היי.... יש לי בעיה

היי.... יש לי בעיה

תראו, יש לי חבר מדהים. שנינו מאוהבים אחד בשניה בטירוף. הכל ממש מושלם פרט לדבר אחד- הוא לא בטוח שהוא נמשך אלי... עכשיו כדי להסביר את עצמי טוב יותר- הוא חושב שאני מסקסית ויפה, אבל לא יכול לחשוב עלינו שוכבים ככה שזה לא אקט אוטומטי. הוא נורא רוצה להרגיש את המשיכה החייתית הזאת כמו שלי יש אליו. יש לכם פתרון מעולם המיסטיקה? משהו לחיזוק המשיכה , להעצמת המיניות, כל דבר- מקמע מסוים ועד לאיזשהו טקס, מה שיש בבקשה תנסו לעזור. אני כ"כ חסרת אונים כבר...

../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

מה קשור למיסטיקה? ישבתם לדבר על הנושא בטרם את מבקשת "לכשף" או ללכת על כל דבר שהוא בגדר הכרח מבחינתי? ואולי.... אולי הוא לא אוהב בנות?

גילי....

זאת בדיוק הבעיה. אנחנו כל הזמן מדברים על זה. זה הפך לאישיו הבעייתי היחיד ביננו. זה פשוט מעצבן את שנינו והוא מבחינתו- שאני אעשה עליו מליון כשפים, העיקר שהוא ירצה אותי כמו שאני רוצה אותו.אין פה שום עניין של כפיה

מאיה113

New member
הבעיה עם כשפים שהם פועלים כמו

בומרנג, חוק ההחזר של הטבע זרקת רוע תקבל אותו חזרה. עצתי לך אל תכנסי לזה אפילו, זה פוגע במצבי רוח, בפרנסה, ועוד.. יש לכישוף השלכות חמורות. חבל.

אהלנים שוב...

יש מי שיודע לומר שלא בונים מערכת יחסים על מין ולעומת זאת יש אחרים הטוענים שיחסי מין הם חמישים אחוז ממערכת היחסים. אני חושבת שכדאי שתבררי עם עצמך מה חשוב לך יותר בקשר עם האדם הזה, מערכת יחסים חברית וכאלה, או שיחסי מין הם אחוז המהווה משקל כבד לקיום מערכת היחסים הזו. לעיתים, מערכות יחסים אפלטוניות מספקות הרבה יותר ממערכות יחסים הכוללות מין. לא חושבת שהייתי הולכת לכיוון של מאגיה או כישוף, בעיקר כאשר הצד ההוא לא ממש מעוניין בכוחות שכאלה. זו רק דעתי כמובן

גם לדעתי לא כדאי כישופים ../images/Emo18.gif

כדאי כן, לדבר על הנושא, ואולי להיות בקשר עם מטפל גופנפש כלשהו להבין את מקור הקושי. בהצלחה אריאלה באהבה

מדוע לא לעשות זאת???

כישוף הוא לא דבר שלילי. כישוף הוא הפעלת אנרגיה לטובת הקשר. זה שלילי אם יש בו כפיה. בסיטואציה הזאת אין כפיה לכן זה כמו לקבל ברכה או קמיע. אשמח לשמוע את דעתכם, ואולי באמת להציע לה כישוף ששניהם יעשו זאת ביחד. אוהב מיקי

מיקי אני בעדך (-:

תראו, אני לא מתכוונת ללכת לשום טיפול זוגי\מיני אחרי חודשיים של קשר. זה גרוטסקי. תנסו לבוא לקראתי ולייעץ לי על משהו כן מעולם הרוח

Soul Reaper

New member
מסכים.. עד החלק האחרון

להציע לה כישוף סתם ככה.. ועוד ששתיהם יעשו אותו ביחד? לפני שמציעים למישהו כישוף.. צריך להיות לו ניסיון כלשהו במאגיה , לא? ועוד שתייהם ביחד :S

היי עוצרת באדום.

אם גילי תרשה אשמח להציע כישוף משותף. אך דעי לך שאי אפשר לעשות זאת לבד. זה יותר פשוט ממה שאת חושבת. אך תני לי מעט זמן תהיי איתנו כי אני קצת עסוק כעת. מבטיח מבטיח מבטיח שאם גילי תאשר אני אעזור. ואגיד לך מדוע כי אני בעד אהבה תמיד, כי אני יודע מזה לרצות לאהוב יותר או כמו שאהבתי וזה לא קורה. לכן אשמח לעזור. אוהב מיקי

IBP1

New member
מיקי המלצתי היא שהן תיפגשנה עימך

טעויות במאגיה עלולות לקרוא אתה יודע.תחת עינך הפקוחה זה יהיה הרבה יותר בטוח.

