היי, יש לי באלגן בסדר

• פותח הנושא ID3D
  • פורסם בתאריך

ID3D

New member
היי, יש לי באלגן בסדר

התחלתי עם דרקוני להבת הקיץ, כי היה נראה לי שהוא הספר הראשון, ואחרי זה קראתי את עת התאומים וגיליתי שהוא בא לפני, ועכשיו אני יודע שגדילן לא מת והכול הסתדר איתם, ושקרמון לא הרג את רייסטלין וזה מעצבן אותי. ראיתי שיש גם בספרייה רשומות רומח הדרקון וכול מיני אחרים, ואני רוצה לדעת כדי שלא יהיהו לי עוד בעיות: מה הסדר של הסדרות?

*א*ביא../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

א' בגוף ראשון עתיד.
(אני סייבר. יאי.)

NJS

New member
מה זאת אומרת

אנחנו לא זללנים הגופה תספיק לכולנו

python 4

New member
במילים אחרות

(ותסלח לאנשים צמאי הדם שמעלי), הקש נא על הקישור באדום למעלה, 'סדר הקריאה'. בקיצור, אתה אמור להתחיל מטרילוגיית העונות (סליחה, רשומות) ואז לנוע אל עבר טרילוגיית אגדות, אחר כך דרקוני להבת הקיץ, ויש גם את כבשן הנשמה ואחים לנשק שאתה יכול לקרוא מתי שאתה רוצה (כלומר, אחרי רשומות ואגדות). בסוף יש את מלחמת הנשמות. בהצלחה!

Kasandra666

New member
אני שמחה שלא שאלתי ../images/Emo5.gif

מה סדר הקראיה... בעצם כבר קראתי כמעט את כולם (ולפי הסדר)

python 4

New member
כשאת אומרת שקראת את כולם

את מתכוונת לכל ה- 15 או לכל ה- 138?

© Mamimi ©

New member
לא,היא מתכוונת...

ל 10/11 הראשונים(שתורגמו לעברית)..בספירה שלנו אין את המלחמת הנשמות באנגלית...

Kasandra666

New member
אני מתכוונת בערך ל14 ספרים...../images/Emo4.gif

לצערי הרב אין בספריה את רומח הדרקוןם באנגלית ואי אפשר להזמין בחנויות (כשביקשתי שיזמינו לי המוכר של חנות ספרים כמעט שאל אותי:מאיזה כוכב הגעת?) אז אני נאלצת לחכות לתירגום אלא עם כן דודה שלי מרוסיה תשלח לי אותם ברוסית...
וMamimi את ביכלל קראת בקושי 8 או 9 אז איל שום זכות להעיר עיניין(ניפנוף עליך)

Kasandra666

New member
שיט!!!

המקלדת שלי בולעת אותיות. אז למי שלא הבין את המשפט האחרון: ו-Mamimi את בכלל בקושי קראת 9 או 8 ספרים אז אין לך שום זכות להעיר בעיניין (ניפנוף עליך)

el kortito

New member
אממממממממ לא שמעת על להזמין?

אתה יכול תמיד להזמין מאמזונ או משו.... אני אפילו אתרח להביא לך קישור...... כאן אתה יכול לקנות את כל השלישיה באריזה מגניבה ב17 דולר http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0786930020/qid=1079751610/sr=1-2/ref=sr_1_2/103-5248080-0076628?v=glance&s=books ואם אתה לא רוצה ככה אז פשוט כנס לאמזון ותמצא לך את הספר המסויים שאתה רוצה!!! אבל אל תתקע כי לא מזמינים לך בחנות תזמין אתה!!!!!!!! מה שאני לא מבין זה איך 3 ספרים שבארך יהיו 6!!!!!!!! יכולים לעלות פחות ממאה שקל?!?!?!!?! אני יבדוק את זה אולי אני יקנה את זה ככה.......

למעלה