היי יפים ויפות שלי!

שקסי

New member
היי יפים ויפות שלי!

מידי פעם יש לי זמן לזמן לקפוץ לכאן ולתת לכם משימה מעניינת אז כן- גם הפעם... 1. אם תעזרו לי תצאו מלכים! 2. זה יהיה כייף לעזור לי הפעם...(כמו כל פעם) 3. אני מבטיחה לכם חיבוק ענקי ונשיקה! 4.אז ככה אני מחפשת רשימה של איזה 100 שירים שאפשר לרקוד וכייפים לדיסקו כחול- לבן (אך ורק עברי!!!) גדול , הא? 5.אני מחפשת הרבה עובדות הידעת? שאנשים אחרים בדר"כ לא יודעים- נגיד שלזבוב יש 32 מימדי ראייה... או שאיתי הגיטריסט של יוני בלוך כבר לא בתול והייתה לו חברה - אפילו מישהי קבועה וכאלה... הרוב צריכים להיות על הארץ ואיכות הסביבה- תודה על העזרה!! מראש.... אתם תמיד נפלאים!! אוהבת המון עדי הקטנה!

yotamstei

New member
מה קשור?

מה הקשר בין הבתולין של הגיטריסט של יוני בלוך לאיכות הסביבה?;)

הנה משהו ששמו לנו בכיתה

כל מיני הידעת למיניהם... למשל:אמריקאים אוכלים בממוצע 73 דונמים של פיצה כל יום!!! מקווה שזה טוב לך...סופ"ש נעים!

שירים

1. באה מאהבה - יהודית רביץ וגידי גוב 2. הילדים קופצים - שוטי הנבואה 3. פאנן - שוטי הנבואה 4. אין אני - שוטי הנבואה 5. ידיעה - שוטי הנבואה 6. בבניין - שוטי הנבואה 7. אבא עורך דין - שייגעצ 8. אוי ואבוי - שייגעצ 9. הכל מבינה - פורטרט 10. מכופף הבננות - שבק ס 11. אימפריה - שבק ס 12. המדינה בלהבות - שבק ס 13. סכנה לחברה - שבק ס 14. יהיה פיצוץ - שבק ס 15. תתקעו בחצוצרה - שבק ס 16. באים מיבנה - שבק ס 17. אל תגידו לי - שבק ס 18. לבקש ת'קש - שבק ס 19. מביא אותה הפוך - שבק ס 20. שיר הגאנג'ה - שבק ס 21. רק תגידי לי - שבק ס 22. אמריקה - פורטיסחרוף 23. אינני אוהב אותה - פורטיסחרוף 24. חלום כחול - פורטיסחרוף 25. ניצוצות - פורטיסחרוף 26. אין קץ לילדות - פורטיסחרוף 27. השכן - זקני צפת 28. על הפנים - זקני צפת 29. רק אל תלכי - זקני צפת 30. הי תגידו לי - זקני צפת 31. ג'ה איז וואן - מוש בן ארי 32. הנה זה בא - מוש בן ארי 33. אין לאן לברוח - מוש בן ארי 34. בטח שאבוא - מוש בן ארי 35. ואיך שלא - מוש בן ארי 36. את - מוש בן ארי 37. יה - מוש בן ארי 38. זה הזמן - מוש בן ארי 39. בא באהבה - שבע 40. יום ולילה - שבע 41. כל מה שנשאר - בוטן מתוק בקרקס 42. המרסדס - מרסדס בנד 43. בואי ונביא לך ת'פאנק - מרסדס בנד 44. שירת הסטיקר - הדג נחש 45. חליפות - הדג נחש 46. הכאפה המצלצלת - הדג נחש 47. רק פה - הדג נחש 48. לזוז - הדג נחש 49. לא פראיירים - הדג נחש 50. אין לי אף אחד - הדג נחש

