היי יפותתתתתת

היי יפותתתתתת

מה קורה 2!2!ת? מה חדש? היום בביה"ס בסן היתפלחה!!!! מגיעות לה מחיאות כפיים!!!! זו הפעם הראשונה שלה..חחחחחחחחחח

חחחחחחח

יואווווו יש לי חברה מזה מאמי קוראים לה אור רוזנברג.. בקיצור היא פה.. והיא כזה עושה לי.."איפה נעמה?איפה היא..?..י'שקרנית זה לא פורום חמסה זה פורום של סתם 13 בנות מפגרות שאין להן חיים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תידאגו היא כבר חטפה פה מכנפי..חחחחחחחחחחחחחחח

יש פה מישהייייייי

? שמעו...מישהו עם מספר חסום היתרשר אלי ב- 8:58 ?? אם זו אתי אני מתעלפתתתתתתתת פשוט המורה השרמוטה הכלבה הזו לקחה לי תפלא'!! ניראה לי התלהבה מהצורה שלו..חחח אבל עכשיו הוא אצלי (בזכות ליאוריייייי) אז תתקשרו..חחחחחחחחחח

סופרסטארררררררררררר(../images/Emo41.gif)

אנשים רק מדברים על עצמם ולא על אחרים כתוב את זה על דף נייר ואולי נפגש מחר זה רק של שנינו זורם בינינו ואם זה טוב יש הרבה לפנינו זה גורם לי להרגיש אותך וכל דבר שתעשה אני שלך (שלך.. שלך..) פזמון: אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר ! רוקד וזז כאילו אין לך מחר (שוב אתה תמיד תרקוד) תסתכל קצת מסביבך איך כולם בוהים בך די תפסיק להתבכיין (תפסיק..) תקשיב לדי-ג'יי מנגן (זה רק) זה רק של שנינו זורם בינינו ואם זה טוב יש הרבה לפנינו זה גורם לי להרגיש אותך וכל דבר שתעשה אני שלך (שלך.. שלך..) פזמון: אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר רוקד וזז כאילו אין לך מחר (שוב אתה תמיד תרקוד) למה כל הזמן אתה פוחד תפוס אותי ונתאחד אם תכתוב על דף נייר אולי נוכל להפגש מחר תני לי רק.. להרגיש אותך ו.. את עצמך מבלי לחשוב זה.. קצת מטורף להיות ביחד מי לא.. רוצה לבהות בפחד אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה הוא מתנהג כמו איזה סופרסטאר ! איך הוא זז... (שוב אתה תמיד תרקוד) פזמון 2x אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר ומתנהג כמו איזה סופרסטאר רוקד וזז כאילו אין לך מחר (שוב אתה תמיד תרקוד) אני לא יודעת מה.. גורם לי לתחושה.. אתה הופך לזר.....

אבל הם שוויםםםם

אהבה כפולהההההההההההההההה: את הפצע שבלב,מי ירפא . את הריקנות הזו,מי ימלא? -איך היינו כמו אחים ותראה מה שקרה האהבנו באותה הנערה.. ומשנינו היא הסתירה ושיקרה! פיזמון: למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בידייך את החלומות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נשכח, האמנו למשחק שלך , לעולם אנחנו לא נסלח אנחנו לא רוצים אותך! היא בשנינו שיחקה ובגדה זה נגמר עכשיו נותרה היא לבדה אני נזכר בה וחושב ,זה שורף אצלי בלב. בסיפור הזה ידענו רק כאב פיזמון: למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בידייך את החלומות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נשכח, האמנו למשחק שלך , לעולם אנחנו לא נסלח אנחנו לא רוצים אותך!

ו..כולם ביחד!!!

עלטה ואני סתם מביטה איך שהירח שט שט לאט לאט שוב אני מסתובבת לבדי ושומעת מרחוק שיר כל כך מתוק פזמון: אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא אלי הלילה בוא יש כוכבים למעלה אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא הלילה בוא אלי בוא אלי בוא הלילה עוד מעט בשמים מעלי הירח שט וכולו מנצנץ באור זהב כמו חלום בתוך חלום בוא כבר בוא עכשיו אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא אלי הלילה בוא יש כוכבים למעלה אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא הלילה בוא אלי אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא אלי הלילה בוא יש כוכבים למעלה אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת ופתאום אני מתגעגעת בוא הלילה בוא אלי חח..חמודות הפיקיות האלה!! אבל אין על חמסההההההההההה אני לא פה!! זזנו .. בפלא' בכל מצבבב-068287727

למעלה