מאיה113

New member
מיקי לתת פה כישוף???זה צד את עינם

של כל מיני קוקואים.. אני בהחלט יכולה להבין את החשיבה שלך והגישה, אבל לתת לה על מוכן..שתחפש בגוגל. שתסתכן לבד. לא בעד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גילי מרשה../images/Emo8.gif

כי זה הבית שלכם לא פחות משזה הבית שלי.
שבצ'לום לכולנו

IBP1

New member
אני קצת נגד נתינת "מתכונים " למישהו

שלא בקיא במאגיה. ואגב בעניין "מתכונים".... לרוב המאג "יוצר" מתכונים עצמיים . עבורי "מתכוני כישוף" שתכננתי בעצמי עובדים טוב יותר ואני מתחבר אליהם יותר .

אולי כדאי שננהל דיון על המאגיה

מה זו מאגיה, מה עושים אותה, מי האנשים שמתשתשים בה, היתרונות, הסכנות, בעד ונגד, הזרמים שקיימים בה (מאחר ואני מבין בזה מעט מאוד). מי מהמבינים מעוניין להתחיל?

מאגיה

מטרת המאגיה היא לעשות טוב לאנושות. כל השמאנים וכוהני הדתות למיניהם עסקו במאגיה. השם הרע שיצא למאגיה נובע ממעט אנשים שליליים שנצלו את המאגיה לטובתם האישית. הבעיה שלכל עם היו מאגיסטיים ונביאים משלו, ראה לדוגמה את המאבק בתנ"ך בין בלק בן ציפור ובלעם כנגד משה ועם ישראל. כל עם או מנהיג דאג לעמו ולכן בלק רצה לקלל את ישראל. הוא פנה לגדול הנביאים (מכשפים) באותה תקופה (בלעם). כמובן שבעיני עם ישראל הוא נחשב לרע ובעיני עמו הוא נחשב לטוב. או מאבקו הרצחני של אליהו בעובדי הבעל. בעיני עמים אחרים הוא היה נחשב כמכשף רע ואכזר מאוד. לכן זה עיניין של זווית ראייה. כל הרפואה המודרנית נוצרה בעקבות המרפאים או המכשפים למיניהם. עדיין מחפשים ביערות וכותבים מחקרים מפיהם של כוהני דת ומכשפי שבטים שונים. "הפחד ממאגיה נובע מבורות של משכילים שכליים". אך הם אינם מתביישים לחקור זאת ולחפש סימוכין רפואיים ומדעיים לכל עשבי המרפא של המכשפים. אוהב מיקי

IBP1

New member
מאגיה.

מאגיה היא תורה המסבירה את הסדר הקיים בטבע .בכל שבט קדום היה אדם שריכז את הידע שצבר השבט .איש זה היה עמוד התווך של השבט .הם היו המדענים של העבר הקדום ,עבורי הם היו אנשי אשכולות .הידע שצברו עבר ליורש של תפקידם. כל רופא אלילים נטל לעצמו תלמיד שהוא בחר בו על פי נתונים מסויימים שמצא בו לרשת אותו. הוא העביר לו את כל הידע שצבר מזה שהדריך אותו בצעירותו וכן את הידע שהוא עצמו צבר מלימודיו . מאגיה לא נוצרה אצל השבטים האינדיאנים ,אלא נוצרה עוד לפני שהאדם צעד לשם בתקופה של היבשות הקדומות .עימו הוא הביא לשם את הידע שצבר מאז התקופות שהאדם הקדמון ישב מול המדורה והסתתר במערה. כמו השמאנים הידע הקדום עבר מהמורה אל התלמיד (ראה לדוגמא את הקורסים של היום העוברים מהמאג אל תלמידו). מאגיה היא יותר מעיסוק בכשפים .ומריטואלים ..... המשך אחרי האוכל !

IBP1

New member
המשך מאגיה.....