עוד

51. המכונה של הגרוב - הדג נחש 52. החדר האינטימי שלי - תערובת אסקוט 53. מלנכולי - החברים של נטאשה 54. על קו הזינוק - החברים של נטאשה 55. אני לא רוקד כשעצוב - החברים של נטאשה 56. אם כבר לבד - החברים של נטאשה 57. לך איתה - נוער שוליים 58. אל תדליקו לי נר - הקליק 59. מכה אפורה - מוניקה סקס 60. על הרצפה - מוניקה סקס 61. אוטו זבל - הבילויים 62. היברומן - אהוד בנאי 63. אש - אהוד בנאי 64. גבולות - אהוד בנאי 65. הכוכב של מחוז גוש דן - אהוד בנאי 66. עיר מקלט - אהוד בנאי 67. הכל בגלל האהבה - אהוד בנאי וגידי גוב 68. מישהו שומע אותי - איפה הילד 69. מה שעובר עליי - איפה הילד 70. נפלת חזק - איפה הילד 71. יומולדת - ברי סחרוף 72. כמה יוסי - ברי סחרוף 73. כמעיין המתגבר - ברי סחרוף 74. לאהוב את עצמך - ברי סחרוף 75. מונסון - ברי סחרוף 76. עיר של קיץ - ברי סחרוף 77. אני רץ - דודו טסה 78. הלילה לא- דודו טסה 79. זוזי - דודו טסה 80. אצל הדודה והדוד - דני סנדרסון 81. גלשן - דני סנדרסון 82. נפוליאון - הבילויים 83. אלה - היהודים 84. אם כבר - היהודים 85. ג'קי - היהודים 86. מחפש תשובה - היהודים 87. עוד ארון אחד - היהודים 88. עידן האלוהים - היהודים 89. כבר כמה ימים - היהודים 90. עד העונג הבא - המכשפות 91. המכשפות - המכשפות 92. רחב הריקודים - יהודית רביץ 93. לקחת את ידי בידך / דברים שרואים מכאן לא רואים משם - יהודית רביץ 94. התקף לב קטן - יוני בלוך 95. מכיר אותו - יוני בלוך 96. זמן קסם - יזהר אשדות 97. מה תאמרי - יזהר אשדות 98. במרחק נגיעה מכאן - יזהר אשדות 99. הדפוק הזה - ירמי קפלן 100. כבר עכשיו - ירמי קפלן

עוד

101. תתחיל מאפס - ירמי קפלן 102. איך זה מרגיש - כנסיית השכל 103. היינו עושים אהבה - כנסיית השכל 104. תגידי שטוב - כנסיית השכל 105. טרמינל - מאיר אריאל 106. בשם האהבה - מאיר בנאי 107. שירו של שפשפף - מאיר בנאי 108. אהבה קצרה - מאיר בנאי 109. גשם חזק - מוניקה סקס 110. שנים חסומות - מוניקה סקס 111. מתחפר באלנבי - מוניקה סקס 112. אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר 113. בשמלה אדומה - מופע הארנבות של ד"ר קספר 114. הקומיקאים - מופע הארנבות של ד"ר קספר 115. איפה הבנות - מוקי 116. אני לא רואה ממטר - מוקי 117. מי אמר אני - מוקי 118. עוקף מלמעלה - מוקי 119. ילדה סוכר - מוקי 120. אז למה לי פוליטיקה עכשיו - משינה 121. אחכה לך בשדות - משינה 122. אין מקום אחר משינה 123. את לא כמו כולם - משינה 124. בן המלך - משינה 125. דני - משינה 126. היא התווכחה איתו שעות - משינה 127. הכוכבים דולקים על אש קטנה - משינה 128. להתראות נעורים שלום אהבה - משינה 129. משהו קטן וטוב - משינה 130. נגעה בשמיים - משינה 131. רכבת לילה לקהיר - משינה 132. תחזור תחזור - משינה 133. חי בפלורנטין - ניר פרידמן 134. המסיטקנים הסינים - שלמה ארצי ונורית גלרון 135. צועקים על אהבה - סינרגיה 136. בחולצת פסים - עברי לידר 137. זה תמיד אהבה - עברי לידר 138. בוא - עברי לידר 139. האנשים החדשים - עברי לידר 140. בואי - הפרוייקט של עידן רייכל 141. שובי אל ביתי - הפרוייקט של עידן רייכל 142. אם תלך - הפרוייקט של עידן רייכל 143. חכמת רחוב - פישי הגדול 144. כמו אש - רמי וריטה 145. עניין של זמן - רמי קלינשטיין 146. עירומים - שחר אבן צור 147. ניו-יורק רפיח - שייגעצ 148. סוף עונת התפוזים - שלום חנוך 149. מעשנים ביחד - תיסלם 150. המגפיים של ברוך - כוורת אממ... זה יותר ממה שביקשת, אבל תבחרי את את השירים. הרוב הם שירי רוק ישראלי. מקווה שזה פסדר... ועוד משו.. אני יכולה להביא לך עוד שירים אם את רוצה.

