היי, יש לי כמה שאלות

Froggi F

New member
היי, יש לי כמה שאלות

אני מקווה שלא יכבידו עליכם, כי אני מרגיש די בור... 1. מה זה וואקלים? 2. מה זה מיינסטרים? 3. מה זה קיק? 4. מה זה BPM? 5. ויש איזה טראנס אחד שיש בו קול מוזר כזה after years dealing with drug' you can turn your back to a person but never turn your back to a drug מישהו יודע מה שמו? תודה לכל העונים!

Art0m

New member
המ

1200 mics - mescaline ואגב, המשפט הוצא מהקשרו...

RegShoe

New member
ובכלליות הוא מהסרט (ואולי גם מהספר)

Fear And Loathing In Las Vegas

Twisted Girl

New member
מנסה :)

תקנו אותי אם אני טועה, ואני טועה 1. ווקאל זה בעיקרון דיבור, קולות - אנושיים [חיות נחשב ווקאל?] זה ההגדרה הכללית. 2. שו מיינסטרים? 3. קיק זה חלק מהמקצב בטראק, ואיך אני מסבירה מה זה?! 4. Bpm - beats per minute שזה בעצם יחידה למדוד מהירות של הקטע [אע?!] 5. ענו לך כבר אבל אני שמעתי את זה גם אצל nystagmus לא ידעתי שיש כזה קטע ל1200 mics טוב, יצאתי סתומה, אבל ניסיתי לעזור. יום נעים.

y o b b o

New member
בכלל לא יצאת סתומה...

אז ככה ווקאל את צודקת וחיות נחשב אפקטים. מיינסטרים זה בעיקרון מוזיקה פופולרית כמו פופ שזו מוזיקה שבעצם עם השנים משתנה פעם הדאנס היה פופ פעם דיסקו היה הפופ והיום לאט לאט המוזיקה היותר אלקטרונית כבדה נהיית פופ בצורה מסויימת... קיק זה ה"בייס דראם" או "תוף רגל" של הטראנס ה"אומצה אומצה". BPM זה ביטים לדקה למשל טראנס פול און או פסיכודאלי זה בדר"כ בין 142 ל 148.. ובקשר לטרק הם הסמפל הזה לדעתי יש את זה גם בטרק של וייב טרייב לא שוכר כרגע איזה...

y o b b o

New member
אגב עניתי על מיינסטרים בקטע

של מוזיקה אבל זה יכול לעבוד על הרבה תחומים אחרים כמו אופנה טלויזיה וכו'...

y o b b o

New member
לא... חח לקיק...

שעושים כזה עם הגרון... אבל שחושבים על זה, זה קיק והיי האט פתוח ביחד...

X Ripper

New member
אמממממ

1-מאכל ערבי עם הרבה סוכר, טעים מאוד 2-כנסייה בלטינית עתיקה 3-נו זה הסירה הארוכה ההיא.. 4-מיכללה בארץ 5-מתוך גרון עמוק מקווה עזרתי :)))))))))

Roi D 1

New member
פאק איך לא עליתם על זה ? חח

נו באמת.. main straem הזרם הכללי. המוזיקה הרגילה שיש ברדיו..זה מיינסטרים. הטראנס הפולאוניסטי-זה המיינסטרים. וכו וכו.

MidNight Flame

New member
אתה עוד יותר חמור מהם!

מיין סטרים = זרם כללי? Main = ראשי ז"א - מיין סטרים - זרם ראשי

Chill Out Zone

New member
לגבי מיינסטרים

בלי ניתוחים יותר מידי גבוהים מיינסטרים זאת מוסיקה מסחרית

Mike A

New member
ככה

1. ווקאלים מהמילה Vocal. בדרך כלל בטראנס זה מדבר על שירה ולא בהכרח קטעים של דיבור. 2. מיינסטרים - מה שהולך עכשיו. נגיד רוני סופרסטאר. זה מיינסטרים
3. ה"בומים" שיש בטראק, של הקצב. 4. Beats Per Minute, כמה "בומים" כאלה יש בדקה אחת. נגיד את פעימות הלב שלך גם אפשר למדוד ב BPM, וכל דבר אחר עם קצב. טראנס בדרך כלל ינוע בין 135 באיטיים ועד 150 בממש מהירים. 5. 1200 mics - mescaline

למעלה