היי יעל

AVI987

New member
היי יעל

בתקופה זו אני בתהליך של שינוי קרירה שהוא תהליך מאוד מאוד לא קל בשבילי אני נעזר ביועץ תעסוקתי אך מעבר לכך אני מחפש עוד מקומות שדרכם אני יכול לקדם את התהליך אם למשל קבוצת תמיכה או ספרות שמתעסקת בכך אשמח מאוד לקבל את תגובתך

תקופות של שינוי

ולא משנה איזה - גם אלו הקשורות בשינוי קריירה, שינוי בחיים האישיים, או במעבר של מקום מגורים, יכולות להיות קשות מכל מיני סיבות. מהמילים הספורות שכתבת, לא ברור לי מה אתה מחפש, מכיוון שיש הבדל בין 'תמיכה' (כי אז לא משנה מהות סוג השינוי שאתה עובר), לבין 'קידום התהליך' שיותר מתמקד בסוג השינוי. יש המון ספרות על שינוי ומעברים, אבי - אבל אם צריך תמיכה, דעתי היא שספר לא ממש יעזור אלא תמיכה ממשית. כלומר, תמיכה של אנשים שנמצאים בתהליכי מעבר/שינוי/שיקום אף הם - (כמו שאתה בעצמך ציינת). הבעייה היא בלמצוא קבוצה שכזו. בדרך כלל אנשים שעוברים תהליך שיקום מופנים לקבוצות תמיכה והעצמה היכן שתהליך השיקום מתבצע, מכיוון שאתה עוברת את התהליך לבד, יכול להיות שתצטרך קצת לעשות shopping. אם הייתי יודעת באיזה אזור בארץ אתה נמצא, אולי הייתי יכולה לעזור.

y o l u

New member
../images/Emo91.gif על ספר

אמנם לא קראתי אותו ולכן קצת מוזר לי להמליץ עליו, אבל חברים שקראו אותו אמרו שהוא עזר להם מאוד בתהליך אותו אתה מתאר. לספר קוראים "לכל אדם יש שביל" והוא נכתב על ידי אורניה יפה- ינאי, שהיא פסיכולוגית קלינית ותעסוקתית. אשמח לשמוע את דעתך על הספר אם תחליט לקרוא אותו. בהצלחה!

AVI987

New member
היי איש

תודה רבה על ההמלצה .היה מאוד עוזר לי אם אתה יודע לאיזו הוצאה שייך הספר או באיזה חנויות אני יכול למצוא אותו (אני גר באיזור המרכז)בכל אופן תודה מראש

y o l u

New member
הספר יצא לאור בהוצאת מודן

והוא נראה ככה. אתה יכול למצוא אותו בכל חנויות הספרים במדפים של ספרי הפסיכולוגיה. אני מצאתי אותו גם באתרי מכירת ספרים באינטרנט (סטימצקי, דיבוק, דיונון וכו') במחירים יותר זולים מאשר בחנויות עצמן. שווה לעשות סקר שוק.

AVI987

New member
תודה

מצאתי אותו בסטימצקי היום והתחלטי לקרא בו מקווה למצא בו נקודות חדשות בכל אופן תודרה רבה איש נישתמע

למעלה