היי ילדודס

היי ילדודס

הייייייייי מה קורה? אני שמח שיש לכם מקום לכתוב ולרדת אחד על השני. אצלי הכל סבבה אני מקווה שאני יגיע לטיול מודי אז תבוא עליו. וחוץ מז'ה אתם מוזמנים להתקשר. אני אוהב את השנינות בפורום. שי

הקובייה

New member
שייייייייייייייי

איפה אתה לא רואים ולא שומעים ממך למה אתה רק מגיע לטיול חודי תבוא גם למבצע אילת חוץ מזה אל תשכח תבוא לבקר דרך אגב זה גלעד אני יודע שיש לי חרא שם אז אם יש לך רעיון לשם אחר חוץ מהקובייה אז בבקשה

ronikalush

New member
מלילי- שמחה שנכנסת

יאללה חברס להתחיל להזיז את התחת.. כולם לפנות לטל בקשר לטיול מודי השנה הולכים לצאת הרבה חבר'ס מהנוער אז יאללה..!!!! לבוא ולהציע עזרה ורעיונות... קדימה קדימה

Hbentzur

New member
מממממללללליילללללוווווותתתת

ואו! לאיזה כבוד זכינו! ספר מה איתך מלילי.... מה אתה עושה בימים אלו?

כבוד, פשוט כבוד גדול לשמוע ממך

פה בפורום. ברוך הבא, אתה מוזמן להיכנס לפורום כל יציאה הביתה.

מה אני עושה בימים אלו???

טוב אז ככה אני בצבא ( עכשיו אני בבית) אני משרת כרגע באילת. וזהו סך הכל אני מאוד נהנה וכייף לי. ואני באמת מקווה שהכל יסתדר ואכן אני יגיע לטיול מודי. ויש מצב שגם ניפגש במבצע אילת ( אני לא מבטיח אבל אולי) אז זהו לבינתים וגלעד אני יחשוב על שם ויגיד לך.

kingshmuel

New member
שם שם, השם יעזור שפסר....

הנני מכריז בזאת כראשון שאינו מתעלם מגלעד שפסר וע"י מתן השם החדש אני מקווה כי הוא יפתור את בעייתו... השם החדש, לאחר שעשיתי חושבים רבים, השקעתי חשיבות עמוקה בעניין, ואף לא ישנתי לילות כתוצאה מהסיטואציה הפשוט איומה שבה שפסר נמצא... לבסוף, הרעיון המבריק שלפתע עלה במוחי מן החלום הוא: 'תופים' טרטרטרטרטרטרטר סטגדיש! שפסר הקטן כן כן רב תודות... תהנה מן השם החדש שפסר... מזל טוב!!

למעלה