היי..יש לי שאלה לאנשים בהנהגת מרכז

היי..יש לי שאלה לאנשים בהנהגת מרכז

אוקיי שמעתי שגדוד אופק הוא הגדוד הכי קטן אצלכם והוא מונה 400 חניכים לא כולל שכב"גיסטים. אז יש לי שאלה..איזה שבט הוא הכי גדול אצלכם וכמה חניכים ושכב"גיסטים יש בו..

הדססססס

New member
נרא'לה אופק

השבט הכי גדול אצלנו נראה לי שזה אופק (או משואות...) ואין לי מושג של כמות חניכים

גדוד אופק? שבט אופק... והוא הכי גדו

הכי גדול... לא יודעת כמה חניכים רשומים אבל למחנה יצאו 570 כולל שכב"ג משואות יהוד יצאו קצת פחות אבל ניראה לי שיש להם יותר חניכים רשומים.

כן התבלבלתי בין שבט לגדוד כי אצלנו

יש בשבט גדוד אופק.. בקיצור הוא הכי גדול?....שמעתי דווקא שהוא הכי קטן בהנהגה שלכם ושהביאו לכם למחנ"ק סטנדאפיסטים

אהה...לא... עוד לא הדענו לרמה כזאת.

אולי את מתכוונת למונוסון?

ת ו ת י 14

New member
אופק

כן כן חחחחח אנחנו חצי הנהגה אנחנו חצי הנהגה חחחחח משהו כמו 600 זה מה שאנחנו ואחר כך משואות אתם לאט יודעים כרגע חזרתי מהמחנק בא לי לספר חוויה מצחיקה שבאנו לטקס הנהגתי ביקשו להפסיק מורל וההינו במורל שיש למעלה אז הרכזת הנהגה כזה אומרת עוד מעט תישאר רק חצי הנהגה ישתתפו בטקס זה היה מצחיק איך שהיא אמרה את זה במילים שלה אבל בקיצור היה כזה שולט ולפי דעתי לא הגיע למונוסון מקום שני נכון שהיה הרבה אלבד חפיף "לבדים מכל מיני צבעים ירדו אליי ביום אביב נעים הביאו לי במתנה מקום ראשון בצופיות וגם מקום ראשון כללי" שבט אופק מלכים ואין וויכוח הכי גדולים בהנהגה

מחנה אל-בד! זה ניראה כמו פורימון לא

כמו מחנה קיץ.... זה היה באמת יפה, אבל שום קשר לצופים\צופיות\מחנ"ק... ולמונוסון הגיע לא רק השני כללי, כמה שאני לא שמחה להגיד את זה, הגיע להם גם הראשון... כי עם 70 חלוץ הם הרימו מחנה לא פחות יפה, אם לא יותר יפה משל משואות שלהם היה 160 חלוץ!!! וביכלל היה למונוסן מחנה בן-זונה! ואופק --- החזות פורימון הזאת- אלוהים יודע מאיפה קיבלתם חזות שני או שלישי... השני צופיות ניראה לי הגיע לכם - כי מיתחת לכל האל-בדים (לפחות בשער שאותו ראיתי) היתחבאו דברים ממש יפים - כמו הכלב הזה שהצלחתם לעשות אותו אשכרה עגול... זה היה ממש יפה - רק חבל שהרסתם אותו עם כל האל-בד בימקום לרצף בבוסים או סנדות... ממש חבל... ואתם לא חצי הנהגה... יצאתם 560 או 570 ויהוד יצאו בערך אותו דבר.... ותחשבי את כל שאר השבטים... אתם אולי מיתקרבים לרבע מהמחזור שלכם ... וזה לא הכמות - זו האיכות! ואתם עם 200 חלוץ לא הצלחתם להגיע לרמה של מונוסון עם 70 חלוץ!!!!

תות15

New member
אממ אמממ אממממ...

מונסון ראסמי עובדים די חרא.. ויצאו למחנה איזה 450 חניכים מאופק בערך.. וכוווווולם ראו ת'מחנה שלנו (שבט יהודה) שלא כולם יודעים אבל... בנו אותו קצת יותר מ-20 אנשים... כשכמעט כולם שישיסטים וקורס..