שקסי

New member
וואו איך תמיד אפשר לסמוך עליכם!!

תודה כ"כ הרבה עזרתם לי שאין לכם מושג אפילו!!! צ'רטקופית- תודה בובי את מדהימה אני מתגעגעת המון!!! אוהבת המונים עדי הקטנה...

Hadas B

New member
יש לי מלא "הידעת" בבסיס

אז אם תצלצלי אלי ביום שלישי(אם את צריכה מספר טלון שלחי מסר) אשמח לפקסס! ונא הודיעי האם את רוצה גם כאלו של ימאיים(מה לעשות אני בחיל הים)

נגה כלכך כפרעליך:]

אני מתגעגעת

בובה שלי! גם אני מתגעגעת!

בקרוב אני מקווה להגיע לאזור שלך... להביא לך את ההפתעה! אגב, לא הצלחתי עדיין לתפוס את יניר וניסיתי הרבה!! וגם את רוני לא (בלי קשר לפולין...)

tuty fruty

New member
הנה עזרה

1.תיסלם- רדיו חזק 2.שרי- לעולם בעקבות השמש 3.שבק ס' - נופל וקם 4.שבק ס'- תתקעו בחצוצרה 5.שוטי הנבואה- פנאן 6.שוטי הנבואה-הילדים קופצים 7.ריקי גל - יש לי חולשה לרקדנים 8.דודו טסה- הלילה לא 9.קרח תשע- איתו לנצח 10.סינרגיה- צועקים על אהבה 11.משינה- היא התווכחה איתו שעות 12.משינה- רכבת לילה לקהיר 13.מוש בן ארי-יה 14.מוקי-ילדה סוכר 15.מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח 16.מוניקה סקס-שנים חסומות 17.מוניקה סקס- מכה אפורה 18.מוניקה סקס- גשם חזק 19.כנסיית השכל- היינו עושים אהבה 20.יהודית רביץ- באה מאהבה 21.יהודה פוליקר-זהו הזמן 22.המכשפות- עד העונג הבא 23.היהודים- עידן האלוהים 24.היהודים- תשחק אותה 25.היהודים- אלה 26.הדורבנים- שוב הדיסקו כאן 27.הדורבנים-לבדוק לך ת'מנוע 28.הדג נחש-שירת הסטיקר 29.הדג נחש-מספרים 30.הדג נחש-לזוז 31.הדג נחש -לא פראיירים 32.גידי גוב-ערב אבוד 33.גידי גוב-גן סגור 34.גידי גוב-אפונה וגזר 35.בוטן מתוק בקרקס-כל מה שנשאר 36.אתניקס-תותים 37.אתניקס- ג'סיקה 38.אריאל הורביץ- רנה 39.אריאל זילבר- רוצי שמוליק 40. איפה הילד- מישהו שומע אותי 41.איגי וקסמן-בדרך למילווקי

90% מהשירים כבר כתבתי לה למעלה

אבל סחטיין! יש שם מלא שירים שלא חשבתי עליהם!!!! אם ככה כל אחד היה עושה, נותן רשימה של, אפילו לא 40, 20 שירים נגיד, היו לה הרבה... לדעתי!

