היי,יש לי כמה שאלות..

היי,יש לי כמה שאלות..

הכי גאים שיש היא סידרה הכי טובה ומשובחת!!!! מהפורום,אני מבינה שהעונה עומדת להיגמר. רציתי לדעת אם לסידרה יש עוד עונות? אל תגידו לי שהעונה החמישית היא העונה האחרונה לסידרה.... הבנתי גם שג'סטין ובריאן לא יהיו ביחד אז מה כן?מייקל ובריאן יהיו ביחד?? תודה על העזרה :)

קים19

New member
היי-תשובה-../images/Emo58.gif

נישארו עוד 3 פרקים וכן זאות עונה אחרונה. בריאן וג'סטין אומנים ניפרדים סופית ,אבל הוא גם לא עם מייקל,מייקל עם בן הוא פשוט לבד.

זהו אין עוד עונות??

זה באמת סופי או שעוד לא דיברו על ההמשך?? אגב תודה

pika18

New member
לא....

זהו הם חתומים לחמש עונות והשחקנים גם אמרו שהיגיע הזמן להמשיך הלאה. מיצטערת.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifמתאבלת

לא מזמן עברתי ליס וככה עד אז פיספסתי את העונות ששודרו ביס... איך אפשר להשיגן באינטרנט עם הכתוביות..? אני יודעת שאסור לדבר על זה בפורום תוכלי להשאיר לי מסר. תודה

A K I R A

New member
ממממ אני בדיוק במצב כמו שלך

צריך רק להתפלל שעכשיו יהיו שידורים חוזרים של כל הסדרה מההתחלה *-* זה יהיה ענק...!

Reutk

Active member
ראיתי

אבל זאת לא הפעם הראשונה שראיתי בפעם הראשונה ממש חכיתי לזה שבריאן כבר יגיד "אני אוהב אותך" לג'סטין אבל בסוף זה השאיר לי טעם כזה של אכזבה ממש כמו בזמן שהוא אמר למייקל.

pika18

New member
לא אחד לשני.....

בריאן אמר רק לג'סטין,אבל את ג'סטין כבר שמענו אומר לבריאן שהוא אוהב אותו.

Shani12012

New member
אוייי

כמה בכיתי אתמול
לא יכולתי להפסיק. ישר אחרי הפיצוץ וכל הקטע עם מייקל... ובכלל הסוף עם ה "I love you". אי אפשר לתאר כמה שהם שחקנים מעולים. הם מרגשים כ"כ, שזה מרגיש שכל מה שקורה שם אמיתי לגמרי. פשוט מדהים.

ראיתי את הפרק העשירי

וממש לא הייתה תחושת אכזבה. הייתה לי תחושת שלמות כזה. הלם ובו זמנית משהו שכל כך חיכיתי שיקרה וסוף סוף אחרי צפיה ארוכה קרה. הייתי בטוחה ב100 אחוז שיסיימו את העונה בלי בראיין יגיד את זה. הדמות שלו התפתחה בכל כך הרבה מישורים. כמו ההלם המוחלט שהיה לי כשהוא אמר לטדי שהילדות שלו הייתה דפוקה, אבאב שלו יכור מכה ואמא שלו מכורה לכנסיה ואלכוהוליסטית, ושזה הורס לו את כל הסיכויים שיהיו לו חברים שאשכרה ישארו איתו. אני מרגישה בעונה הזאת או לפחות בפרקים האחרונים שזה ממש השיא. שלפה חיכיתי כל כך הרבה בשביל להגיע וסוף סוף הדמות של בראיין מתפתחת ומתבגרת. גייל הו שחקן מצויין ומתי שהוא אמר לג'סטין שהוא אוהב אותו פשוט היה ל דמעות בעיניים זה הרגיש ונשמע כל כך אמיתי כל כך מוחשי הוא העביר את כל הרגשות בצורה כל כך נפלאה. ובכלל פרק חזק העביר את ההפליות והשנאה העצומה שגורמות דעות דקומות ואדיקות לתנ"ך. הדבר היחיד שמפריד בין כל האנשים בעולם זה הדת שלהם. זה גורם כל כך הרבה שנאה אם לא היה כל כך הרבה דתות לא היה כל כך הרבה מוות אנטישמיות הומופובים ועוד כל מיני דברים. יש לי תחושה שג'סטין ובראיין וג'סטין יפרדו אבל מצידי זה כבר הגיע לשיא של השיא וגם לסיים את העונה בפרק הזה היה מתאים לי. שמעתי מלא שמועות שהם יתחתנו או שלפחות יהיה הצעת נישואין או שאחד מהם יפגע פיזית או משו/= אל ספרו לי!..אני לא רוצה ספויילרים חח..נראה לי מיציתי את עצמי+כתבתי ספר. אז עכשיו אפשר להגיע לפואנטה פה והנקודה המרכזית-למישהו יש תמונות מהפרק האחרון?? אגב אני ilovequeerasfolk החלפתי משתמש:) מזכירה שאני מעריצה מושבעת מאז קום הסידרה ועוד לפני שהיא שודרה בארץ כבר התחלתי לראות ולהתאהב בה.

Reutk

Active member
../images/Emo58.gif

הם יחזרו להיות ביחד ויעזבו לטורנטו

omri015

New member
לא...

תגידו לא נמאס לכם לגלות יש אנשים שלא רוצים לדעת מה יקרה ותחכו ליום ראשון או שתורידו ותראו למה סתם לגלול חלק וזה

Reutk

Active member
אם אתה יודע מזה ספוילר?

אם שואלים אני עונה לא רוצה לדעת אל תיכנס להודעות מספוילרות כלומר

למעלה