הדססססס

New member
תגובה לגבי כמות חלוץ ואלבד

כל עניין ההשוואה של כמות חלוץ מול מבנים,לדעתי לא צריכה לשחק תפקיד כי לצערי גם ככה לא מסתכלים על זה בהנהגה. וכן זה מצער כי הגודל ועד כמה הוא מפציץ תופס יותר מאשר רמת צופיות וכו' מה שיוצר מצב שלשבטים קטנים הסיכויים לזכות במבנים הם ממש ממש קטנים! ולא צריך גם ישר לשלול את האל בד במבנים-כי יש שבטים שאין להם מספיק כוח עבודה והם לא יכולים לעשות כ"כ הרבה כפיתות ב-3 ימים,אז הם מכסים את המבנים עם אל בד.. דבר שני-הלכתי לבקר את המחנה במחזור השני ודווקא מאוד התרשמתי מהמחנה של אופק..( לא להשתחצן בבקשה!)כי כל האלבד הזה אין מה לעשות הוא הכי מלהיב חניכים,הוא הופך את המחנה לצבעוני וזה משפיע המון מה שכן הפריע לי באופק-זה שטח לא מגורף.אולי זאת רק אני,אבל אני לא יכולה לסבול שטח אדמה שלא גרפו אותו(אולי התרגלתי כי ככה זה בשבט שלי)

כן, אבל אלבד זה יפה...

ותודי
ותכלס, אנחנו גאים כי ילדים באו למחנה והסתכלו על המבנים ואמרו וואו וככה גם ההורים... אה, ובטיחות מקום ראשון לא הולך ברגל! צוות מחסן אימפריה!! מקום 2! הגדר של מונוסון זכתה מקום ראשון וזה נראה כמו אשכרה גטו! הכל מיוטה מסריחה, עם ריבועים ושלטים לא ברורים.. מה לעזאזל...

יפה, אבל אתם בצופים לא בלונה פארק!

אז ילדים אמרו "ואוו"... היו אומרים אותו דבר גם אם לא היו האל-בדים האלו, ובלעדיהם זה היה אפילו מרשים יותר... הגדר של מונוסון הייתה יפה... די לקנא, לא יצא לך מיזה כלום... והיא הייתה גדר של מחנה בצופים... לא כמו הגדר שלכם, שניראתה כמו תצוגה של שיעור יצירה בכיתה ג'... היא הייתה אולי יפה לעיין - אבל אין שום קשר בינה לבין צופים!!!!

ממממממש לא מקנאה

כי לפחות המחנה קיץ שלי לא נראה כמו גטו... (עובדה שהיה כתוב harlem איפשהו שם) די להגן, גם שלכם המחנה קיץ לא היה כזההה משואות יותר טובים מכם

pume

New member
תכלסס..

הכי הפריע לי במחנה זה פשוט צבע! נכון,אופק השתמשו באל בד אבל אפשר להשתמש במשהו צופי יותר כמו יוטה,או אם רוצים צבע יוטה צבעונית [יש דבר כזה!] אנחנו ניראה לי היחידים שבאמת השתמשו באפשרות הזו,שהיא גם צופית וגםם צבעונית! ואפשר לעשות גדר מיוטה ושהיא תהיה הכי צופית שבעולם-כמו הגדר שלנו,שהייתה חלונות שחלק יוטה וחלק ציורי מדינות על בד ערבי,שלא חוברו עם אקדח סיכות,אלא עם חבל 2... ויצא הכי יפה בעולם! [לא סתם מקום 1!]

שלכם באמת יצאה אחלה ../images/Emo13.gif

ויוטה זה משהו מסריח עם או בלי צבע...פשוט מכוער וראיתי יוטה צבעונית..

יצאנו יותר ממשואות..

ושל מונוסון לא היה כזה יפה.. השער היה מקסים.. גם החדר אוכל.. (שלא ברור למה קיבלנו שלישי כי שלנו היה פשוט מכוער!!) וזהו.. אהבתי גם את הספסל בקבוקים... אם היית רק בשער זה אומר שאת לא בדיוק יכולה להשוות, אז שקט

דבר ראשון תדברי יפה! דבר שני -

זה לא שראיתי רק ת'שער - פשוט השער היה צופי מתחת לטונות אל בד שעטפו אותו... את שאר המיבנים לא ראיתי לא עטופים אז אני לא יודעת אם הם היו צופיים מתחת לאל-בד, והתורן - זכיתם עליו? כי הוא באמת היה מטומטם.... אל-בדי לגמרי... כמו תחנה בפורימון... והחדר אוכל - אולי היה לא כזה יפה אבל (כמו שניראה לי הסברתי פעם) יופי זה 10 או 15% מהניקוד... כל השאר הולך על דברים אחרים (צופיות, בטיחות, מקוריות, תכנון מקדים (תיק מבנה), היצמדות למקור, גימקים ועוד...) וכניראה את זה כן היה לכם... ושל מונוסון היה בן זונה, החדר אוכל היה אחד המדהימים, השער היה חמוד, המחסן היה ממש יפה, התורן היה יפה, הרחבה הייתה פשוט מהממת, והחזות גם הייתה מההמת, רק המיטבח היה די מכוער...

למעלה