היי יש לי בעיה

היי יש לי בעיה

אני עוד לא סיפרתי להורים שלי שאני דו-מינית ואין לי מושג איך לספר להם כול החברים שלי כבר יודעים ומקבלים את זה אבל אין לי מושג איך לבשר את זה להורים שלי כי הם די שמרנים אז מה כדי לי לעשות?

SarcaSeriouS

New member
איך לספר להורים...בעיה של כולנו....

הורים שמרנים, מהדור הישן לא היו חשופים בצעירותם למושגים כמו הומו, לסבית, בי, טרנס ושאר מאפים. מה כדאי לעשות? זו בעיה דיי רצינית. כל אחד מדבר עם הוריו בצורה שונה. הם אוהבים אותך אבל בכל זאת יהיה לבם קשה לקבל את העובדה הזו. אם את בטוחה שאת רוצה לשתף אותם אני מציע שתנסי לגשת לעניין בעקיפין ולברר את דעתם על הנושא בכלליות. כך תוכלי לקבוע את המשך צעדייך בעניין מבלי להפגע. לפחות תתנחמי בזה שאת דו...כלומר, 50% סיכוי שתתחתני עם גבר ותחיי חיים מאושרים, נשואה לבעל עם שני ילדים, ובית עם גדר לבנה <all american family>. בהצלחה!

טוב

לצאת זה עניין מסובך, ואני מדברת מנקודת מבט של אחת שההורים עדיין לא יודעים. דבר ראשון למה את רוצה לצאת? יכול להיות שאנשים יהיו ביקורתיים על מה שאני אומרת כאן, אבל אני באמת לא רואה שום בעיה בלהישאר בארון כשזה נוגע בהורים, בעיקר לא כשאת בגיל צעיר ואת עדיין מסתמכת עליהם באופן כלכלי. אם הכרטיסאישי שלך נכון את רק בת 14 (בלע... "רק" הרי גמני בת 14) , את לא צריכה למהר להגדיר את עצמך לא בפני עצמך ולא בפני חברים. וכמה שמרניים הם? אני לא רוצה להפחדי אותך אבל יש מספיק מקרים של זריקה מהבית, או ניתוק יחסים. באופן אישי, אם ההורים שמרניים, אני ממליצה לא לספר להם אלא אם כן את מרגישה שאת לא יכולה להשמיך לשקר להם או משהו דומה. אם החלטת לצאת בפניהם, ששוב אני אומרת תחשבי הרבה לפני, תנסי לברר את הנושא בדרכים אחרות. לדבר על זה כדרך אגב, לראות מה דעתם בנושא. אולי לזפזפ בטלוויזיה ו"במקרה" למצאו איזה סרט גאה נחמד (אם יש לך יס בזמן האחרון משדרים מדי פעם את עמק השווה, סרט ממש טוב ולא כולל קטעים שלא מומלץ לראות עם הורים) ולראות את התגובה של ההורים. אם את רוצה לדבר על משהו, כל דבר, אנחנו תמיד כאן בשבילך

תפוזית3

New member
חמודה למה דחוף כל כך לספר להם?!....

כולם פה חושבים שזה כל כך הכרחי לספר להורים!! אני חושבת שכדאי שתשמרי את זה בנתיים כי זה סתם יהרוס לך את המשפחה והקשר שלך עם ההורים ואת כולה בת 14 יש לך כל כך הרבה זמן עד שאת תוכלי להיות בטוחה בעצמך ולשבת איתם ולהסביר להם..... את תיהיה יותר בשלה ותיהיה יותר בוגרת ועוד ההורים שלך הם שמרניים אז זה יכול להיות קיצוני יותר.. אני חושבת שעכשיו זה הזמן ואף אחד לא רודף אחריך....

לא דחוף אבל

אני תמיד מספרת להם הכול אני בנאדם מאוד פתוח וכנה איתם אז נראה לי שהם צריכים לדעת וזה גם לא יגיע למצב של ניתוק יחסים אלא למין קרע ביחסים לפי איך שאני מכירה אותם הם יתחילו להתנהג אליי מוזר אבל יש גם את אח שלי שהוא בכלל הומופוב

אם ככה

עד כמה שזה קשה לחיות בארון, כל עוד את לא מרגישה שאת מסתירה מהם חלק גדול מדי מחייך ואת לא יכולה להמשיך ככה, אני ממליצה לך לא לספר להם. בטח שלא בגיל כזה צעיר, תני לעצמך לגדול לפני שאת מפילה עליהם שוק כזה. באופן אישי אני לא מתכוונת לצאת בפני ההורים לפני גיל 17. למרות שאני חושדת שאמא שלי כבר יודעת עלי, אין לי מושג איך ואני מתכוונת לברר *זועמת*

למעלה