היי יקירות

היי יקירות

מאחלת לכם חג שמח ,הלוואי ויתגשמו כל חלומותיה של כל אחת ואחת,הרבה בריאות והצלחה לכולן. לכל אלה שבדרך מאחלת להן שנה פוריה כפי שהיתה השנה האחרונה שהתברכנו בעוד יורשים בפורום. אירית

מירבי*

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifחג שמח לכולם../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מאחלת לכולנו חג פסח שמח וכשר.
מקווה שהאביב יביא איתו עוד בשורות טובות שיסתיימו בעוד לידות ויהפכו זוגות נוספים להורים מאושרים.

עָנת

New member
חג שמח לכולם../images/Emo155.gif

מירבי,שלחתי לך אתמול מסר,קיבלת

עָנת

New member
../images/Emo41.gif מירבי,לא אוותר לך../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

. אני חייבת את המתכון של עוגת התפוחים החלומית שאכלתי אתמול.(שבת ראשונה לאחר פסח,אני יאפה אותה)
על האירוח המקסים
ותשלחי לי במייל את התמונה של ליבי ומאי מחובקות
טוב

מירבי*

New member
ענתי../images/Emo24.gif

אשלח לך במסר את המתכון של עוגת התפוחים ואת התמונה במייל. אם תרצי אעלה אותה לגלריה. חג שמח ונשיקות

עָנת

New member
מירבי,בכייף,תעלי התמונה לגלרייה

למרות שמאי לא היתה במיטבה
. שילחי לי במסר את המתכון עם הוראות הכנה.
ו

miss lula

New member
חג שמח!

מאחלת שהשנה תביא שחרור מדאגות לכולם והצלחה לכל בנות הפורום ושניפגש כולם בשמחות!
אלי

טובי11

New member
../images/Emo25.gifחג שמח../images/Emo23.gif

חג שמח וכשר לכולם פסח כשר . לסיגל והילדים שיהיה חג שמח ומאושר. מקווים להיפגש בקרוב אצל מירב עם אופק הקטנה והמתוקה (תמונה מצורפת) מטובי ואלי

מירבי*

New member
טובי היא מדהימה../images/Emo57.gif

איזו בובה, מתוקה אמיתית, אני חייבת לנשק את הלחיים האלה. מאחלת לכם שתהנו מכל רגע מאופק המדהימה שלכם! אתם ההוכחה שאסור להתייאש, נהניתי כל כך לשמוע אותך היום טובי כל כך שונה, מלאת שמחה. נשיקות וחג שמח

איילת567

New member
מאחלת לכולם חג שמח וכשר

מצטרפת לברכות של אירית ומוסיפה הרבה בריאות והצלחה אוהבת את כולם בימים אילו אני לא ניכנסת כי גם הילדים בבית וגם המחשב לא כל כך טוב אז תהנו בסדר ושיהיה בסדר מאיילת הפונדי של אירית

למעלה