היי יש לי דילמה !!

mayaMC

New member
היי יש לי דילמה !!

אני כרגע בשלב הצבא בחיים שלי נשאר לי עוד שנה וחצי כמעט ובשנה הזאת רציתי לקדם קצת את תחום הקריירה בחיים שלי ככה שיהיה לי יותר קל ופחות סרטים אחרי הצבא .. התוכניות שלי זה להשלים מ 3 עד 5 יחידות מתמטיקה .. מבחן אמ"יר באנגלית ופסיכומטרי בחצי שנה האחרונה .. אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים שלי אין משהו שאני יודעת שאני טובה בו שאולי אפשר להפיק משהו ממנו מבחינת קריירה .. עכשיו לפני מספר ימים נתקתלתי במודעה בעיתון על קורס לתרגום תוכניות טלויזיה ועוד.. כיוון שאני דיי טובה באנגלית חשבתי לנסות היתקשרתי וביררתי פרטים הקורס עולה בסביבות ה 5000 שקל ובסוף הקורס יש לי תעודת מקצוע ביד .. אני לא יודעת אם ללכת על זה או לא ..

kokob3

New member
היי

חייבת לומר שזה נשמע בידיוק כמוני אז ככה גם אני בשלב הצבא החלטתי להשלים מ- 3 ל- 5 וזה ממש קשה אגב אם את עושה זאת תעשי זאת באנקורי כי הם ממש טובים אבל בצבא זה נורא קשה לעשות זאת עובדה אני נכשלתי, לכן חכי עד לתום הצבא. דבר שני תעשי קורס שתהני בו גם אני התחלתי קורס מסויים ממש נחמד קרוב למה שאת אומרת אבל כדאי ורצוי לעשות זאת לאחר הצבא . אני מבינה שפתאום יום אחד יש לך חשק ללמוד אבל תתפקי עד לסוף הצבא!

יעוץ

ראשית אם את עושה פסיכומטרי אינך צריכה להבחן באמי"ר. לא מומלץ לבחור מקצוע על פי מודעה מקרית. רצוי שתפני ללשכה להכוונת חיילים משוחררים. יש שם מידע רב על מיגוון האפשרויות וכן תוכנה המסייעת בבחירה. את קורס התרגום את יכולה לסיים, השאלה אם תמצאי תעסוקה בתחום, וזה ממש לא בטוח...

למעלה