היי! יש לי שאלה קטנה...

Milos gf

New member
היי! יש לי שאלה קטנה...

בני כמה היו לילי וג'יימס כשנרצחו? ואם כבר ובעניין של גילאים אז-בן כמה וולדמורט נאמר בתקופת הספר השישי?

Legato

New member
נראה לי שהם היו ../images/Emo135.gif../images/Emo184.gif

בערך בני 24, לא? אם מישהו יודע יותר טוב תקנו אותי (עשיתי חישוב של הגיל של סנייפ מינוס הגיל של הארי)

Fefi

New member
את הגיל של וולדי אפשר לחשב

לפי הספר השני. עכשיו אחרי הספר השישי אני לא כל כך בטוחה באיזו שנה הוא היה כשפתח את חדר הסודות אבל אם הוא היה בשנה השביעית אז נגיד הוא היה בן 17 ו50 שנים עד הספר השני אז הוא בן 67 ועוד 4 שנים לסוף השישי אז אני אומרת שהוא בערך בן 71.
איש זקן. והאגריד בן 67 או משהו כזה.

mjlk

New member
71?../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

אבל האגריד וטום באותו גיל....

G e o r g i a

New member
לאאא../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif אל תהרסו לי את האשליה של

גבר צעיר (נווו....אני לא מוכנה לעבור את ה-50) ומסוקס, חזק ו.... נו, אל תהרסו לי את וולדמורט!

mjlk

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo122.gif

גבר צעיר... מסוקס.. חזק... לא יותר מ-50... עם פרצוף נחש ולבן כמו סיד
אבל אני עדיין חולע עליו

black robe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif../images/Emo63.gif

אני עדיין לא מבינה איך אפשר לאהוב רוצח... נו אז מה אם הוא לא אמיתי?:S הוא מענה, הוא רוצח אנשים כי הם מוגלגים, בגל שהם לא טהורים
הוא רוצה להיות שליט העולם!, הוא רוצה שכולם ישתחוו אפיים ארצה כשיראו אותו, הוא רוצה להיות הקוסם הכי גדול בכל הזמנים
כאילו, כל הדברים האלה שאמרתי עכשיו גורמים לי להרגיש בחילה, ואני ישר רוצה להקיא
איך אפשר לאהוב אדם כה זוועתי?
ו...שאלה שכרגע עלתה לי לראש... אני לא יודעת , אולי שאלו אותה כבר, ונדמה לי שכבר ראיתי דיון על זה
והשאלה היא
האם הקוסמים מאמינים באלוהים
כאילו...כחו לדוגמה את וולדמורט, ואת מה שאמרתי למעלה; הרי קראנו בספר הרביעי איך שאוכלי-המוות כשחזרו אליו, ישר השתחוו ונישקו את שולי הגלימה שלו... ואיך שהוא דיבר אליהם כאילו הוא איזשהו אלוהים בעצמו... ואומרים שאלוהים הוא כל יכול, נכון? אבל הקוסמים בעצמם הם בערך כל-יכולים, בעזרת קסמים הם יכולים לעשות כמעט הכל, אז בעצם , אולי הקוסמים לא חושבים שצריך להיות להם אלוהים? מה אתם חושבים?

Fairywitch

New member
לא צריך להיות מכשף כדי לא להאמין

באלוהים, אבל אני לא נכנסת לזה

Roonil Wazlib

New member
אבל

אבל בגלל שהוא לא אמיתי אפשר להתעלם מהצדדים הרעים שלו, ותאמין לי, יש לו צדדים טובים. אף פעם לא קרא לך שראית סרט/קראת ספר וחשבת לעצמך "הלוואי שהטובים יפסידו הפעם"? זה בדיוק מה שאנחנו חושבים, בנוסף לכמה שאנחנו אוהבים את הצדדים הטובים של וולדי

The Peanut

New member
../images/Emo58.gif אמממ ../images/Emo12.gif

כן. אחרי שקראתי את הספר השישי, מצאתי את עצמי מרגישה רחמים כלפיו. אבל זה כמו להרגיש רחמים לרוצח סדרתי. נכון, הוא מסכן וכו', אבל יש המון אנשים מסכנים (AKA הארי) שלא הולכים ומשמידים כל מה שבדרכם.

black robe

New member
תיקון טעות../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

וולדמורט לא בן 71
מכיוון שבספר הרביעי הוא "נולד מחדש", אז בספר החמישי (זה מצחיק אבל זה מה שזה
) הוא הייה בן שנה
ובספר השישי מן הסתם, הוא הייה בן שנתיים זה ממש נשמע מצחיק, אבל הוא "נולד מחדש"

XD

אני לא רוצה ללחשוב מה יקרה כשהוא יגיע לגיל ההתבגרות
"אף פעם לא מרשים לי לעשות שום דבר! בואו נשמיד את העולם הידוע לנו!"

למעלה