היי יקרים שלי.....

ילדונת~

New member
היי יקרים שלי.....

אז ככה קפצתי ממש לשניה צריכה ללכת להתארגן... לטקס הייתי אמורה לחזור מהחזרות ב 6 אבל כמעט התעלפתי עכשיו אז מורה אחת הקפיצה אותי לבית... אני ממש חלשה אז תחזיקו לי אצבעות שילך לי בטקס... עיפה נורא... בקיצור אני מתעופפת לי להתקלח ולהתארגן.... אוהבת אתכם המון מה איתכם איך עבר על כולכם היום????????? היום זה ערב לא קל אז תשמרו על הכוחות שלכם ביי יקרים שלכם תמיד אני

karen_karen

New member
ילדונת שלי

ממוש שיהיה לך אחלה טקס תחזרי ותספרי איך היה אוהבת אותך שני

תרנגולת

New member
ילדונתתת שלי..

מקווה שילך לך טוב הערב.. מחזיקה לך אצבעות כל הזמן. מקווה שיעבור לך קל הערב.. אוהבת אותך המון..

ילדונת אהובה...

בבקשה שימרי גם את על הכוחות שלך. כמה שאפשר היום... לא רוצה אותך מעולפת...רוצה אותך חיה ורוקדת ומדברת או כותבת... בבקשה...קצת יחס לעצמך...מגיע לך. אוהבת אותך כל כך...ודואגת. בהצלחה...שיעבור בשלום. מחכה לשמוע ממך איך היה... אני.

בורה

New member
ילדונת חמודונת.

בהצלחה לך בטקס. אני בטוחה שתהי הילדונת הכי חמודונת שם. ושלא תיכנסי לדיכאון או משהו בגלל הנושא... אני עצמי שונאת ימי שואה (אפילו יותר מימי זיכרון). בעיקר את זה שאין בי רחמים כלפי הניספים (למה לא עליתם לארץ????!!!!). בכל אופן תרגישי טוב (ואל תעשי להם המחשה חיה של השואה עם התעלפויות או משהו (-; אלא תרגישה בריאה) אוהבת (למרות שלמעשה אף פעם לא התכתבנו אישית אלא רק קראתי הודעות שלך) בורה

ילדונת~

New member
תודה לכםמלאכים שלי..

בזכותכם עברתי את הטקס הזה חשבתי הרבה עליכם.... היה טקס מדהים אבל מעייף אני ממש גמורה היום לא אכלתי )-: (לא היה זמן וגם לא כל כך חשק) בזמן האחרון מתדרדר לי המצב לא מצליחה לתפוס כוח להמשיך הלאה מנסה... לילה נורא עבר עליי אתממול מקווה שהיום זה ישתנה כי כבר אין לי כוח ומחר ב 8 יש עוד טקס ואחרך כך ב 10 עוד אחד וזהו ..... ועכשיו מתחילות חזרות ליום הזיכרון שיאו אני תשושה אוהבת אותכם המון ובורה יקרה נעים מאוד באמת שלא יצא לנו להכיר אז אני ישמח להכיר אותך..... שלכם תמיד אני

אין בעד מה....

חשבתי עליך הרבה היום, ילדונת שלי. לכי לך לנוח קצת...גם אני כבר הולכת. מגיע לך אחרי מה שעשית היום. רק לפני זה - נסי להכניס משהו קטן לפה. המצב מתדרדר כפי שאמרת... ורק את יכולה לעצור את זה. אני מאמינה שאם תרצי מספיק - תמצאי את הכוחות כדי שלא ליפול. וכדי להמשיך הלאה. את יכולה...רק תאמיני בעצמך...ותני לעצמך צ`אנס. בהצלחה מחר...לכי לישון. לילה טוב, ילדנת. אוהבת אותך... אני.

למעלה