבל...

שכחתי לציין שיש לי משקפיים.....ואני ממש חצי עטלף בלעדיהם.....כלומר ממשש קשה לי לשים אייליינר....(זה הזה הנוזלי, נכון?) וכל הנוצצים למיניהם...נראה לי שזה יותר מידי נוצץ... זה לא בידיוק מה שאני מתכוונת....יותר חשבתי על עיפרון עיניים שחור, שיורד מהעיניים ויותר ציור מעניין על הלחי.... ניסית להוסיף משהו שציירתי בצייר....בשביל קצת למחיש....תסלחו לי על ציור הלחי הכושל....זה משהו בסגנון....

כן איליינר זה בדרך כלל נוזלי..

לא התכוונתי שתשימי ממש נצנצים אלא משהו שיהיה מבריק על הלחי כדיי לתת מראה זוהר כזה את לא חייבת לשים נצנצים. אם את רוצה משהו פשוט את יכולה לעשות את הציור הזה כמו שעשית בצייר הוא ממש יפה לדעתי, את פשוט יכולה לצייר משהו כזה עם עפרון שחור ואם את יכולה אז יהיה הרבה יותר יפה אם תצליחי לצייר את זה עם איליינר, תנסי מה יש לך להפסיד.. אני מציעה לך שתתאמני על זה יום יומיים לפני המסיבה

ניצנית............

אני לא הייתי שמה שום איליינר, ודרך אגב- איילינר שמים לאחר הצלליות ולא לפני!!!!!! בכל אופן, קחי לך מס´ צלליות בכמה צבעים- למשל, חום אדום וצהוב ותחלקי את העפעף ל- 3 חלקים שבכל חלק שימי צבע אחר. שימי לב שאת עולה מהכהה להבהיר כשהכהה על העפעף בחלק שהכי קרוב לעין והבהיר בחלק שהכי קרוב לגבה!! שימי סומק באחד הגוונים של הצללית ואודם אדום או חום!! את יכולה לפזר נצנצים בצבע זהב על הפרצוף והרי לך מראה פאנקיסטי!!

../images/Emo98.gifלא פאנקיסטי.....פריקי!!

תחשבו שחוררררר.... כהה.... בערך כמו הציור שעשיתי... המממ....

Dying degrEe

New member
תשתמשי

בצללית שחורה וצללית אדומה את הצללית השחורה תשימי מסביב לעיניים כלפי מעלה ואת הצללית האדומה שימי בחלק העליון של העפעף קרוב יותר לגבה את יכולה לצייר משהו על הלחי אבל מה שמשנה הוא שפשוט תעשי מה שבא לך, אין חוקים. שימי שפתון שחור או שפתון אדום כהה כהה עם תוחם שחור ותעשי מעברים על השפתיים...אין משהו מוגדר..פשוט תעשי מה שאת חושבת.

למעלה