היי יש כאן סטודנטים ?

רפי35

New member
היי יש כאן סטודנטים ?

ועכשיו שאלה אתה גרים במעונות או בבית?

תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב, פה ושם.......

ברור! לא רואים עלי? והתשובה לשאלה היא בבית. זה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר זול בשבילי. וסטודנטים הם בני אדם שלא תמיד יש להם זמן לעבוד אז.... למה אתה שואל?

רפי35

New member
חוץ ממך (אם הגבתי לך מזל טוב אז ראיתי לא?)

ואני שואל כדי לשאול את אלה שבמעונות איך הם התמודדו מבחינת לספר לשותפים על האפי'

שאלה טובה ../images/Emo9.gif

כמה שותפים ? כולם חולקים איתך את החדר? האפילפסיה מאוזנת? עד כמה אתה מתראה איתם? תואר ראשון- הינו 14 חברה שלמדנו יחד 3 שנים רצוף מתוכם נהפכנו לח'ברה צמודים 6 , השישה הקרובים ידעו על המחלה. אחד נהפך לבן זוגי שזכה לראות אותי במיטבי
רוקדת שוצפת וקוצפת וידע כיצד לטפל לאהוב ולחבק. לצערי הרב לפני 3 חודשים אחד נהרג בתאונת דרכים

mori17

New member
../images/Emo201.gif וואי אני נורא מצטערת....

קראתי ת'הודעה שלך והיא ריגשה אותי ואז מה שכתבת על הבן זוג שהוא נהרג בתאונת דרכים עלה בי עצב זה כזה עצוב
מורי

היי מורי

הבנת אותי לא נכון לא הבן זוג שלי נהרג לשעבר. חבר טוב מהח'ברה נהרג לצערי. אדם יקר
מתגעגעת אליו

בוקר טוב רפי

אני סטודנטית לתואר שלישי תואר ראשון- גרתי בבית הורי משיקול כלכלי לא יכולתי להחזיק את עצמי עקב אופי לימודי שכלל התמחות בבית חולים ונסיעה פעמיים בשבוע לאוניברסיטה. (בתקופה זו האפילפסיה הייתה גם סוערת) תואר שני- תחילה גרתי במעונות , אך לקחתי חדר בודד עקב היותי אדם פרטי ושקט (חוץ מזה שזכיתי לשותפה מטורפת במקצת
) האפילפסיה היתה תחת שליטה עבדתי למדתי. תואר שלישי- אני נשואה , עובדת וגרה בשכירות
אפילפסיה בשליטה. הבעל עדיין לא אנחנו עובדים על זה

ראשית שמחתי ../images/Emo9.gif

עכשיו ברשותך הסבר מעמיק יותר
: אפידמיולוגיה מהי: אפי= על, אודות (upon) דמוס= אנשים אוכלוסיות ענף העוסק בחקר אנשים אוכלוסיות בהקשר הבריאותי אפידמיולוגיה הגדרה: חקר התפלגות של מצבי חולי או אירועי בריאות שונים והגורמים להם, באוכלוסיות ספציפיות והישום של המחקר זה בבקרת בעיות בריאות.

חייםלוי

Member
מנהל
בעברי הרחוק כשהייתי סטודנט היתה תקופה

שגרתי בבית. למדתי באוניברסיטת תל אביב ואני גר במרכז. בשנה שלמדתי בירושלים גרתי במעונות ולא סיפרתי לאף אחד. לא הרגשתי צורך. הייתי מאוזן ובכלל לא התייחסתי אל האפילפסיה מלבד נטילת תרופות. זה גם היום כך

רפי35

New member
תודה לכם אנשים על התגובות...

אני שואל כי רוב ההתקפים שלי בשנים האחרונות היו תוך כדי שינה תודה לאל כבר מעל שנה שאני ישן בשקט) ולכן נראה לי שאלו שאני אשן איתם ידעו מה קורה איתי אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה עשו אחרים.. תודה ועכשיו כנסו לבקר בבלוג שלי...http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=apiand

יהיו

ניראה שבשנה הבאה תתחיל ללמוד. לאחר בירור , בכול האפשרויות, הסתבר שזמן מיציאה מהבית עד הגעה+ משם לבית יעלה על שעתים וחצי. לא לשכח שיש לעשות שיעורים וצריך לישון 7 שעות ולנוח, וגם מה לעשות! צריך להצליח. יש סיכון בשהיה בכבישים. סיכמנו לכוון מעונות, זה לא זול, השקעה טובה, לא?. ניראה לי שזה יהיה המצב שגם אני אהיה הרבה יותר רגוע.

צטרה

New member
כן . משכיר דירה... השאלה שאתה צריך לשאול

מה יהיה שתקבל התקף בכיתה?(חס וחלילה ) כי לי זה קרה ולמזלי אני לומד מכשור רפואי אז אנחנו גם לומדים על המחלה אז הם ידעו מה לעשות .

רפי35

New member
אני שואל את זה איך שששאלתי מכמה סיבות:

בכיתה אני מאמין שאני אמצא מישהו לספר לו (מקסימום מצוות המכללה) עד היום כל ההתקפים שלי היו בלילה תוך כדי שינה ככה שנושא המגורים יותר מדאיג אותי! ודבר אחרון- אחרי שנה + של שקט אני לא מתכנן לשנות כלום ולא מתכנן לקבל התקף! שבת שלום לכולם, רפי.

צטרה

New member
כן . משכיר דירה... השאלה שאתה צריך לשאול

מה יהיה שתקבל התקף בכיתה?(חס וחלילה ) כי לי זה קרה ולמזלי אני לומד מכשור רפואי אז אנחנו גם לומדים על המחלה אז הם ידעו מה לעשות .

למעלה