היי יש לי כמה שאלות

dafna181

New member
היי יש לי כמה שאלות

1. רק לאחרונה התחלתי להתעסק בכל הנושא של השירות לאומי ויש לי ראיון לעמותה ב-26 ליוני ואני מעוניינת להתחיל לשרת בספטמבר הקרוב, יש סיכוי שזה יקרה? 2. מה בערך קורה בראיון של העמותה? כי אני ממש נלחצת מדברים כאלה ומה אני אמורה בערך להגיד שם ומה ישאלו אותי? 3. אני הצהרתי שאני דתייה ואני לא ואני מעוניינת לשרת בשלומית האם בראיון היא יכולה לשאול אותי על זה ואם כן מה אני יכולה להגיד בקשר לזה? 4. מישהי או מישהו התראיין אצל רכזת בשם שלי שיכול לספר עליה קצת? 5. אני די מתלבטת בין תפקיד בגן ילדים לבין תפקיד פקידותי מישהו שמשרת באחד מהתפקידים האלה יכול לספר לי קצת על התפקיד שלו? תודה על העזרה דפנה

nomi17

New member
היי דפנה

אני עושה עכשיו שנה ראשונה שירות לאומי בשלומית אבל אני בטוחה שהשאלות בראיון הן בערך אותו דבר, ישאלו אותך מה את אוהבת, במה את מתעניינת, למה בחרת לעשות שירות לאומי... שאלות כאלה, זה מה שאני זוכרת בכל אופן. בקשר לזה שאת דתיה לא נראה לי שישאלו אותך למה לא רצית לעשות בשלומית, הרי זה ברור מאליו שאם את דתיה לא תלכי לעמותה חילונית, כמו רוב הבנות הדתיות, את הולכת להיות באגודה להתנדבות?? בקשר לתפקיד זה מאוד תלוי מה את אוהבת לעשות. השירות הלאומי שלי מתחלק לשניים, גם עבודה פקידותית וגם עבודה עם ילדים, עם הילדים צריך המון סבלנות, צריך לאהוב ילדים, עבודה פקידותית היא יותר טכנית: תיוקים, מענה לטלפון, מחשב וכו'. הכול תלוי מה את מעדיפה. שיהיה המון בהצלחה

למעלה