... שונים ומשונים .אפיית לחם לדוגמא גם תיחשב למשהו מאגי למי שרואה את אופן אפיית הלחם. המאגים משלבים בטקסיהם את עניין היסודות .אש,אדמה,מים, אויר . אם נבדוק את יצור הלחם אנו נמצא את עצמינו מבצעים טקס בעל מאפיין ריטואלי-מאגי .אנו מתכנסים במטבח ,מרכזים את עצמינו באופן הכנת הלחם (מדיטציה).מרכזים על השולחן (מזבח) מצרכים שונים כגון :קמח (יסוד האדמה),מים (יסוד המים) וכולי. מדליקים את התנור (יסוד אש).מכניסים את הבצק שרקחנו לנו,בינתיים חלל התנור כבר חם והבצק שכבר תפח (אויר),מתחיל לגבש צורה חדשה לה ייחלנו מראש (הדבר הכי חשוב במאגיה שבלעדין הכישוף לא מתבצע!). אז אנו יכולים לקרוא לזה שיעור באפיית לחם ואנו יכולים לקרוא לזה מאגיה. הבעיה של מאגיה היא הסטיגמות שאנשים הדביקו לה ,כי מאז ומעולם אנשים פחדו ממאגיה ,ייחסו לה דברים שליליים כמו כינויים שונים (מאגיה שחורה [ האמת היא שאין דבר כזה מאגיה שחורה ,הכישוף להרע והכישוף להיטיב הוא אותו כישוף ,הבחירה להיטיב ואו להרע באמצעות הכישוף היא תכונה אנושית גרידא.]). מאגיה היא שם ,המכליל בתוכו אופי של מצב מסויים שאין המוח מסוגל להבינו ואו להמחישו בהסבר לוגי .ואוירה -אוירה מסתורית ואפלולית .ברגע שהערפל מתפזר ויש ביאור למצב ,הוא חדל להיות מאגי ומשתייך הוא למדע הקונבנציונלי. לזה מיקי התכוון כשאמר שהרפואה יצאה מהמאגיה. הסרת אחד המשתנים האלה מספיקה בכדי שמשהו יפסיק לקבל איפיון מאגי. כפי שהסברתי הרגע ניתן גם להבין את ההפוך .כל משהו בעל צרוף סימנים אלה נחשב למשהו מיסטי ואו מאגי.לדוגמא עין הרע ,עין הרע לא תמיד נגרם בזדון, אך הוא גורם נזק למי שהוא מצוי בו.הוא גורם לשיבוש במערך האנרגטי של הגוף. אך הוא מצריך משהו אחד שאותו המאג חייב בכדי ליצור את השינוי במאגיה. הוא צריך מחשבה. קטנה ככל שתהא ,לשבריר של שניה לא רצונית אתה הופך למרוכז באותה מחשבה.האנרגיה שלך סופגת את המטען השלילי של אותה מחשבה ובום זה קרה ,אפילו מבלי לחשוב על כך ואו להבין שעשינו זאת. על כן גם היא משוייכת לעולם המיסטי -מאגי. היא אומנם אינה מכילה טקס מאגי, אך היא מכילה חלק מהמאפיינים .מחשבה ואנרגיה. לא רק כישופים מכילים חלקים מטקס מאגי ,גם תפילה ,ריפוי באמצעות רייקי,הילינג,ביואנרגיה ועוד כהנה וכהנה שיטות. מאגיה היא מושג נרחב המכיל בתוכו הרבה מהתחומים המיסטיים שכן גם הוא שייך לתחום המיסטי.לעולם לא נוכל לפשט זאת ולהגיד זה הכל ,כי כמו היקום המאגיה תמיד מתרחבת.

אם כך

מה ההבדל בין מאגיה לבין כל פעולה מיסטית שאנו עושים? האם מדיטציה היא פעולה מאגית? האם שליחת אור או אנרגיה היא מאגיה? האם ברכה או תפילה, או הצהרה בפני הרוח היא פעולה מאגית? האם הליכה בעקבות האינטואיציה היא חלק מהתחום? כי אם כן, אז אני מכשף מבלי שידעתי. עלה לי רעיון מסויים, ואני רוצה לחלוק אותו עם אלה שמבינים בנושא. מאגיה מוגדרת על ידי רבים העוסקים בה כשינוי מציאות. אבל יש כל כך הרבה דרכים לשנות מציאות, וחלקן הלא קטן קונבנציונאליות לחלוטין. בכל זאת, יש משהו מסויים שמייחד את העוסקים במאגיה על פני יתר המיסטיקנים או האנשים הרוחניים האחרים. ישנם טקסים ספציפיים שבהם מטיל הכישוף רותם את רצונו כדי לגרום לתוצאה כל שהיא להתרחש. הוא שואל כוחות מסביבתו- היסודות, הרוחות, האלוהויות, או כל מה שהוא מאמין בו, ורותם אותם, קושר אותם לצורך מטרה מסויימת הנובעת מתוך רצונו. וכאן החלק שמרתיע אותי- זה נראה לי כאילו הוא רותם כוחות רוחניים גובהים למטרות שנובעות מתוך האגו שלו. אלה יכולות להיות גם מטרות לכאורה נעלות- אבל הן עדיין נובעות מתוך אגו בעל תחושת נפרדות ותפיסה תלת מימדית- כלומר- הוא לא תמיד יודע את אשר הוא עושה. במילים אחרות- פעולה מאגית נשמעת לי כמו מניפולציה על אנרגיה. כלומר, המכשפים רותמים לצורך פעולה מסויימת אנרגיה שבמקור לא יועדה לכך, והיא מגיעה על חשבון המטרה המקורית שלה. האם זה נכון, או שאני לא נותן מספיק קרדיט לרמה הרוחנית של העוסקים במאגיה? האם הם מאסטרים מוארים בדרכם? אשמח לקבל תשובות ולהתבדות מהחששות שלי.

למעלה