היי, יש לי שאלה אליכן

eshkolit32

New member
היי, יש לי שאלה אליכן

שבת שלום לכולן, קודם כל רציתי להזכיר לכן את עמוד השער של הפורום - ממליצה לכן להיכנס ולקרוא מאמרים, כתבות וקישורים, לענות על סקרים ובכלל. דבר שני: לקראת יום ה
הממשמש ומגיע, רציתי לשאול אתכן איזה פעילות אתן רוצות שנקיים כאן, יש לכן העדפה? חידונים, שאלונים, סקרים, משחקים, דברים שקשורים ליום העצמאות ולמדינה או משהו אחר? אם אתן רוצות אתן מוזמנות להציע רעיונות כיד הדימיון דרך הפורום או במסרונים.

sivosh

New member
לי לא כל כך יצא, יש יומולדת

לאחין המתוק שלי בן שנתיים ואני עוד עובדת.. אבל דווקא ליום העצמאות. יש את כל הבדיחות והמשפטים על הישראלי שזה יכול להיות נחמד וחידון על להיות ישראלי אבל משהו שקשור לזה. אפשר גם חידון על סוגי בשרים נו מנגל אתם יודעים חחח

eshkolit32

New member
מורצ'וק את בבעיה

אחרי שהפגנת את כישורייך ברעיונות למשחקי חברה עם החידון והשאלון אנחנו מצפים ממך לרעיונות יצירתיים בענין יום ספריי הקצף!

אשכולית

לך יש יומולדת לא? זה לא יפה להזמין אנשים לחגוג ולצפות מהם שהם יארגנו את הפעילויות.. אומנם זה יום לפני,אבל זה לא תירוץ!

batel500

New member
חח...

מור צודקת XD מפגש יום עצמאותתת ווהו, סתם זה עוד מוקדם. אנלא יודעת מה נעשה במהלך יום העצמאות אבל איך שהוא יוצא עושים שרשור "מה עשיתי ביום העצמאות, מי שעשתה הכי הרבה כיף חיים תקבל חיבוק מכל חברי הפורום P:

בתאל

למה מפגש? חח נראה לי שהתבלבלת
הכוונה לעשות פעילות בפורום.. או שלא הבנתי אותך? חח ודווקא חשבתי שזה שאני אתיבש בבית ,זאת סיבה טובה לחיבוק..
- ומה זה XD ??!!

batel500

New member
לא התלבלבתי..

סתם כנראה לא הבנת, מפגש, את יודעת כשקובעים מקום ושעה וכל חברי הפורום מגיעים ואז מכירים את כולם וכאלה. אם תתייבשי בבית תקבלי גם חיבוק :) XD - סמיילי צוחק.

למעלה