P o M i K i

New member
הידעת...

שיותר אנשים מתים בשנה מפרדות וחמורים מאשר בהתרסקות מטוסים?

לא יודעת אם מישהו כבר הוסיף את זה

הידעת הידעת: *סוסים ישנים בעמידה. *לג'ירפות יש לשון שחורה. *העיניים של היענה גדולות מהמוח שלה. *אם תנין מאבד את שיניו יצמחו חדשות במקומם. *לגעגוע של ברווז אין הד. *זבוב חי כ-14 יום. *גמל מעוצבן יורק על אנשים. *גם בעלי חיים מקוטלגים כימניים או שמאליים. *לא קולומבוס מצא את אמריקה. *העטלף הוא היונק היחיד שמסוגל לעוף. *אדם ממוצע נרדם בתוך כ-7 דקות. *אדם שותה בממוצע בחייו 75000 ליטר מים. *בנות מאבדות בממוצע 70 שערות ביום. בנים 40. *עיניים של אדם נשארו באותו גודל מאז לידתו. *אם תמתח את הדי.אנ.אי שלך הוא יגיע לירח 6000 פעמים. *בחייך תשיל 18 קילוגרם של עור. **אדם ממוצע חולם יותר מ-1460 חלומות בשנה. *אין שני אנשים בעולם עם אותה לשון. *אם תשים זית בכוס שמפניה הוא יעלה וירד. *אדם נשאר בהכרה בערך 8 שניות לאחר שראשו נערף. *ליאונרדו דווינצ'י המציא את המספריים. *כ-80% של האבק בבית הוא מעור מת של בן אדם. *אף אחד אף פעם לא מת מעישון חשיש(בהקשר לשבוע הסמים וכמובן שלא באופן ישיר). *המשקה קוקה קולה במקורו בצבע ירוק. *וניל הוא הטעם הכי פופולארי של גלידה -שוקולד מקום שני עם פיגור רציני *האפיפיור הצעיר ביותר היה כבן 11. *בסינגפור אסור למכור מסטיקים. *ברוב סוגי הליפסטיקים יש קשקשי דגים. *מלחמת 100 השנה נמשכה 116 שנה. *מקסיקו סיטי שוקעת 16 סנטימטר כל שנה, ולבסוף תשקע לגמרי. *הסיכוי של גברים להיפגע מברק גדול פי 6 מהסיכוי שנשים ייפגעו מברק משפטי חוכמה: "אם לא נדע ללכת בשביל הקטן והמפותל ולהידקר במשעולי בראשית ואם נפנה כולנו לדרך המלך הקורצת, מי יסלול את הדרך לבאים...?" "כל אשר עשו בני האדם וחשבו במאות השנים, לא ישווה לרגע של אהבה. יש משהו אלוהי בטבע אשר אליו מוליכים כל שבילי החיים, אשר ממנו באים... ולשם אנו הולכים". אברהם חלפי. "להתעצבן זה להעניש את עצמך על משהו שמישהו אחר עשה" "אדם צריך להיות בוגר מספיק כדי להודות בטעויות שלו, חכם מספיק כדי ללמוד מהן, וחזק מספיק כדי לתקן" "למקומות ששווה להגיע אליהם, אין קיצורי דרך" "היום הוא המחר שאתמול כל כך פחדת ממנו..." "הרבה יותר קל להלחם על עקרונותייך מאשר לחיות על פיהם" "בשביל לחלום... צריך קודם כל לישון." "אל תידחו למחר מה שאתם יכולים לעשות היום."

למעלה