היי.... יש לי בעיה

Soul Reaper

New member
אני עדיין לא חושב שזה רעיון מוצלח

1. להביא לה 'מתכון' לכישוף כלשהו שיחבר ביניהם לא יעזור, כיוון שאין לה ניסיון במאגיה (לפי מה שהבנתי) . 2. 'מתכון' לכישוף אפשר למצוא מהאינטרנט בלי בעיה אבל זה אבסורד, אני מאמין שמכשף טוב צריך לכתוב לבד את הכישוף שלו ולהמציא אותו לבד בעזרת סמלים שמתחברים אליו , כלים שמתחברים אליו ונימצאים בהישג ידו וכד' . 3. אם אתם מתעקשים, אני בעד 'קסם טיבעי', אחרי שקראתי את הספר 'עוצמת האדמה' (ש סקוט קאנינגהם) אפשר למצוא "כישוף" שעושים עם כלים מהטבע,זה דורש התחברות מסויימת עם היסוד שעובדים איתו אבל לא ניסיון רחב במאגיה. (אם כי עדיין היא צריכה לרכוש עוד ידע על מאגיה לפני) .

אתה צודק בהחלט SOHUL

עוצמת הכישוף יכולה ללכת אחר הרצון החזק של המבקש. הרבה בני אדם מצליחים לעשות כישוף בידיעה או שלא בידיעה רק מכוח רצונם ורגשותיהם. ברור שעדיף אדם מיומן לעשות טקסים. כדי להבין היטב את הספר עוצמת האדמה אתן לך ספר המכין אותך לכך. "כוחו של התת מודע" של גוז'ף מרפי. זאת מבלי חלילה לבטל את דבריך כלל, כי אני מסכים אתך. לגבי המחשבה שצריך לכתוב את הכישוף לבד, זה באמת לא חשוב. מרבית הכשפים הדתיים או המסורתיים דווקא מסתמכים על חוכמתם של קדמונים. אין בדעתי להפוך מישהו למכשף, ובטח לא באמצעות טקס שנתתי. עוצמת הכישוף נמצאת ב היסודות. הפרי הנאכל זה "האדמה" השמן עם הדם זה "המים", הנרות הדולקים זה "האש", והמילים הנאמרות הן "האוויר". אין בכוונתי ללמד זאת אך ניראה כי בקשת מושגי יסוד אז הא לך. אוהב מיקי

IBP1

New member
שניכם צודקים אבל מרפי צדק יותר...

כולם מכירים את חוק מרפי האומר שמא שיכול להשתבש סופו להשתבש .... ובכן נכון לעשות כישוף דורש תרגול, ונכון שיש כאלה שבלי תרגול הצליח להם הכישוף .אך קיימים כאלה שפישלו בכישוף בפעם הראשונה ולפי דעתי ללא ניסיון בכך ,זה גם מה שעלול לקרוא כשמנסים עם הרבה רצון ובלי יכולת שליטה על הרגשות . על כן המלצתי היא לעשות זאת תחת השגחתו של מי שבקיא באותו כישוף. על כן המלצתי שיעשו זאת יחד עם מיקי מאשר לעשות זאת לבד. הכישוף יהיה מבוקר על ידו.

למעלה