היי יקרות

ר ו מ י 5

New member
היי יקרות

איזה קור היום כאן הא? מה, כולן בכנס? נשארתי לבד לבד? אז רציתי לשאול אתכן הנשים שתגענה לכאן בקרוב איזו המלצה יש לכן למקום בילוי, מחר בערב, כזה שגם אשה בוגרת וקלילה יכולה להנות ממנו, לא מקום של ילדות קטנות, אבל גם לא מקום שיש בו 5 נשים וכל מספקי השירות הם גברים... יש מקום כזה? לנשים, מקום חמוד, עם מוזיקה, אוכל, ואווירה טובה?.? מחכה לשמוע על ההמלצה שלכן... תודה ולילה טוב

לא מכירה מקומות בילוי

האשה שלי היא זאת ש"מחליטה עלי" בתחום הזה, והאמת היא שאנחנו מעדיפות בילוי שקט ביחד בבית. לבשל ביחד, לדבר, ים בירח מלא עד הבוקר ועוד כל מני דברים כאלה. אני בטוחה שהיא היתה יכולה לענות לך על השאלה. אבל היא בכנס :( אולי נשים אחרות מהפורום יוכלו לענות לך. מקווה שתמצאי מקום נעים. ערב נפלא

ר ו מ י 5

New member
תודה רבה...

ואולי ניפגש בשבת...

ר ו מ י 5

New member
כן, איזה קטעעעעעעעעעע

גם אני מחכה יקירה שלי, איזה כייף ומזל ששוב את בסביבה שלי זה לא ברור מאליו, חיבוק של לילה טוב

מדהים שידעת שזאת אני

אני תמיד בסביבה שלך וכשנכון לנו אז יותר. תמיד הייתי ותמיד אהיה. שולחת חיבוק ענק

ר ו מ י 5

New member
הו,

חשבתי שאף פעם לא תגידי לי את זה...אני ממש מחכה כבר לפגוש אותה... היא בטוח משהו מיוחד אם היא זאת שהצליחה במה שהיא הצליחה...זה מרשים ומכובד, ואני עושה לה "שאפו" ואת מה שאני מאחלת לכן את כבר יודעת, אני פורשת לישון, לילה טוב מותק

בטח שאגיד

היא הדבר הכי מדהים שאי פעם הכרתי. אני כל כך גאה בה, על מי שהיא, על מה שהיא, על הדרך שלה ובעיקר על מה שהיא איתי. בטח הצליחה...היחידה!!! כנראה שכשמשהו נכון אז אין יותר גבולות ומחסומים- יש ביחד ...והרבה. אני יודעת מה את מאחלת לי ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. זה מגיע לך. את אשה עם נתינה ענקית. לילה טוב יקרה.

למעלה